Tak kdo do toho pujde?

http://www.nejlevnejsisupersport.cz/podminky.phpFusion píše:Je to zajímavý ale nějaký divně levný, sice známá firma.
Jen nevím co znamená "2 okruhy", tj. dvě kolečka nebo půlhodinový jízdy. A objednal bych hned, kdyby bylo jasně daný kdo odpovídá za škodu motoru nebo např. jebnutí do šutrů, protože to GT3 by pak zplácely ještě tvoje vnoučata
hmm to je jasny ze ti radi slapni na to on tu spoluucast 50k neplatiZeli píše:Hele já na tom byl,sice ne z techto stranek,ale podobná nabidka jen jsem ve F430 za 1300,- na pul hodky a to v beznem provoze(na okreskách) a 1 kolo po letišti,predtim ale podepisujes,ze auto je pojisteny a s pripadnou nehodou se zvazujes na 5% spoluucast,za volant jdes s instruktorem,ktery sedi na miste spojujezdce a radi jak auto ovladat...
Nijak do toho nekeca,me porad rikal,at na to poradne slapnu,ze to auto jede vic,jenze ja z beznyho auta nevedel jak se to chova a ani brzdy jsem neveril ze muzou bejt tak ostry,takze pul hodky muzu rict je malo,ale zazitek mam na celej zivot