ETK pomožte...
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
ETK pomožte...
Potřebuju HELP stáhnul sem ETK a soubory mají koncovku bin co s tím???
stahni si deamon tools a tam si je loadni do virtualni mechaniky 

http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
anebo....taky moznost,ja to nepalim abych zbytecne neplytval medii(ted tu navic zadne nemam
)

http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Jezis to je lenost...adresar win95, pod nim adresar etk pod nim tusim uz soubor setup.exeBajzík píše:No tak chlapi všichni to máte a nikdo není schopnej mi poradit
už jsem to zkoušel jak jsem moh a nic jak se ta kravina instaluje mám už všechno rozbaleni ETK EBA TIS ale jak se to instaluje jsem nezjistil...
Popřípadě mi poradtě jak se v tom hledá díky moc....!
Pokud si to pamatuju spatne, tak si proste dej vyhledat na tom CDcku setup.exe a mas to.
Nainstaluje se sysadmin, po jeho instalaci se spusti, v menu EPC zvolis jedinou moznou variantu INSTALL a nainstalujes tim ETK a je VYMALOVANO.
Stejny postup pro TIS - z sysadmina pustit v menu TIS jedinou moznou volbu INSTALL
A DVERMA

- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Takže děkuji všem co poradili...
TAk sem na to přišel sám při instalaci se to automaticky instaluje do adres. BMW95 po dokončení instalace takovéto cesty se do tohoto adresáře nanainstalovalo vše...
Stačilo změnit adres. třeba BMW a najednou vše jde...... netuším proč ale je to tak - sám nechápu ale díky §
už ji chodí E¨T_K konečně
DV
TAk sem na to přišel sám při instalaci se to automaticky instaluje do adres. BMW95 po dokončení instalace takovéto cesty se do tohoto adresáře nanainstalovalo vše...
Stačilo změnit adres. třeba BMW a najednou vše jde...... netuším proč ale je to tak - sám nechápu ale díky §

DV

Vetsinou to naopak funguje lip, kdyz to nechas nainstalovat, kam to chce samo. Ja to tak delam vzdycky a facha to....to je holt nahodnej rebus, at zijou computeryBajzík píše:Takže děkuji všem co poradili...
DV

Jo, to souhlas. Ale ETK to umoznuje. Jen tvrdim, ze nektere programy pokud je nasilim prenutis jinam, tak obcas z toho vznikne problem. U ETK jsem to ani nezkousel, mam uz tak velkej bordel, ze me jeden adresar navic nezabijePeťas píše:Nesnáším programy, které mi neumožní vybrat, kam je chci naistalovat. Potom to je rozházené po celém kompu.

Umožňuje, ale musíš tomu pomoct v registrech (teď nevím, jestli to potřebovalo TIS, nebo ETK).Jirka325 píše:Jo, to souhlas. Ale ETK to umoznuje. Jen tvrdim, ze nektere programy pokud je nasilim prenutis jinam, tak obcas z toho vznikne problem. U ETK jsem to ani nezkousel, mam uz tak velkej bordel, ze me jeden adresar navic nezabijePeťas píše:Nesnáším programy, které mi neumožní vybrat, kam je chci naistalovat. Potom to je rozházené po celém kompu.

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ETK nepracuje dobre s dlouhymi nazvy slozek, nazev muze byt libovolny pokud je dodrzena konvence 8.3, tedy max 8 znaku bez mezer a bez diakritiky a bez ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
No dyťFrancis píše:ETK nepracuje dobre s dlouhymi nazvy slozek, nazev muze byt libovolny pokud je dodrzena konvence 8.3, tedy max 8 znaku bez mezer a bez diakritiky a bez ...