tohle mě vždycky zvedne ze židle... Systemy jako Amway, akuna, a další podobné kraviny s pokud možno "kůůůl" názvem... je to jen oblbování lidí a vydělávání na lidské blbosti.
v zasadě lidi tímto postižené dělím do dvou skupin, na lidi kteří tomu věří, ale nedokážou se na celý systém podívat s nadhledem a selským rozumem (těch je mi jen líto)
pak na lidi kteří tomu věří, umí se na celý systém podívat s nadhledem a umí se do něho šikovně zapojit a "okrádat" první skupinu. (těch mi líto není , ty bych hnal sviňským krokem protože vydělávat na lidské blbosti a na lidské závislosti se mi hnusí)
uznávám lidi kteří umí pracovat manuálně, uznávám lidi kteří umí pracovat šikovně v obchodu (s fyzicky existujícími věcmi které přinášejí společnosti prospěch, ne například s pseudoléčivi či doplňky stravy), uznávám lidi kteří dokáží jiné vést a zařizovat jim práci, uznávám skrátka většinu oborů lidské činnosti která vede ku prospěchu celku. (možná to zní trochu komunisticky ale je to myšleno čistě kapitalisticky

)
pokud ti můžu radit, studuj, uč se, pracuj, ale tomuto se obloukem vyhni než tě to pohltí a zblbne ti to mozek (ze svého okolí znám hodně lidí kteří tomu propadli... - ano zlomek z nich si na tom dokonce dokázal vydělat slušné peníze, ale jejich sociální kredit še rapidně dolů. dnes již nemají žádné přátelé neboť se postupem času nedokázali bavit o ničem jiném než o "jejich" obchodu)
a podobnými kecy jako jsi napsal: "...spousta z Vás se bude asi divit kde tak mladej kluk jako jsem Já vzal peníze na BMW..." to jen začíná. - přitom to zní opravdu směšně. promiň ale na své BMW jsem si dokázal našetřit bez větší snahy asi za 8 měsíců... nakonec i kdyby sis koupil za takto vydělané peníze nové BMW M5 tak mě to nepřesvědčí abych se k takové zlodějině přidal. a upřímě pokud si myslíš, že se zrovna tady bude "sposta z nás divit kde jsi vzal na e30 v 18ti" tak ti prozradím že je mi totálně u jednoho tělesného otvoru kterým vypouštím odpad ze svého nitra kde jsi na to vzal.
Promiň jestli jsem ti to napsal až moc upřímě, ale třeba ti to aspoň trošku otevře oči (i když tomu moc nevěřím)