To AXN. posli adresu kam snima.
dily z USA- 25.9 str1.
Re: pozičky
SZ jinak diky.blackman píše:Já taky děkuju, pozičky dorazily, to už je druhá zásilka a obojí bez problémů!
Co velký BC na 2,5 litr, dal by se poladit nějak rozumně?
díky
M.
Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
ahoj bylo by ještě plato na E30 s brzdovým světlem??popřípadě prosím o foto na michalehl@seznam.cz. byla by možnost sehnat nějaký díly na E36???
ex Citroen Saxo 1,5D
ex BMW E30 318IS sedan
BMW E36 318IS cupe
ex BMW E30 318I Touring
BMW E30 318i sedan
ex BMW E30 318IS sedan
BMW E36 318IS cupe
ex BMW E30 318I Touring
BMW E30 318i sedan
dneska sem privezl dve plata i s brzdovkou a dve mam doma. (3 jsou zamluveny) Tak uvidim co z toho vyberu pokud by jsi to potahoval nove tak klidne poslu 4 najednou. 3 jsou bezove jedno modre ale ta modra je vysisovana.
na tech bezovej to neni tolik videt.
Jinak jasne ze muzou bejt i dily na E36 co potrebujes?
Teoreticky dily na cokoliv! Nejen na BMW.
lucky325i píše:dneska sem privezl dve plata i s brzdovkou a dve mam doma. (3 jsou zamluveny) Tak uvidim co z toho vyberu pokud by jsi to potahoval nove tak klidne poslu 4 najednou. 3 jsou bezove jedno modre ale ta modra je vysisovana.na tech bezovej to neni tolik videt.
na E36 by se mi hodilo velký BC na čtyřválec se vším všudy, el. zadní okna na kupé , el zadní roletku, podsvícenou M řadičku jen origo prostě samí chutovky hehe
ex Citroen Saxo 1,5D
ex BMW E30 318IS sedan
BMW E36 318IS cupe
ex BMW E30 318I Touring
BMW E30 318i sedan
ex BMW E30 318IS sedan
BMW E36 318IS cupe
ex BMW E30 318I Touring
BMW E30 318i sedan
zdenko píše:rozeta na jawu 350? nasla by sa?![]()
musim doporucit tohto uzivatela, radst obchodovat! zatial mas u mna jedno velke Dakujem
Cece no jestli to myslis vazne tak mozna ze bych s necim mohl slouzit ale nejsem si uplne jistej..
A diky.
A hele MYSAK by chtel lahudky do kary.myšák píše:lucky325i píše:dneska sem privezl dve plata i s brzdovkou a dve mam doma. (3 jsou zamluveny) Tak uvidim co z toho vyberu pokud by jsi to potahoval nove tak klidne poslu 4 najednou. 3 jsou bezove jedno modre ale ta modra je vysisovana.na tech bezovej to neni tolik videt.
na E36 by se mi hodilo velký BC na čtyřválec se vším všudy, el. zadní okna na kupé , el zadní roletku, podsvícenou M řadičku jen origo prostě samí chutovky hehe
lucky325i píše:A hele MYSAK by chtel lahudky do kary.myšák píše:lucky325i píše:dneska sem privezl dve plata i s brzdovkou a dve mam doma. (3 jsou zamluveny) Tak uvidim co z toho vyberu pokud by jsi to potahoval nove tak klidne poslu 4 najednou. 3 jsou bezove jedno modre ale ta modra je vysisovana.na tech bezovej to neni tolik videt.
na E36 by se mi hodilo velký BC na čtyřválec se vším všudy, el. zadní okna na kupé , el zadní roletku, podsvícenou M řadičku jen origo prostě samí chutovky hehetak nesleduju teda E36 nejak extra ale - zadni el roletku myslim ze sem nevidel poradne ani manualni ale kouknu ti.
podsvicena radicka bude raritka vetsina aut jsou automaty.
BC neni potreba cela komplet eletrika z auta a mam pocit ze je to i s check control ne?? uricte to neni tak jednoduche jako u E30 nebo?
No a co se zadnich oken tyka u cupe 99.5% ne e..
Ale muzu ti ty moturky na zadni okna sehnat z jinyho auta a musel by jsi to dodelat to by problem nebyl.
sice podle ETK to ma bmw reseny asi jinak ale .....
stím BC to prej není takovej problém to zapojit co mi říkal známej co si to dělal měl malí BC a dával velký, svazek si dělal sám,okna je pravda že je to rare a el. roletka asi velká rare. já jen kdyby náhodou
ex Citroen Saxo 1,5D
ex BMW E30 318IS sedan
BMW E36 318IS cupe
ex BMW E30 318I Touring
BMW E30 318i sedan
ex BMW E30 318IS sedan
BMW E36 318IS cupe
ex BMW E30 318I Touring
BMW E30 318i sedan
Pokud chces jen krabicku (milion tlacitek) plus 2 stekry s kusem kabelu neni problem
pokud to chces komplet s kabelazi potrebuju vedet co vsehcno mam vyndat, E36 sem nikdy nemel a ani sem ji zatim nekuchal.
Jinak mam pocit ze sem to nekde na foru projizdel jak moc jsou zadni okna a roletka "rare" ale podle vseho to videlo hodne malo lidi na vlastni oci.
Takze kdyz budou vezmu ale moc bych na to nespolehal.. 
Jinak mam pocit ze sem to nekde na foru projizdel jak moc jsou zadni okna a roletka "rare" ale podle vseho to videlo hodne malo lidi na vlastni oci.
lucky325i píše:Pokud chces jen krabicku (milion tlacitek) plus 2 stekry s kusem kabelu neni problempokud to chces komplet s kabelazi potrebuju vedet co vsehcno mam vyndat, E36 sem nikdy nemel a ani sem ji zatim nekuchal.
![]()
Jinak mam pocit ze sem to nekde na foru projizdel jak moc jsou zadni okna a roletka "rare" ale podle vseho to videlo hodne malo lidi na vlastni oci.Takze kdyz budou vezmu ale moc bych na to nespolehal..
BC stačí ten panel ale potřevoval bych ho ze čtyřválce k tomu gong a páčku
ex Citroen Saxo 1,5D
ex BMW E30 318IS sedan
BMW E36 318IS cupe
ex BMW E30 318I Touring
BMW E30 318i sedan
ex BMW E30 318IS sedan
BMW E36 318IS cupe
ex BMW E30 318I Touring
BMW E30 318i sedan