Kancelář pojistitelů vs. vozík
Kancelář pojistitelů vs. vozík
Známému se stala taková nemilá věc. 2 Roky neměl pojištěný vozík za auto a teď mu přišel dopis od kanceláře pojistitelů na 24000,-. Na letošní rok už pojištění sjednal (zřejmě mu to došlo nebo se někde dočetl). Je nějaké východisko z této situace? Pomohla někomu z vás výmluva u kanceláře pojistitelů? Je možné například vozík "zpětně prodat" cizokrajnému dělníkovi a znovu koupit? Díky za každou podnětnou reakci.
320i plastovej uloženej schnilej Brambor
325iC = in construction, zatím beze jména
325 iXAT
530iT
325iC = in construction, zatím beze jména
325 iXAT
530iT
nejen v odhlasce, jdou i po kupnich smlouvach, pekne poporade, taky mi to prislo, 480kc za 12dni nepojisteneho fichtla, zmrdi..
nema nekdo zkusenot s jejich praktikama ? jestly v realu daji opravdu vsechno sezrat (penale, poplatky za vymahani, exekuce) ?
edit: timto oficialne hrozi
nema nekdo zkusenot s jejich praktikama ? jestly v realu daji opravdu vsechno sezrat (penale, poplatky za vymahani, exekuce) ?
edit: timto oficialne hrozi
Postup České kanceláře pojistitelů směrem k neplatičům bude zcela korektní a velmi nekompromisní. Majitel či provozovatel vozidla, který neplní svou zákonnou povinnost a nemá pro své vozidlo sjednáno povinné ručení, obdrží od ČKP písemnou Výzvu k úhradě příspěvku za nepojištěné období. Do 30 dní po jejím obdržení má možnost prokázat, že dané vozidlo je pojištěno, nebo vyřazeno z registru vozidel. Pokud na Výzvu nereaguje, ani příspěvek nezaplatí, obdrží upomínku (dochází ke zvýšení nákladů k tíži obeslaného). Pokud ani poté příspěvek nezaplatí, následuje vymáhání (další zvýšení nákladů k tíži obeslaného), případně i soudní spor (ČKP žaluje, protistrana se brání). Celý postup může končit až exekucí.
to nikoho nezajima..
to je stejny jako bys tam mel prihlaseny auto a nejezdil s nim..
jestli je to v registru, tak to musi bejtt pojisteny..jinal smula..
podle me ma panacek s vozejkem smulu..
me prislo asi 20dni na 2ku, kdyz jsem byl dlouhodobe a prokazatelne dlouhodobe mimo cr
podle me ma panacek s vozejkem smulu..

me prislo asi 20dni na 2ku, kdyz jsem byl dlouhodobe a prokazatelne dlouhodobe mimo cr
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

flastry jsou v pořádku, až tě nějakej vocas bez povka sundá tak to bejvá daleko dražší....
zákon je zákon a neznalost neomlouvá, holt se Ti ten vozejk drobátko prodraží

zákon je zákon a neznalost neomlouvá, holt se Ti ten vozejk drobátko prodraží

EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
Není tak úplně pravda...Iwan píše:to nikoho nezajima..

Nevím ale už, jak moc zkoumaj pravdivost toho, co jim předložíte, takže každopádně lhát nedoporučuji...minimálně tak přijdetet o čest a shoříte v pekle

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
mm, tak to je zajimava informace..lec neverim tomu, ze se to da pouzit celoplosne..
me proste poslali do riti, kdyz jsem jim rek, ze sem byl pryc a auto bylo zavreny v garazi..
me proste poslali do riti, kdyz jsem jim rek, ze sem byl pryc a auto bylo zavreny v garazi..
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...