Ale ty to překrucuješ. Bengama není vyhrožováno, kvůli tomu, že někdo něco nestihl. To by je přece musel volat hned začátkem července (jak píše asmo - červenec - nejpozdější termín). Ale spíš kvůli tomu, že mu nebylo chlapsky sděleno něco ve stylu: nemám, nebude, vrátím do půl roku - prostě narovinuKuaJa píše:Paca - myslím, že je úplně normální problém, že ve chvíli, kdy si myslím, že mám čas, tak někomu něco slíbím a říkám si, že to nějak zvládnu a rád bych tomu člověku pomohl a pak když mi to nevyjde, tak jsem v háji a pořád se snažím to nějak okecat, je mi blbý, že jsem se na to vykašlal, přitom vím, že je to práce na půl hodiny, až je to úplně špatně. Je to určitě nespolehlivost a špatná organizace, ale nechtěl bych, aby to někdo vnímal hned jako to, že jsem svině zralá na trestní oznámení
Úžasné jednání člena Vasa
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
jsem rad ze to pripada kurvajemu mimo misu, melo to tak taky byt...asi je to tim ze se tu nakej patek pohybujem
jinak pro ostatni co neznaj mapu, asma znam celkem dlouho(asi tak stejne dlouho jak jsme se dlouho nevideli
) a vaclava znam jeste dele a dovolim si tvrdit ze i dobre, a mam ho moc rad...a on to dobre vi 
to proto
jinak pro ostatni co neznaj mapu, asma znam celkem dlouho(asi tak stejne dlouho jak jsme se dlouho nevideli
to proto
krasny sloh,uz dlouho js se tak nepobavil,vyresil jsi to jeste lepe nez chytra horakyneadam320 píše:na to sem myslel hned...co se bude dit kdyz se sahne na milacka vasicka...co taj o nem koluje za dobroty je snad uz celosvetove legendarni...neznat ho predstavuju si urostleho blondaka na bilem koni, vlasy az pod lopatky...nikdy slzu neuroni, zachranuje cely vesnice pred hladomorem
kazdej kdo chce pusobit podobne se mu tu okamzite dvori, nekteri hlubokolezci jsou schopni zalozit celej topoic kde si muzou vsichni ustriknout do gati protoze se dozvedej jak je uzasnej...proste vysel domluvenej obchod a vasa se u toho jeste usmival...to musi bejt galán
a najednou bum prásk, krasonovi z moravy dosla trpelivost...jeste aby ne, je to dobrak od kosti a sotva zivi rodinu...to se stava kazdymu co chce mit peknou karu, akorat chtel mit jistotu ze to bude cajk...radsi to poslu na zapad tam to udelaj lepe, hlavne usetrim protoze vasa je lvi srdce a nic po me nebude chtit, ty moravsky mrdky s kterejma tu ziju by to posrali a jeste by to stalo majlant
a prichazi problem...posta, to prece nema rad nikdo normalni, vasa asi kyvl...nabizela se prece hloupa ale levna sance jak posilit svou bezstarostnou povest...kazdymu to obcas ujede...vsechno mu muselo nejspis dojit uz ve fronte na balik, ty pocity z toho prostredi vubec a tak, smrad z lidi...
kilometrova vzdalenost mezi vojskem zapadu a vychodu nuti sahat k zaloznim zdrojum...pomuzou preci straznici
visco asmo? seber se a jed mu rozbit drzku nebo zalez do kopriv, tady nikam dojdes...mozna par dalsich jedincu si prileje do hrnecku ale valcit s takovou masou dobraku nikdo nebude...kdybys sledoval politiku nebo tak vedel bys ze jedina moznost neco zmenit je extremismus, konkretne arabskej, v evrope se vsechno ututla
jsem pro ucinit sbirku na zachranu vaclava, kazdej jeho obdivovatel posle na asmuv ucet jednu korunu, do tejdne je z nej milionar a ten kluk usata bude mit cas si tohle precist pac ho prestanou otravovat fizlove, kriminalka a tak...no preci kvuli grundmodulu mas pred barakem tu modrou fabii, davej bacha...celkove kdykoli kdyz je ve tvy blizkosti jakykoli vuz skoda s nalepkou radiobeat
korunu jsem rek chvalne, vznika tam prostor pro jeste vetsi ritolezectvi ve forme toho ze nekdo posle vic, a zaroven aby to bylo ve financnich moznostech mistnich clenu, je to taj samej chudak
Citroen Xm 2,1td 780 500km
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
adam320 píše:jsem rad ze to pripada kurvajemu mimo misu, melo to tak taky byt...
No jinak se mně hodně líbí, jak se tady k tomu vyjadřuje spoustů blbců okolo (včetně mě) ale ta druhá strana zatím nikoliv
Pánové narovinu - být místo Váši nějaký jiný člen, který je tu zaregistrovaný třeba necelý rok a neni tak provařený, tak už vidím tady ten topic s dalšíma čtyřma stránkama navíc s drtivou většinou příspěvků typu: "Ty voe, to je ale kkt, toto se vůbec nedělá." "Co to je vůbec za jednání člena xy, takto se lidi nechovají." "Jasně, klidně na něho to oznámení podej, takoví si to jenom zaslouží."
No smoke, no fun...

