Baník.. a to druhé slovo jsem teď zapomněl.Záchvat píše:Albert je pYča
Příručka češtiny
- pecaBMWE34
- člen E30.cz
Třeba ještě comby http://aukro.cz/prave-zadni-bocni-sklo- ... 24720.html
(Ex E34 525i)
BMW E38 728i a E39 touring 540i Topasblau
BMW E38 728i a E39 touring 540i Topasblau
- dvermanapred
Stejně nejsem první, kdo výsledek napsal - takže za 3.
Po celou dobu školiček jsem neměl z jakýhokoli diktátu hůř, jak za 2.
V současné době platí jiná pravidla - já se učil psát "hospoda U jednorožce" a "hotel U červeného kůzlete", viz Pravidla 1983, BB, 14 pozn. 1, index 505-21-856.
Ať si zasunou diktát do análu, stejně vidím co chvíli v ouředních papírech hrubý chyby.
Naposled to byla "kyselina sýrová", autor pan Mgr., co se živí sepisováním bezpečnostních canců pro podnik. Asi měl vypnutou kontrolu pravopisu...
Po celou dobu školiček jsem neměl z jakýhokoli diktátu hůř, jak za 2.
V současné době platí jiná pravidla - já se učil psát "hospoda U jednorožce" a "hotel U červeného kůzlete", viz Pravidla 1983, BB, 14 pozn. 1, index 505-21-856.
Ať si zasunou diktát do análu, stejně vidím co chvíli v ouředních papírech hrubý chyby.
Naposled to byla "kyselina sýrová", autor pan Mgr., co se živí sepisováním bezpečnostních canců pro podnik. Asi měl vypnutou kontrolu pravopisu...
No, jestli ji pan Mgr. udelal ze sýra tak proc ne??Venca píše:Naposled to byla "kyselina sýrová"...

PS: ja mam posledni dobou spise pochopit co svymi slovy pisatel vlastne chce vubec rici. To, ze v napsanem textu jsou pravopisne chyby uz beru jako smutny stav veci...
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Re: Příručka češtiny
Taže ja bysi dovolil taji vypcat pár slof, kerý se taji na foru vobjevujou skomolený nejčastějct........
Dík za upozorneni a za to žes prokázal mimořádnou iniciatívu a extra bystrozrakost, máš medajli.
Dík za upozorneni a za to žes prokázal mimořádnou iniciatívu a extra bystrozrakost, máš medajli.
Albert píše:Každej se někdy překlepne, nebo si není ničím jistej, já v běžným psaní taky nasekám chyby, ale to co tady některý jedinci poslední dobou předváděj už snad hraničí s totální negramotností![]()
Takže bych si dovolil tady vypsat pár slov, který se tady (pro mě naprosto nepochopitelně) na foru objevujou zkomolený nejčastějct a pokud to někomu pomůže v jeho písemným projevu, budu rád, vás ostatní co česky umíte, tohle téma snad neurazí a třeba taky přidáte nějaký další slova![]()
MÝT - ve smyslu něco umýt vodou, např. umyl jsem si auto
MÍT - něco vlastnit
MNĚL - totální zhovadilost, ve smyslu něco vlastnit v min. čase jen a pouze MĚL
MY - množné číslo, označuje 2 a více lidí
MI - ve smyslu já, takže "pošli mi to, zavolej mi" apod. Takže ne ve smyslu "Mi tam přijdeme, schovej my to"
ZRDCÁTKO - tohle vymyslel nějakej pakůň a dalších x pakoňů se toho chytlo, správně je ZRCÁTKO
Y - na konci sloves, Y se píše když mluvím o ženskejch,
I - když se to týká více lidí a z nich alespoň jeden je mužskýho rodu, takže když tu napíšete "Vyndaly jsme motor", tak to znamená že ho vyndaly nějaký šikovný holky
MYSLÍM - vždy a jenom takhle, žádný MISLÍM, bez výjimek
To samý VYNDAT (ne VINDAT), AUTOMATICKÁ KLIMA (ne AUTOMATYCKÁ KLYMA), NOVÝ ČEPY (ne NOVÍ ČEPI), PLASTOVÝ NÁRAZNÍKY (ne PLASTOVÍ)
TYP - ve smyslu druh, takže typ auta, typ diferáku (ne dyferáku)
TIP - dáváte někomu tip třeba na dobrej film, TIPUJETE výsledky utkání apod.
SILENTBLOK - žádnej SYLENTBLOK, SAJLENTBLOK, SYLEMBLOK apod.
Jestli to tady někomu vadí tak pardon, ale musel jsem to sem napsat, protože už mě to sere co tady někteří dokážou vyplodit a nedivim se, že když sem na forum přijde někdo na čumendu, tak si pak říká že co majitel BMW to debil (ne debyl).

Od: krystof3@seznam.cz
Předmět: Bazos.cz - odpoved na inzerat 13901604 - BMW e36 320ia,sedan-doklady
Datum: 23.1. 2012, 12:20 - dnes v 12:20
dobry den miel bym zajem o doklady mate je este dekuji za otpovet
jo, bazos je plnej retardu. Minuly tyden mi prislo:
dodry den mam zajem o lcd samsung LE22A656A1D dik
kyz@volny.cz - Email byl odeslan ze serveru Bazos.cz.
E30 316i M40 

na bazoši jsem prodával grafárnu do PC, prišlo mi tohle:
myslel jsem, že je to nějakej puboš, ale fakt je to třicátník...
Kód: Vybrat vše
dobry den chtel buch se zepat rozumite moc dobre positacu potreboval bych poradit dekuji Navratil
Honzulik29@seznam.cz - Email byl odeslan ze serveru Bazos.cz.
Pokračováníardo píše:![]()
Předmět: Bazos.cz - odpoved na inzerat 13901604 - BMW e36 320ia,sedan-doklady
Datum: 23.1. 2012, 12:20 - dnes v 12:20
dobry den miel bym zajem o doklady mate je este dekuji za otpovet

Předmět: Re: Bazos.cz - odpoved na inzerat 13901604 - BMW e36 320ia,sedan-doklady
Datum: 23.1. 2012, 13:36 - dnes v 13:36
prosim vas murete te doklady mi poslat postou ja postovne zaplatim dekuji za otpovet z pozdravem laskowski