Když jste taková BMW mobilní familie, to neutahneš auto se spotřebou 8 ? To mi nějak nesedíprcek093 píše: chces fotku vsech 3 aut s majitelema? to neni takovej problem:) i technicaky ti mohu vyfotit:D jo a deda ma 316 e36 ( sestry bejvalej)

a není to jedno...vždyt už samotnej puvodní dotaz o něčem vypovídá...hulda píše:Když jste taková BMW mobilní familie, to neutahneš auto se spotřebou 8 ? To mi nějak nesedíprcek093 píše: chces fotku vsech 3 aut s majitelema? to neni takovej problem:) i technicaky ti mohu vyfotit:D jo a deda ma 316 e36 ( sestry bejvalej)
ales. píše:a není to jedno...vždyt už samotnej puvodní dotaz o něčem vypovídá...hulda píše:Když jste taková BMW mobilní familie, to neutahneš auto se spotřebou 8 ? To mi nějak nesedíprcek093 píše: chces fotku vsech 3 aut s majitelema? to neni takovej problem:) i technicaky ti mohu vyfotit:D jo a deda ma 316 e36 ( sestry bejvalej)
PS:tím nechci popírat, že ty auta v rodině opravdu mají...
to je právě to...chceš docilit menší spotřeby v řadech par litru za cenu zastavby v hodnotě plusminus 100tis...není to blbost?prcek093 píše:ales. píše:a není to jedno...vždyt už samotnej puvodní dotaz o něčem vypovídá...hulda píše: Když jste taková BMW mobilní familie, to neutahneš auto se spotřebou 8 ? To mi nějak nesedí
jen chci docilit nizsi spotreby ne ze nemam penize na to abych to utahl jen me zajima jestli je mozny tam dat motor s nizsi spotrebou vyssim vykonem a lepsim pozitkem z jizdy lidsky receno abych mohl jezdit jak chci , kdyz jedu sportovnim stylem tak je to sice uspokojivy ale ta spotreba okolo 12-14l/100km se mi nezda
( u nas v rodine byl jen jeden mercedes a to dodavka ted jako firemni citroen Jumper s tim jezdi otec pres zimu jinak pouze BMW osvedcene auta nikdy zadnej velkej problem)
neni protoze se mi to vrati casem kdyz na kazdych 100km usetrim 3-4 litry tak to je za par let z5ales. píše:to je právě to...chceš docilit menší spotřeby v řadech par litru za cenu zastavby v hodnotě plusminus 100tis...není to blbost?prcek093 píše:ales. píše: a není to jedno...vždyt už samotnej puvodní dotaz o něčem vypovídá...
jen chci docilit nizsi spotreby ne ze nemam penize na to abych to utahl jen me zajima jestli je mozny tam dat motor s nizsi spotrebou vyssim vykonem a lepsim pozitkem z jizdy lidsky receno abych mohl jezdit jak chci , kdyz jedu sportovnim stylem tak je to sice uspokojivy ale ta spotreba okolo 12-14l/100km se mi nezda
( u nas v rodine byl jen jeden mercedes a to dodavka ted jako firemni citroen Jumper s tim jezdi otec pres zimu jinak pouze BMW osvedcene auta nikdy zadnej velkej problem)
K tomu článku jen dodám AMEN a podpishulda píše:To mi připomnělo tento článek![]()
![]()
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009052404
pardon za OT
Ale jestli ta přestavba ma vyjit na 100k kč... raději do IS prodej a kup si tu 330d za 160k kč.
Pěkný smeč;-)poly33 píše:Vyvrátíme mu jeho myšlení v základech,
Do přestavby vrazíš 200 000 kč, dejme tomu,
dejme tomu ,že ušetříš 3-4 litry čehokoli/ na sto kilometrů.
SUMA SUMÁRUM: litr čehokoli stojí/ bude stát 40 kč, (pokud ještě bude)
3,5 x 40 kč = 140 kč / 100km
ůspora 1400kč / 1000km
200 000 kč / 1400 kč = 142 a nějaké drobné.
Takže milý zlatý musel bys najezdit 142 tisíc kilometrů. abys vůbec mohl o nějaké uspoře mluvit.
A to je ideální stav bez toho aby se ti něco vysralo , což se vysere