to bys uz neoholil,vzít tak letlampou a vopálitpip píše:Dieselovej a nahon na vsechny ziletky?hulda píše: Nabídnu výměnou za holicí strojek xD![]()
No nebrzdi jsem trochu přehnal ale je to docela trága...seriový desky co k tomu dávaj jsou dobrý tak do koše, kotouče praskaj a vlnijou se a třmeny když pominu povrchovou úpravu nanic tak se rozevíraj a při ostrým nasazení tečou.Kubajz von Odry píše:to je doměnka nebo zkušenost? nebo čemu říkáš nebrzdijou? - 6ti/8mi pístky v toto rozměru musím zastavit snad i vlak nee?
Přesně jak píšeš....a proč to prodává Komárek veterinář? To už je zase otázka toho za co se to u nás prodá, jak jsem psal...když je na tom cca 60% zisk...Marosh píše:Je to od "té firmy" D2 racing. Ta však vzala logo německého telefonního operátora D2 Mannesmann, které se často objevovalo na závodních autech:
pak koupila nějaké brzdy a podvozky od známých výrobců (např. již zmiňovaný Tarox), ty okopírovala a mávnutím proutku je z ní "ta známá firma".
Na druhou stranu, její výrobky asi nejsou úplněj aušus, když je prodává třeba i Komvet (i když zase na druhou stranu na vlastní auta dávají převážně AP racing).
Psal jsem ti s.z...?Nevím že by něco nedorazilo...ve čtvrtek jedu dom...Nebudu se s tebou hádat žádnej problém s tebou nemám a taky do tebe nerejpu jak dlouho jsi to posílal...Iwan píše:hele ty odborníku přes prodeje se ziskem, co kdyby sis radši došel na poštu pro ten balíček, co už tam máš skoro 14 dní!!
když už si nečteš moje sz