- Jan Kučera
Asi tak nějak,ani mě nepřekvapil daný problem mezi dvěma účastníky,ale nasralo mě to,jak se tady Váši jistí členové zastávají,jako by to byl nějaký pánbůh a běda tomu kdo na něj ukáže prstem.Přitom stačí komunikovat a neslibovat někomu něco co z jakéhokoliv důvodu nedokážu splnit,tečka.Míšánek píše:adam320 píše:jsem rad ze to pripada kurvajemu mimo misu, melo to tak taky byt...![]()
![]()
No jinak se mně hodně líbí, jak se tady k tomu vyjadřuje spoustů blbců okolo (včetně mě) ale ta druhá strana zatím nikoliv![]()
Pánové narovinu - být místo Váši nějaký jiný člen, který je tu zaregistrovaný třeba necelý rok a neni tak provařený, tak už vidím tady ten topic s dalšíma čtyřma stránkama navíc s drtivou většinou příspěvků typu: "Ty voe, to je ale kkt, toto se vůbec nedělá." "Co to je vůbec za jednání člena xy, takto se lidi nechovají." "Jasně, klidně na něho to oznámení podej, takoví si to jenom zaslouží."
Tak trochu OT: ale když si nechám v servise, který disponuje živností vyměnit čepy (ať je cena jaká je), v případě nastálé škody (např. i na zdraví), z důvodu prokazatelně neodborně provedené práce na čepech, dotyčný ručí pouze do výše účtované ceny práce? To je příměřená kompenzace?KuaJa píše:ty vole nic proti, ale ze svého profesního pohledu se snažím dosáhnout přiměřeného poměru možné odpovědnosti za škodu a ceny plnění - tj. když mi někdo udělá za dvě piva čepy řízení a ty čepy mi pak upadnou a nabourám si auto, tak o něm budu všude říkat, že je kokot a budu na něj naštvanej, ale nebudu po něm chtít platit víc než ty dvě piva.
Jinak to vidím tak nějak, jak Dvoris, Vasa je tak trochu samaritán, ale lepší nic neslibovat, když už není vůle.
Samozřejmě, že servis, který má živnost, má i pojistku na blbost, pojištění provozu a další a tyhle věci samozřejmě zákazník platí v ceně služby.Ada_CZ píše:Tak trochu OT: ale když si nechám v servise, který disponuje živností vyměnit čepy (ať je cena jaká je), v případě nastálé škody (např. i na zdraví), z důvodu prokazatelně neodborně provedené práce na čepech, dotyčný ručí pouze do výše účtované ceny práce? To je příměřená kompenzace?
Jinak to vidím tak nějak, jak Dvoris, Vasa je tak trochu samaritán, ale lepší nic neslibovat, když už není vůle.
Proto může být rozdíl nejen v DPH, když někdo dělá něco bez papíru.
I v obecné rovině každý odpovídá plně za škodu, kterou svým jednáním způsobí - limitace žádný nejsou.
ale proto říkám, že se to liší u těhle "kamarádských oprav" - prostě si myslím, že u takovýhle zadání zůstává část odpovědnosti za povedené dílo i na zadavateli a kvalitě vztahu se zhotovitelem
Celej tenhle topic jsem přečetl a tak nějak doufal, že někde najdu zprávu od Vasy ve znění: Sorry, už sem to fakt poslal, omlouvám se za potíže....no nenašel sem tu nic podobnýho a pochybuju, že si to Vasa nečetl, tak to trošku nechápu, osobně s ním mám velmi dobrý zkušenosti, i když nikdy nešlo o nic zásadního a určitě nejsem z eskadry uctívačů celebrit. Sadám nezklamal svým zhuleneckým slohem a nenávistí k celýmu světu, zase si mně pobavil
A Asma chápu, o věc za dvojku bych se taky přihlásil a nekupoval si zbytečně další. Tak snad se to brzy vyřeší 
E36 323i coupé
A to jsem měl jako na projev vděku, že mi místo do měsíce přišel modul až pomalu po půl roce a to jen kvůli tomu, že jsem to chtěl dát policajtům a že mi mezitím do auta chcalo atd., uspořádat klubovou akci s ohňostrojem????Dan td píše:Co vím, tak to Vasa před časem poslal opravené a dotyčný si to převzal. Že nepovažoval za nutné ani to sem napsat, je věc jiná
Sorry, že jsem to považoval za zbytečné!
Ano, věc je opravdu vyřízená. Až když jsem pohrozil policií, najednou se ledy hnuly a den před ultimátem byl modul odeslán na mou adresu, a o nějaký ten den později doručen. Jenže teď už je mi k hovnu, když jsem byl mezitím nucen koupit jiný, protože auto potřebuju denně.Pawka G. píše:A Asmo taky neměl potřebu sem napsat že je ta věc vyřízená?
Ani jsem neměl chuť sem cokoliv psát, ikdyž jsem modul zpátky nakonec dostal. Máte ale pocit, že věc je vyřízená, když jsem místo měsíce čekal měsíců pět a během té doby se stalo tolik "příjemných" věcí?
Ano, modul jsem nakonec dostal, mám ho doma. V šuplíku. Takže se všem zúčastněným omlouvám, že jsem už ani neměl chuť sem cokoli psát, jak jsem otrávený.

a