BMW 3: Konečně oficiálně
- thomas_a_anderson
BMW 3: Konečně oficiálně
...modrá <b>byla</b> dobrá...
-
- gusto318is
"Postupem času se tak modelová řada dostala přesně tam, kde měla být. Nová BMW jsou mohutná (řada 7), agresivní (řada 6), silná (řada 5), rozevlátá (řada 1) ... a hlavně! Nejsou nudná. "
Autor zjavne vie, o čom píše..
Predovšetkým neviem, čo je agresívneho na novej šestke. Stará šestka vyzerá ako socha, skoro sa na ňu človek bojí siahnuť, ale hento vyzerá jak chleba, brrr...
A že "nejsou nudná"..??? A kedy kurwa boli bavoráky nudné?
Lenže to by ich chlapeček musel poznať aj inak, ako spoza klávesnice...
Autor zjavne vie, o čom píše..

Predovšetkým neviem, čo je agresívneho na novej šestke. Stará šestka vyzerá ako socha, skoro sa na ňu človek bojí siahnuť, ale hento vyzerá jak chleba, brrr...

A že "nejsou nudná"..??? A kedy kurwa boli bavoráky nudné?
Lenže to by ich chlapeček musel poznať aj inak, ako spoza klávesnice...

ex-E30 2,5i 24V Coupe Driftcar - 204 PS
(OO=[][]=OO)
BMW 328i E36 Touring
(OO=[][]=OO)
BMW 328i E36 Touring
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Mě se to teda nelíbí.Jak řekl Dix, už to prostě není ono.A to že se auta postupem času musej měnit,jak říká basik, to si nemyslím.Podívej na nový Mercedesy.I když je to rok 2004,pořád je to klasickej Mercedes.Tohle už není klasický BMW.Neříkám,že mi neběhá mráz po zádech,když kolem mě projede nová 750iL,ale klasika už to prostě není.Samozřejmě motory jsou úžasný.Teď jak vymysleli 3.0d do nový pětky s krouťákem 560nM,výkonem 300 koní, dvě turba (jedno zabírá v nízkejch,druhý ve vysokejch),motor slitina hliníku a hořčíku (o 57% lehčí než ocelolitina a o 24% než hliníková slitina) - to je prostě pecka