tempo do nafty
tempo do nafty
Mam dotaz kluci. Bude fungovat tempomat z bezinu na naftovem motoru 324D/TD v E30? Pokud jo? je potreba dotahnout eletriku treba jako v 318i kde neni priprava z fabriky?
Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
Diky
prave sem nevedel jestli vsechny D/TD maji jen packu jak sem vycetl. Ono to neni pro me borec na ebay se pta takze si zjistim jaky ma cerpadlo a podle toho mu hodim odpoved.
Teoreticky na mechanicky cerpadlo by melo fungovat stejne jako u klapky na benzinu jen to taha za lanko.
Jeste dotaz pokud bude mit mechanicky cerpadlo, budiky jsou stejny jako na benzinu (krome otackomeru) aby mel odkud vzit signal na rychlost? Myslim tu zelenou kosticku v zadu. Tady v nafte proste trica neni takze nemam jak porovnat.
(
Dikes.

Jeste dotaz pokud bude mit mechanicky cerpadlo, budiky jsou stejny jako na benzinu (krome otackomeru) aby mel odkud vzit signal na rychlost? Myslim tu zelenou kosticku v zadu. Tady v nafte proste trica neni takze nemam jak porovnat.

Dikes.

Manželka homosexuála s pláčem vypráví: