Jasně, třeba proto, abys měl na STK opravdu problém...BlueBeaR píše:....aspoň pak další duvod dat tam šestiválec...
.
a treba zrovna na toura anebo na kabro zapsat m 20 misto m 40 neni az tak nadlidskej ukol a jde to kupodivu i legalne a je i zde na foru paar aut takhle udelanych a neni to zas tak dlouho co si jejich majitele prosli touhle birokracii. ale jde to-viz luckyn a jeho kabro, vaca a jeho ted uz ex tour.....NEMO E30 píše:Právěže mít ty papíry je u nás nemožný a zkoušky vyjdou na nesmysl.
Jenomže musíš taky uvažovat nad tím, že jenom co já vím, tak mezi čtyřválcem a šestiválcem je rozdíl vCrazytony píše:zapsat m20b25 místo m20b20 je snažší než zapisovat šestiválec místo čtyřválce? Vždyť pokaždý je to změna motoru tak by mělo být byrokracie stejně...
moje řečMíšánek píše:Proč by to nemohlo fungovat? Spousta motorů má odvětrávání vyvedeno jenom tak do atmosférybudha píše:pokud dobře vidím, tak ten malej filtřík je na odvětrávání víka ventilů.to nemůže fungovat ten motor přece...
To vim od baliho řikal mi že toury maj sestivalcovy spodkymaca píše:ale ja nepsal ze b20 za b25, prave oba pripady byli z m 40 za b 25, ale jak jsem psal u kabra a toura, oni totiz maj ty podvozkovy skupiny stejny at je to malo anebo hodne valec, maj pokazdy siroky persony, chladaky vepredu a kotouce vzadu....
proto to u toura/combi jde normalne pres Stehlika zlegalizovat ofiko
Nejde jen o sériovej vzhled, ale o zbytečnou práci, kde produkt nepřinese nic, jen tuzéřinu na první kouknutí.maca píše:no jo balik je "odbornik" teoretikjinak ten filtrik udelaj na oil catch tank a mas vyreseni a pro mistni zastance serioveho vzhledu budes strasnej tuzer
http://www.crxklub.cz/forum/viewtopic.php?p=5150 pro tebe jako trosku man zrucneho to nebude snad zadny problem vyrobit
akorat to ma ten problem, ze elektronika motoru pocita i s tim zpetnym vzduchem z klikovky, kterej ty odvadis pryc. Navic, nemas tam zpetnou klapku, takze pri ubrani plynu si motor bere vzduch podtlakem zpatky. Jinak receno, chova se to presne jako sani s dirou, t.j. spatne.BlueBeaR píše:hlídamje mi jasný že kdyby se to ucpalo je to špatný ale aspoň pak další důvod dat tam šestiválec i když tahle moje 1.6 je dost zachovalá