Ty potrefená husoZavarenec píše:Po čtyřech letech stání to není o fotkách....ale to sám snad víš taky. Když si se rozhodl zachrnnit to US kabrio z magistrátu a porcoval ho tady za luxusní ceny![]()
mno tak ja si treba to auto pamatuju kdyz jezdilo, jak se k tomu majitel choval, co to bylo za cloveka a pak jsem u toho auta nekolikrat behem tech x let osobne stal a sledoval jak se z nej stava obouchana, oloupana plecka.....adam320 píše:![]()
![]()
![]()
to je nadhera...me se desne libi jak tady vsichni poznaj ze dvou fotek ze je auto uplne vyrizeny...uroven tady mistnich clenu skutecne stoupa a ja myslim ze se da asi mluvit o neskutecnejch odbornicich, taky bych chtel mit takovy schopnosti jako vy kluci co pro to muzu udelat?
Bohužel to auto jsem koupil kvůli tomu přednímu Mtech co tam byl prasklej a zničenej... zbytek jsem rád prodal, nikoliv kvůli výdělkuWilD píše:Ty potrefená husoZavarenec píše:Po čtyřech letech stání to není o fotkách....ale to sám snad víš taky. Když si se rozhodl zachrnnit to US kabrio z magistrátu a porcoval ho tady za luxusní ceny![]()
![]()
Sám si taky porcoval úlovek z magistrátu...akorát sis z nás 3 vybral holt nejmíň výnosnej kousek, no
![]()
presne tak, motor z toho auta jezdi dotedka a septa jako jarni loukaZavarenec píše:Po čtyřech letech stání to není o fotkách....ale to sám snad víš taky. Když si se rozhodl zachrnnit to US kabrio z magistrátu a porcoval ho tady za luxusní ceny![]()