Tak co na ty sankce říkáte?

nejdřív eko poplatky, potom zvednout přihlášení, a následují sankce za nepřihlášení a aby toho nebylo málo, tak ceny benzínu rostou jako houby po dešti
 nejdřív eko poplatky, potom zvednout přihlášení, a následují sankce za nepřihlášení a aby toho nebylo málo, tak ceny benzínu rostou jako houby po dešti   proč rovnou neplatit za to, že auto má 4 kola a jezdí po silnicích ? Aha vlastně to už je taky za náma - cenu dálničních známek za ty naše polňačky už stihli zvýšit.... ACH JO
 proč rovnou neplatit za to, že auto má 4 kola a jezdí po silnicích ? Aha vlastně to už je taky za náma - cenu dálničních známek za ty naše polňačky už stihli zvýšit.... ACH JO . Čímdál víc mě to tady v tý zemičce začíná štvát!! Nechtělo by to zase nějakou demonstraci? Ti nahoře si prostě už dělají co chtějí a běžnej člověk je vůbec nezajímá. Jen plať, plať, plať.. Nejdřív ekovyděračskej poplatek, pak výpalné od ČKP když dáváte auto do pucu a teď ještě tohle..... a to jsme jen u aut....... no to jsem se teda rozčílil!!!! Vážně se mi to tady přestává líbit. Ještě že je ta možnost sbalit kufry a zmizet...! To je k nezaplacení
 . Čímdál víc mě to tady v tý zemičce začíná štvát!! Nechtělo by to zase nějakou demonstraci? Ti nahoře si prostě už dělají co chtějí a běžnej člověk je vůbec nezajímá. Jen plať, plať, plať.. Nejdřív ekovyděračskej poplatek, pak výpalné od ČKP když dáváte auto do pucu a teď ještě tohle..... a to jsme jen u aut....... no to jsem se teda rozčílil!!!! Vážně se mi to tady přestává líbit. Ještě že je ta možnost sbalit kufry a zmizet...! To je k nezaplacení  
demonstrace - no víš jak dopadl czechtek? ( aneb ACAB). osobně bych se k demonstraci připojil, ale je to opravdu řešením? stačí se podívat na různé stávky a demonstrace například dopraváků v Praze. akorát je ty nahoře vysmějou stejně jako doktory a učitele, kterým ještě peníze stáhnou dolu. na druhou stranu sedět doma a dívat se, jak se nám propadá lávka pod nohama, to také není řešení. Proto se k té demonstraci přikláním.Frogger píše:To jste mi teda chlapi zkazili večer
Nechtělo by to zase nějakou demonstraci?..... Ještě že je ta možnost sbalit kufry a zmizet...! To je k nezaplacení
 -začátek konce
 -začátek konce  
 Holt penize se někde brát aby stát měl co rozhazovat
 Holt penize se někde brát aby stát měl co rozhazovatTak aby ho přepsali, tak snad potřebujou velkej TP, ne? Tohle je zrovna bod, kterej je úplně špatně... já když jsem prodával auto, tak vždycky s plnou mocí a ten člověk si to pak vyřešil sám. O víkendu, protože to je nejvíc času tyhle záležitosti řešit. Teď se to bude muset udělat během pracovního dne, aby to bylo ověřený...Albert píše: Ale jinak ok, snad by to i teoreticky mohlo pomoct v boji proti živlům, který od vás "koupěj" auto a na základě vaší plný moci ho přepíšou, aniž byste o čemkoliv věděli.. tím samozřejmě myslím ty menší zlodějíčky a poloamatéry, profesionálové si nějakou cestu vždy najdou.

A co je kurva komu do toho, kolik km za dva roky najedu? Nebudou za chvilku chtít povinně implantovat do každého auta gps a vést elektronickou knihu jízd?Albert píše: A co se týče lhůt na přepsání vozidla, kontroly km na stk atd., to je myslim celkem fajn věc,

To bylo myšleno tak, že by to snad mohlo napomoct přetáčení tachometrů v autobazarech, pokud bude nějaká databáze kam bude moct běžnej občas zadat vinko auto a vyjedou mu kilometry nebo to bude na dotaz někde na úřadu.. ale kolik km ty za 2 roky najedeš, do toho každýmu hovno je, to je pravda.Míšánek píše:A co je kurva komu do toho, kolik km za dva roky najedu? Nebudou za chvilku chtít povinně implantovat do každého auta gps a vést elektronickou knihu jízd?Albert píše: A co se týče lhůt na přepsání vozidla, kontroly km na stk atd., to je myslim celkem fajn věc,
Nebuď naivní Berte. Vážně si myslíš že by někdo přemýšlel až takto to hloubky a zamyslel se nad tímto? Ses asi zbláznil, ne?Albert píše:To bylo myšleno tak, že by to snad mohlo napomoct přetáčení tachometrů v autobazarech, pokud bude nějaká databáze kam bude moct běžnej občas zadat vinko auto a vyjedou mu kilometry nebo to bude na dotaz někde na úřadu.. ale kolik km ty za 2 roky najedeš, do toho každýmu hovno je, to je pravda.Míšánek píše:A co je kurva komu do toho, kolik km za dva roky najedu? Nebudou za chvilku chtít povinně implantovat do každého auta gps a vést elektronickou knihu jízd?Albert píše: A co se týče lhůt na přepsání vozidla, kontroly km na stk atd., to je myslim celkem fajn věc,
 se podivej na slavný bodový systém, to je ideální příklad - chceš zjist svůj aktuální stav bodového konta? Dobře, tak si přijd jako čurák vystát frontu na úřad, poté zaplatit poplatek a my ti dáme kopii tvého bodového konta
 se podivej na slavný bodový systém, to je ideální příklad - chceš zjist svůj aktuální stav bodového konta? Dobře, tak si přijd jako čurák vystát frontu na úřad, poté zaplatit poplatek a my ti dáme kopii tvého bodového konta  Výborně, asi jsme v roce 92, kdy tady internet ještě prakticky neexistoval...
 Výborně, asi jsme v roce 92, kdy tady internet ještě prakticky neexistoval...  

Vášo, souhlas, souhlas a ještě jednou souhlas. k tomu není co dodat! Systém nezměníme, tak k němu jinak přistoupíme. A nebo jinak - utéct z tohohle prapodivného státu , jak tady už někdo zmínilVasa píše:je potreba zacit premyslet o provozovani vozu na SPZkach nejake "zeme tretiho sveta"... Krome eliminace ruznych parazitnich poplatku to ma "dobry vliv" i na prubeh reseni prestupku - napr. z automatickych radaru...
PS:myslete na to, ze SYSTEM nezmenime (je nas malo a je pozde), takze zacina "bitva" kazdy sam za sebe. Navic kdyz delate uradum chytre "problemy" (nemyslim tim zahazovat slozenky z pokut do kose a podobne dementnosti) tak si radeji najdou jinou KAFKU ktera problemy delat nebude a zaplati. A verte, ze KAVEK je v populaci naprosta vetsina.