Šikovný mechanik nebo servis v okolí Ostravy?
Šikovný mechanik nebo servis v okolí Ostravy?
Zdravím hledám šikovného mechanika nebo servis v okolí Ostravy , nevíte o někom? Je to moje první BMW a chci ho svěřit do dobrých rukou. Předem díky za odpovědi
...[/u]

Tak jsem zvědav kolik schopných ostraváků ochotných vrtat se v starém BMW se ozve. 2x jsem zkusil Sotea a tam už nikdy více.
Sice mě teď nic netrápí, ale 05/2012 mi končí STK/ME, takže bych potřeboval asi pomoc i tam, i když si myslím, že by e30 mohla projít. Ale jak je na tom třeba katalyzátor si netroufám hádat a nechci pokoušet.
Sice mě teď nic netrápí, ale 05/2012 mi končí STK/ME, takže bych potřeboval asi pomoc i tam, i když si myslím, že by e30 mohla projít. Ale jak je na tom třeba katalyzátor si netroufám hádat a nechci pokoušet.
Jojo to jsem já, už jsem tě spamoval i na ICQ... Jo je a už tam parkujeMarkuss92 píše:Cau to jsi ty ? To joJinak díky za vizitku určitě se ozvu , ale až po zimě. Ten playboy tam už byl při koupi a pořád jsem neměl čas ho sundat , asi se na to vrhnu vypadá to hnusně . A co M5 už je hotová ?
...

No chválu na něj jsem tady na fóru už zaregistrovala co pinki?

A jelikož teď nic urgentně nepotřebuju, zatím zkouším do budoucna, jestli se třeba někdo nenabídne sám nebo nehodí pozitivní/negativní zkušenost na servis v Ově a okolí...
1989 BMW E30 318i coupé
viewtopic.php?t=91937
viewtopic.php?t=91937
-
- člen E30.cz
Pinki je podľa mňa len legenda,duch,fatamorgána,kopu ľudí tvrdí že ho videli,ale nikdo to nijako nedokázal,ja som ho videl tiež,ale neverím že to bol onMarkuss92 píše:O Pinkim jsem taky hodně slyšel on je z okolí Ostravy ??? ...

ex E 30 318i,E 30 320i ex,E 30 316i A Blue Angel ex, E 30 325 Silver Lady, chromáčik,ex E36 325i kupé,now e36 kupé 2.5 White homeless
a ja pinkiho videl nekolikrat a on to urcite byl xDD ale trochu duch to je no 

http://www.cardiagova.cz
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
Mě se dokonce povedlo vloudit se k němu do brlohu a vypít s ním láhev ohnivé vody a když je člověk trpělivý tak se mu ho dokonce podaří dostat do záběru fotoaparátuBobbySD píše:a ja pinkiho videl nekolikrat a on to urcite byl xDD ale trochu duch to je no

Uploaded with ImageShack.us
-
- člen E30.cz
Pinki je nevlastní bratr Chucka Norrise, umí zchladit turbo pohledem,a prý jezdí tankovat do Polska,proto je tam tak levný benzín,pak mentální silou přinutil všechny součásti motoru a podvozku neklást odpor:-)), a sousedi by mohli vyprávět jak jim v Bartovicích čistí ovzduší oddechovaním na kanapi po šichtě
ex E 30 318i,E 30 320i ex,E 30 316i A Blue Angel ex, E 30 325 Silver Lady, chromáčik,ex E36 325i kupé,now e36 kupé 2.5 White homeless