závodní pneu
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
tak tak, proto bych pro první sezonu raději volil něco levnějšího... vím že na to, abych využil gumu za 7000,- ještě chvíli nebudu dostatščně dobře auto znát a ani na to nebudu mít "koule".kouBaMW píše:ja si kdysi na jeden vrch koupil za par kc stare a totalne sjete pirellky (viz 1 strana), byly tam snad 2mm smesy na platne a i tak se to neda srovnat se sebelepsi seriovou drahou gumou, na druhou stranu nekomu nepomuze ani nova guma a nahrivaky
Jak gumy tak helma je totálně individuální záležitost.
Podle mě pro tebe by byl ideál asi nějaká střední okruhová Matadorka.
Nevýhoda je, že trvá tak jedno kolo než začne pořádně fungovat i když oproti normální pneu je to i tak rozdíl
Jednou jsem v brně, protože mi již došly suché pneu, použil za sucha sadu mokrých slicků a během dvou kol jsem je zničil, takže bych bral, jako menší zlo (z hlediska peněz) jezdit na tvrdší gumě vrchy, než na vrchařský gumě okruhy...
No a co se helmy týká, tak třeba já se o ksicht docela bojím. Protože když si poškodíš nohu, tak to schováš pod kalhoty, ale když budeš mít orasenej ksicht, tak tě to chtě nechtě trochu vyřazuje ze společnosti.
Já bych si otevřenou do auta nepořídil, možná jsem paranoidní, ale volant/dveře/okno v zubech je na hovno.
Podle mě pro tebe by byl ideál asi nějaká střední okruhová Matadorka.
Nevýhoda je, že trvá tak jedno kolo než začne pořádně fungovat i když oproti normální pneu je to i tak rozdíl

Jednou jsem v brně, protože mi již došly suché pneu, použil za sucha sadu mokrých slicků a během dvou kol jsem je zničil, takže bych bral, jako menší zlo (z hlediska peněz) jezdit na tvrdší gumě vrchy, než na vrchařský gumě okruhy...
No a co se helmy týká, tak třeba já se o ksicht docela bojím. Protože když si poškodíš nohu, tak to schováš pod kalhoty, ale když budeš mít orasenej ksicht, tak tě to chtě nechtě trochu vyřazuje ze společnosti.
Já bych si otevřenou do auta nepořídil, možná jsem paranoidní, ale volant/dveře/okno v zubech je na hovno.
Naposledy upravil(a) ondra_m dne 19. 11. 2011 10:20, celkem upraveno 2 x.
Ondra ex.M-Fahrer
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Mam malej dotaz,asi jezdite vetsina na slikach o rozmeru 195/50/15,muze mi nekdo zdelit pribliznou vahu pneu tohoto rozmeru? Probira se tu vaha pneu,ale co vaha disku? Slik tiptyre 7,5kg +
8kg disk. je to moc na nejake to svezeni na suchu?
Helmu mam uzavrenou s odstranenym plexi.
8kg disk. je to moc na nejake to svezeni na suchu?
Helmu mam uzavrenou s odstranenym plexi.
E 30 1.8iS a E 30 1.8iS
takle maly slicky uz jen tak nesezenes
krom r888
vetsina jezdi 16/17" na prumeru kolem tech 605mm a ty uz jsou docela tezky, o disku nemluve..
jednou jsem mel na 9j16 protektor 225 a to kolo melo hodne pres 20kg

vetsina jezdi 16/17" na prumeru kolem tech 605mm a ty uz jsou docela tezky, o disku nemluve..
jednou jsem mel na 9j16 protektor 225 a to kolo melo hodne pres 20kg

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Mam Toyo proxes (16-tky ale robia aj patnastky) a som spokojny. V 15-tkach stoja nejakych 60e.mamomi píše:super témazrovna aj ja riešim podobný problém. Hľadám ale gumy dopredu na drifting. Také, že keď aj zaprší tak sa nebudem musieť až tak starať o predok. Rozmýšľal som nad DUNLOP SP SPORT 9000 (mali sme ich jednu dobu na rodinnom vozidle a tvárili sa fakt slušne)
hľadám 15".
nejaké odporučenie?
nejde o 15" ale o rozmer, kterej je stejnej jako 175/70/13, takže jde spis o to, ze auto vypada jak hracka a ne auto a pokud mas -podvozek, je to kua nizky a vypada to blbe...pokud mas origo, tak to vypada jeste hur 
ale v zasade jde o to, ze slik ma asi 3x silnejsi bocnici nez jakakoli jina guma

ale v zasade jde o to, ze slik ma asi 3x silnejsi bocnici nez jakakoli jina guma

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...

Vzyt trica je takova hracka,protoze,kdo si hraje nezlobi.
Jelikoz mam tricu na jezdeni,je obouchana,mam na ni 15",tak z ni nikdy nebude lestenka. Jen prumerna trica,ktera me dokaze pekne povozit a navodit usmev na tvari.
Zustanu u toho co mam a basta. Ted ke slikum,at je co cist. Neprijde mi 3x silnejsi bocnice,kdyz vazi podobne. Nemuzete nekdo zvazit nejakej slik,jde mi o hmotnost.
Jelikoz mam tricu na jezdeni,je obouchana,mam na ni 15",tak z ni nikdy nebude lestenka. Jen prumerna trica,ktera me dokaze pekne povozit a navodit usmev na tvari.
Zustanu u toho co mam a basta. Ted ke slikum,at je co cist. Neprijde mi 3x silnejsi bocnice,kdyz vazi podobne. Nemuzete nekdo zvazit nejakej slik,jde mi o hmotnost.
E 30 1.8iS a E 30 1.8iS
mam jich plnou garaž, tak ti to mužu převážit a přeměřit 

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...