Technická kontrola
Technická kontrola
Mam dotaz během cca 14 dni mě čeká stk jsou nějaké věci na který bych si měl dat pozo a v čem si libujou ? diky ( auto si myslim ze mam v poradku ale mam strach co kdyby něco
)

[E30 - Touring] - BlueBeaRův Touring, [E30 - cabrio]
-> BMW E30 CZ/SK <-
Fuck the new car, Im driving oldschool !
Daily car - BMW E39 530d
-> BMW E30 CZ/SK <-
Fuck the new car, Im driving oldschool !
Daily car - BMW E39 530d
Folie na oknech, funkčnost brzd včetně ruční, rozměr kol aby souhlasil s kolama zapsanýma v tp, (ne)origo xenony a aby světla svítily kam měly (překvapilo mě, že kontrolujou i mlhovky). Jinak asi žádná záludnost, povinnou výbavu předpokládám máš 

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
To tam nebyla nová lékárnička ke koupi? Myslím že by to mělo být na každé STK už běžně k dostání stejně tak jako žárovky, jak po kuse tak celé sady aby sis případně závadu odstranil na místě.Kubajz von Odry píše:perlička která mě potkala byla prošlá lékárnička ve vážných závadách... musel jsem kvuli ní a ještě jedné kravině technickou opakovat

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
mě tehdá vytýkal na E30 coupe, že nemám zástěrky..!! a nakonec mě udělal na nesvíticí zadní mlhovku. vtipný je, že tam ty zástěrky při koupi vozu byly a já je sundal, protože to je věc, která se málo kde vidí na 30cách..
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
Mě takyKubajz von Odry píše:perlička která mě potkala byla prošlá lékárnička ve vážných závadách... musel jsem kvuli ní a ještě jedné kravině technickou opakovat

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
-
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
tak to madlo mne rozsekalo ted, by mne zajimalo jakym zpusobem ovlivnuje bezpecnou funkci a provoz vozidla.DVORIS píše:Mě takyKubajz von Odry píše:perlička která mě potkala byla prošlá lékárnička ve vážných závadách... musel jsem kvuli ní a ještě jedné kravině technickou opakovatA kámoši vyletěli za chybějící madlo nad dveřmi u spolujezdce
U nás jdou hlavně po brzdách-účinnost,stav,korozi,foliích,vůlích v řízení,světla-jejich sklon neřeší
Tak mne napada, to tam asi neprojde nikdy zaden Pezot Partner, ten nema madlo od vyroby.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
To je u nás v celku možný,ale je fakt že na druhou stranu se u nás sere na evidenčku.Mě kdysi vyhodil se škodou 1000mb za to že prý se mi otevírají spolujezdcovi dveře za jízdy a dorazilo ho když se nemohl dostat z auta,dveře řidiče pro změnu nešly otevřít zevnitřMax-Max píše:tak to madlo mne rozsekalo ted, by mne zajimalo jakym zpusobem ovlivnuje bezpecnou funkci a provoz vozidla.DVORIS píše:Mě takyKubajz von Odry píše:perlička která mě potkala byla prošlá lékárnička ve vážných závadách... musel jsem kvuli ní a ještě jedné kravině technickou opakovatA kámoši vyletěli za chybějící madlo nad dveřmi u spolujezdce
U nás jdou hlavně po brzdách-účinnost,stav,korozi,foliích,vůlích v řízení,světla-jejich sklon neřeší
Tak mne napada, to tam asi neprojde nikdy zaden Pezot Partner, ten nema madlo od vyroby.

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
¨no a k nam ted prijel do prace typek a toho vyhodili z technicky, ze ma spatnou geometrii! vazna zavada a jedno osvetleni spz nefunkcni, taky vazna zavada, kdyzbych to sam nevidel na vlastni oci v protokolu, neveril bych tomu, jo a bylo to octavia 1 po FL 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Ja mel pruser za odsroubovane tazne, i kdyz tam byla plne funkcni zasuvka. Taky mi nikdo nevysvetlil jak to ohrozuje me okoli nebo mě.. podotykam ze auto nebylo jinak vubec nic 

Ve volném čase opravujeme auta která jako auta už kolikrát ani nevypadají 
http://www.renovace-veteranu.cz

http://www.renovace-veteranu.cz
Kokta nekokta,u nás na baráku STK u vjezdu je výzva"před vjezdem na linku si demontujte kryty kol.Takže dle nějaké vyhlášky-prováděcího předpisu mají právo,povinost ti tu geošku proklepnoutmaca píše:¨no a k nam ted prijel do prace typek a toho vyhodili z technicky, ze ma spatnou geometrii! vazna zavada a jedno osvetleni spz nefunkcni, taky vazna zavada, kdyzbych to sam nevidel na vlastni oci v protokolu, neveril bych tomu, jo a bylo to octavia 1 po FL

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
jasny no, ale proste to nebylo ze by to melo kola "do praku" ale jen asi o 2stupne rozbyhavy, a tu spz neresim vubec, hlavne to ze to nedostal jako ani na dojeti, proste vazny zavady....pritom to auto jezdi k nam na servis a zadnej vrak to neni
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Máca nebylo ve MSTIŠOVĚ?Vůbec bych se nedivil..maca píše:jasny no, ale proste to nebylo ze by to melo kola "do praku" ale jen asi o 2stupne rozbyhavy, a tu spz neresim vubec, hlavne to ze to nedostal jako ani na dojeti, proste vazny zavady....pritom to auto jezdi k nam na servis a zadnej vrak to neni

Zajištění STK a EM více po SZ..
ND NA E30+E34+E36 COMPACT TEL. 605471547
ND NA E30+E34+E36 COMPACT TEL. 605471547