Plzeň 15. Října - Teplaky meating
Tak v momentě, kdy se jede do steak house to až tak mimo nejni...magiccc píše:a oprav si tam to: meating

Jinak já mám taky změnu...bohužel nepřijedu osmou, ale jen ošklivou dailyE38, musím si v Plzni vyzvednout dost pneu, to bych do 8my nenaskládal...

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Tak tepláky vyměnit za Aangus a z meating odstranit ing a je to v cajkuWilD píše:Tak v momentě, kdy se jede do steak house to až tak mimo nejni...magiccc píše:a oprav si tam to: meating![]()

ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
- oskarsk8
- E30.cz mecenáš
- Kontaktovat uživatele:
sraz
Tak mi nakonec taky dorazíme. Kombík jde do celolaku, tak dorazíme asi compaktem
E34 520i Touring REBORN
E36 325i Drift car
E28 524TD Dědek
E28 520i
E30 319i
E36 318ti
E36 328 touring
E36 320i M-packet
MB 308 odahovka
E36 325i Drift car
E28 524TD Dědek
E28 520i
E30 319i
E36 318ti
E36 328 touring
E36 320i M-packet
MB 308 odahovka
---> Super , pecka ,bomba ,NEJ <---
Obě varianty spanilky a gastro výletu jsou luxusní (byl jsem tam i tam),takže mě je v podstatě jedno,kam namíříme,idkyž se možná přece jen víc naklánim k Býkovu..ale pečený kravičky nezavrhuju,taky lábuž tam
Jestli jste někdo rozhodnej pro jednu z možností,pusťte to sem a nebo tenhle detail doťuknem popřípadně na parkovišti u Tesca.
Oskar,wife and grupe : ...výýborně
Tomajsss : Běžně se parkuje na tom P-platzu před statkem,mezi ohradou s koňma,možná po domluvě by nebyl problém jim auta naskládat na dvůr,na trávník
Obě varianty spanilky a gastro výletu jsou luxusní (byl jsem tam i tam),takže mě je v podstatě jedno,kam namíříme,idkyž se možná přece jen víc naklánim k Býkovu..ale pečený kravičky nezavrhuju,taky lábuž tam

Jestli jste někdo rozhodnej pro jednu z možností,pusťte to sem a nebo tenhle detail doťuknem popřípadně na parkovišti u Tesca.
Oskar,wife and grupe : ...výýborně

Tomajsss : Běžně se parkuje na tom P-platzu před statkem,mezi ohradou s koňma,možná po domluvě by nebyl problém jim auta naskládat na dvůr,na trávník

Ahoj, já a káťa jsme pro cokoliv. Hlavně když se tam dobře najíme 
Jinak počasí má být o výkendu naprostý luxus takže opravdu je na co se těšit...
Jo a málem bych zapoměl, už máme perfektní teplákovky nachystaný takže šup do toho ať se taky trošku zasmějeme

Jinak počasí má být o výkendu naprostý luxus takže opravdu je na co se těšit...
Jo a málem bych zapoměl, už máme perfektní teplákovky nachystaný takže šup do toho ať se taky trošku zasmějeme

E39 528it -------- E30 335iC, Opel vectra, Opel corsa, VW polo, E36 318i, E30 318Ci, Citroen AX
Puky na teplákách jsou obvzláště nažehlené,natáhnutá nová šňůra --> já jsem teda řádně připravenej
Mam pár novinek ohledně našich gastro destinací.
->Takže Soběsuky se prej před časem o něco pohoršily,nicméně je tam soudobě pořád narváno,nutná rezervace.Dražší cenová skupina.
->Statek Býkov měl před asi rokem taky nějaký problémy ohledně kvality jídel,ale to už by mělo bejt v pořádku,majitel se sám postaral.
Rezervace bejt nemusí.Středně drahé.
Kousek za Býkovem leží Plasy,tam se najde épes restauračka U Rudolfa a úna grande Pizzería....kdyby náhodou
Questions ???

Mam pár novinek ohledně našich gastro destinací.
->Takže Soběsuky se prej před časem o něco pohoršily,nicméně je tam soudobě pořád narváno,nutná rezervace.Dražší cenová skupina.
->Statek Býkov měl před asi rokem taky nějaký problémy ohledně kvality jídel,ale to už by mělo bejt v pořádku,majitel se sám postaral.
Rezervace bejt nemusí.Středně drahé.
Kousek za Býkovem leží Plasy,tam se najde épes restauračka U Rudolfa a úna grande Pizzería....kdyby náhodou

Questions ???

Čaao borci a roštěnky,tak jako --> !!!Výýýbornej sraz!!! <--
Všecko se povedlo,tepláky byly,nikomu nepraskla guma a ještě bonus luxusní dlabanec (trochu zpožděnej,ale co.)
I nový lidi,takže pecka,že se to daří a je zájem.Já se fakt bavil,takže doufam že i ostatní si tu jízdu užili.
Spešl Guest WilD...dobrej típek
No nejlepší popis bude asi z fotek,tak na ně mrkněte
A už teď se těšim na další spich..uděláme konečně tu winter klouzačku
Všecko se povedlo,tepláky byly,nikomu nepraskla guma a ještě bonus luxusní dlabanec (trochu zpožděnej,ale co.)
I nový lidi,takže pecka,že se to daří a je zájem.Já se fakt bavil,takže doufam že i ostatní si tu jízdu užili.
Spešl Guest WilD...dobrej típek

No nejlepší popis bude asi z fotek,tak na ně mrkněte

A už teď se těšim na další spich..uděláme konečně tu winter klouzačku