Jakou máte spotřebu?
A pak 200km/h za 5l na 100. Na to já se teším vždycky nejvíc. Moje ropa po výměně řetězu vstala z mrtvých a stal se z ní rychlostní rekordman. Nárokuje si v průměru 9,4l nafty v zimě se to pohybuje okolo 10ti.Míšánek píše:Ty vole, tady se začíná projevovat typická nemoc všech tdíčkařů - eco rallye a předhánění, kdo jede o kolik míň setin nafty na sto
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
Fajn, tak jsem rád, že nejsem jediný, kdo je na tom s nafťákem takto špatněSemry píše:A pak 200km/h za 5l na 100. Na to já se teším vždycky nejvíc. Moje ropa po výměně řetězu vstala z mrtvých a stal se z ní rychlostní rekordman. Nárokuje si v průměru 9,4l nafty v zimě se to pohybuje okolo 10ti.Míšánek píše:Ty vole, tady se začíná projevovat typická nemoc všech tdíčkařů - eco rallye a předhánění, kdo jede o kolik míň setin nafty na sto

No smoke, no fun...

324td dlouhodobej za 40tkm 8,13..posledni dobou jen Praha, kratky trasy nebo delsi, ale plnej, za cca 9,3
320d pf za 20tkm 6,5 spis dalky a moc to nesetrim..ale da se jet za 5 i 9..vzdy prumer na celou nadrz!
320d pf za 20tkm 6,5 spis dalky a moc to nesetrim..ale da se jet za 5 i 9..vzdy prumer na celou nadrz!
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

- Night.chimera
Je to měřený přesně, žádná lež a je to prostě normál. Nevim co by měl mít 100kw motor s automatem v 2tunovym korábu za spotřebu? 5l? asi těžko co. Včera jsem zas startoval vedle golfa, a když jsem slyšel ten brekot za studena tak jsem byl rád že mi to žere 9l.Míšánek píše:Fajn, tak jsem rád, že nejsem jediný, kdo je na tom s nafťákem takto špatněSemry píše:A pak 200km/h za 5l na 100. Na to já se teším vždycky nejvíc. Moje ropa po výměně řetězu vstala z mrtvých a stal se z ní rychlostní rekordman. Nárokuje si v průměru 9,4l nafty v zimě se to pohybuje okolo 10ti.Míšánek píše:Ty vole, tady se začíná projevovat typická nemoc všech tdíčkařů - eco rallye a předhánění, kdo jede o kolik míň setin nafty na sto

Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
Semry píše:Je to měřený přesně, žádná lež a je to prostě normál. Nevim co by měl mít 100kw motor s automatem v 2tunovym korábu za spotřebu? 5l? asi těžko co. Včera jsem zas startoval vedle golfa, a když jsem slyšel ten brekot za studena tak jsem byl rád že mi to žere 9l.Míšánek píše:Fajn, tak jsem rád, že nejsem jediný, kdo je na tom s nafťákem takto špatněSemry píše: A pak 200km/h za 5l na 100. Na to já se teším vždycky nejvíc. Moje ropa po výměně řetězu vstala z mrtvých a stal se z ní rychlostní rekordman. Nárokuje si v průměru 9,4l nafty v zimě se to pohybuje okolo 10ti.

No já jsem s manuálem jezdil v průměru za 8, město a klidná jízda dokonce po 8, ale s automatem jsem se nikdy neodstal ani na těch osm no

I když teď jsem byl docela překvapený - jel jsem do rakouska ke Grazu, což je cca 300km. Nejel jsem na spotřebu (i když jsem si to ze začátku řikal že pojedu

No smoke, no fun...

A ty jsi nějaký chytrý se mně zdá. Nechceš radši aktualizovat příručku češťyny?Albert píše:Míšánek objevil EmérikuMíšánek píše:Fakt to tdso když se natočí, tak musí běžet nějakou delší dobu, aby se provoz vyplatil a s ním aj ta spotřeba. Na ty krátké kodrcačky to fakt žere těch 10 no...

Ono jde o to, že u manuálu jsem zase takové rozdíly spotřeb neměl, chápeš

No smoke, no fun...

E36 325i automat,nějak moc spotřebu neřešim,ale 150 km dálnice cca160km/h tak 9.5 neměřeno přesně..Prahu jezdim tak 13 určitě,ale taky se stim nemazlim))neni cesta kdy nenaložim,teda kromě těch do pár km.každopádně dědka asi nezměřim na to nemám nervi,ani mě to nezajímá když tak stejně nejezdim mám 12 bodů od začátku týhle blbosti,vzali mi jen 1.dva)dokud to nežere vodu a olej tak dávám pííít

- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
e39 523-roční průměr 9,3,skoro stejná kombinace dálnice,město,okresky
služební vw caddy roční auto,najeto 50tisíc,motor 1,9tdi77kw a žere 6,7,normál jízda.4litry leda furt z kopce,jinak ani náhodou,milí tdiecorideři
služební vw caddy roční auto,najeto 50tisíc,motor 1,9tdi77kw a žere 6,7,normál jízda.4litry leda furt z kopce,jinak ani náhodou,milí tdiecorideři

e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
To já se do 10ti vejdu, na 11 to snad ani jet neumí, dálky to sniží třeba u mě při 75km/h umím jet za 7,5lMíšánek píše:Semry píše:Je to měřený přesně, žádná lež a je to prostě normál. Nevim co by měl mít 100kw motor s automatem v 2tunovym korábu za spotřebu? 5l? asi těžko co. Včera jsem zas startoval vedle golfa, a když jsem slyšel ten brekot za studena tak jsem byl rád že mi to žere 9l.Míšánek píše:Fajn, tak jsem rád, že nejsem jediný, kdo je na tom s nafťákem takto špatně![]()
No já jsem s manuálem jezdil v průměru za 8, město a klidná jízda dokonce po 8, ale s automatem jsem se nikdy neodstal ani na těch osm no
I když teď jsem byl docela překvapený - jel jsem do rakouska ke Grazu, což je cca 300km. Nejel jsem na spotřebu (i když jsem si to ze začátku řikal že pojedu) ale prostě takové normální cestovní tempo - okresky tak okolo kila a dálnice cestovních 160. No a vzhledem k tomu, že dálnice vede jedním docela kopcovitým úsekem a automat s velkou radostí podřazoval, což mělo za důsledek že se ručička ekonoměru docela často zastavovala na cíšle 16l/100km jsem čekla, že bude spotřeba docela veliká - počítal jsem tak 9,5 minimálně, ne - li spíš 10. Ale jaké bylo moje překvapení když jsem tankoval a pak počítal!
Vyšel mi průměr 8,3, což jsem fakt čuměl. Takovýto průměr se mi snad ještě nikdy nepovedl... Fakt to tdso když se natočí, tak musí běžet nějakou delší dobu, aby se provoz vyplatil a s ním aj ta spotřeba. Na ty krátké kodrcačky to fakt žere těch 10 no...

Ford Transit MK1 2.0esses 12 - 15litru:-) ale vozim si barak....
Pro ty kdo netusi....

Uploaded with ImageShack.us
Pro ty kdo netusi....

Uploaded with ImageShack.us
Naposledy upravil(a) PÁREK dne 23. 01. 2012 22:21, celkem upraveno 1 x.