http://auto.bazos.cz/inzerat/12127413/7 ... -stavu.php

Kokrétně jednoho kluka co má 320D znám, jezdí s tim po Praze a říkal že nemít vyhřívaný sedačky tak se na to vykašle, to auto netopí.... Hledat kompromisi neni vždycky výhoda, ze těmahle penězma 740i + LPG a manuál. A bude to hezký vůz.Night.chimera píše:asi to chapete jinak proste sem ridic z povolani a kvaltovani me bavi,vic to vtahne do deje jizdy autem ja E39 nikdy nemel a co sem slysel od mechanika tak mu tam jezdej dve 530d a jsou dost problemovi odkazal me na W211 ze ty tam jezdej jen desticky a olej ale nechce se mi k hvezde pokazde kdyz sem si splnil sen mit mercedes tak se neco pokazilonabidka od BMW je siroka ale tim ze ty novejsi stojej za prd tak se omezila na E39 a E38.E39 teda radsi nebrat jedine benzin a o TDSu vim ze je cajk kdyz se s nim zachazi jako s TD a ne jako s benzinakem
.E46 to bych koupil opravdu jen 320D 110kw kuli spotrebe ale jinak me to auto uplne neohromilo
.takze abych si udelal i jinde ne jen sve penezence tak asi vlitnu do TDS E38 protoze 730d to si muzu koupit klidne levnejsi 530d problemy tam asi nejaky budou ty vstriky atd.takze jedine fakt E38 TDS chapu ze bude asi olitany ale zase je tak levna porizovacka ze mi zbyde ranec na opravy cehokoli
pekna 530d bude tak za 180k kc tam uz by nezbyl moc prostor na neco zasadnejsiho
Toto som mal v garazi. Som nevedel, ze to islo do CR. Bola na tom prevodovka v prdeli a od pohladu to bola totalna vybydlenina. Posobilo to na mna ako "nemam prachy na udrzbu ale mega-kola su zaklad".
To jsem prehlid, moje chyba. V puvodnim tematu ve skryte sekci jsi mluvil o vyberu auta a rikals, ze na nej mas tolik a tolik penez. Tudiz mi zustalo v hlave to, ze je mas.Night.chimera píše:pip:nebudu se chodit koukat na zbozi bez penez takovejch cumilu mu vola urite dost psal sem ze penize budu mit pristi rok kolem leta mozna o vous drive
res to az budes na to mit...jeste se 5x rozmyslisNight.chimera píše:pip:nebudu se chodit koukat na zbozi bez penez takovejch cumilu mu vola urite dost psal sem ze penize budu mit pristi rok kolem leta mozna o vous drive
jo,2012ARMAN píše:prachy bude mit až za rok takže jakekoli žhave debaty postradaji smysl protože za rok situace muže byt uplně jina
a neni daleko,do nuslí šalinou na režijku,ze smíchova 20 minutradio.shift3r píše:..kdyby precejenom nahodou, tak tady mas jednu docela race tds petku![]()
http://auto.bazos.cz/inzerat/13128535/B ... -25TDS.php
hledam-nekoho-kdo-jezdi-na-motorce-t89011.htmlNight.chimera píše:typickej idiot nakopnul to a rekl sem beru kde to mam podepsat![]()
a co se ti nelibi??rekl sem ze si koupim masinu a stalo se,nechapu proc na tohle poukazujes??jaradaf píše:Nechapu co tady furt resite, stejne to dopadne jak s tim CBRem![]()
![]()
![]()
hledam-nekoho-kdo-jezdi-na-motorce-t89011.htmlNight.chimera píše:typickej idiot nakopnul to a rekl sem beru kde to mam podepsat![]()
A tak to dopadne i stim BMW![]()
![]()
hrozne raceovaradio.shift3r píše:..kdyby precejenom nahodou, tak tady mas jednu docela race tds petku![]()
http://auto.bazos.cz/inzerat/13128535/B ... -25TDS.php
AMEN bratreadam320 píše:ja teda E39 tds ridil xkrat jak v automatu tak v manualu(nekolik jich ke me jezdi pravidelne na servis), 725tds jsem taky ridil v manualu a ty auta jedou uplne stejne, absolutnev tom nevidim rozdil a na normalni jezdeni je to milionkrat prijemnejsi nez ty vase 318ky, klidne bych si to koupil a pulka z vas taky kdyby jste meli na neco jinyho nez shilou e30ku
jinak je dost jiny auto trojka a petka, v tomhle dilematu bys nemel mit pochyby, prece vis na co to mas ne? este bych videl logicky nebejt si jistej mezi 5 a 7 se stejnou motorizaci ale 320d a 530d je asi podobnej rozdil jako Golf vs. Phaeton![]()
jo a jen tak pro pobaveni jak se vzdycky dostane ke slovu nekdo kdo ma nazor ze ve 34ce je to tds uz jakoze linejsi tak by me zajimalo v cem neni? v e30? Radsi se podivejte kolik vazi ve stejny vybave E36tds a E34tds...a pak me prosim nekdo vysvetlete proc petka ten motor utaha a trojka ne?