http://auto.bazos.cz/inzerat/12463399/Bmw-730i-lpg.php
NENÍ to tak jak vypadá E32
NENÍ to tak jak vypadá E32
Nějaký SHREK prodává mou bývalou sedmu... To auto momentálně vypadá jinak zneužil mých fotek pro to aby asi napálil lidi nebo já nevim každopádně je to ted na hnusných alu kolech (snejk ví =DDD ale byly skoro nové ty gumy =DD tedy jestli je to ještě má) alpiny to už dávno nemá ty mam doma v garáži.... a co vím tak už nemá folie jelikož na STK se jim to nelíbilo možná tam jsou ještě zbytky lepidla
ale to neni vůbec podstatný!!! jde jen prostě o to že auto již vypadá jinak než jak je na fotkach!!! Píši to sem protože mi vadí že použil mé foto a protože klame lidi kteří si myslel že to prodávám já. Už několik z vás mi napsalo že to znova prodávám a divili se
NENÍ tomu tak!!!! auto již od půlky července není moje!!!!
mimochodem zas jsem se pobavil nad slovem "plná výbava" =D by mě zajímalo jestli má aspon už dodělaný velký BC který jsem k tomu dával i s chladičem oil filtrem mlhovkama a hromadou dalších dílů =D
no já jsme o něj pečoval s láskou =) tady je ještě moje inzerce e32-bmw-e32-730i-lpg-na-alu-alpinach-no ... 89660.html jinak za to auto chce údajně 40 až 45 tisíc což je balík na to v jakém stavu to momentálně je... má to fakt hnusný alu s libovejma gumama jinak to auto bylo bez závad ale bylo tam strašně moc věcí na dodělání... plus vyvaření pravého předního podběhu tam je díra nad nosníkem ale nevím jak se tam vůbec udělala.... dával jsem k tomu hromadu dílů a typuji že olej neni do ted vyměněn....
- Radek_750iA
mno ze by z 5 letnich mesicu auto takhle najednou zrezlo??? a jak dlouho jsi tam mel onen spatny chladic ty???
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
když s tím budeš jezdit den co den těžko říct... já když to prodával tak to mělo kosmetické vady ale nic hrozného... nic jsem nikomu nezatajil.. ted to vypada hůře... jinak chladič jsem opravil jelikož jsem tehdá neměl moc keš byl jsem student... později jsem sehnal origo krásný chladič který jsem tam už nestihl dát jelikož jsem to neměl kde dělat i z toho důvodu jsem to prodával... dělal jsem na tom části nápravy, výfuku, motoru a interieru... plus z toho dělal co nejvyšší palbu.. shánal jsem roletky, palubák, palubku, zadní vyhřívaný sedák, ovládání k tomu pak dřevěné obložení, obložení dřevem kolem voliče jiný středový tunel pak jsem sehnal luxusní váhu vzduchu dnes již nesehnatelnou pak kryt rozdělovače celkově oplastovaní motoru od air boxu až po kryt chladiče.... bylo toho hooodně.... pak oil, oil filtr, držáky výfuku, vent. těsnění, těstění na vanu, byli na tom dělané brzdy pak trubky k automatu.. funkční repro jako výškáče apod... později jsem se chystal na lak a i když jsem do toho dal hromadu peněz tak myslím že jsem to prodal za rozumné peníze!!! jo a měla v pohodě ty folie i s kartičkou homologace od firmy lumar myslím
každý měsíc jsem impregnoval kůži apod... byl to mazel...