Jirka325 píše:No...asi ma z toho takovou radost, ze si nekoho splet se mnou.Lukas-e21 píše:mě to v neděli říkalco nainstaloval
brutus humus action
![]()
Si spokojene jedu po cernaku z Kyji na Prumyslovou a najednou mi zvoni telefon a hle, pan Kalda, ze prej jsem magor a jezdim na cervenou, ze me prej malem sejmul![]()
![]()
![]()
A kdyz jsem se zeptal kde ze to jako melo byt, tak prej na jiznaku pred par minutama, ze sotva zastavil....tou dobou ja byl na Cernaku, takze nemozne...
Hustý týpci...
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Poslouchej mě. Na zimu nemůže být zadní náho s motorem vepředu lepší než přední s motorem vpředu. Jeslti to nevíš, tak ten řidičák vrať ty.. Sorry.Lukas-e21 píše:tak sem se prolouskal touhle diskusí, je vidět, že většina z Vás v nevi co zmanají jízdní vlastnosti.
Zadní náhon je uplně v poho jak v zimě tak v létě, všechno je otázka cviku a reakce, pokud sem trotl, kterej nepochopí, že když na sněhu dá plnej kotel se zadohrabem, že dostane hodiny, tak by měl vrátit řidičák a koupi si sockartu.
ja sem odjezdil s bawem už 4 zimy, a neznam nic lepšího. jezdil sem i s předohrabem, a ten ti nikdy nedá vědět co zamýšlí, prostě nezatočí a seš v řiti, zadni nahon da o sobě vědět nervoznim chovanim zadku.
a co se týče začátku týhle divný diskuse GII GTi vs iSo
jasně že iso vyhraje, pokud budou oba vozy v serii. Golf měl offrroad podvozek a na šotolině se nechyta na bawo.
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Poslouchej mě. Na zimu nemůže být zadní náho s motorem vepředu lepší než přední s motorem vpředu. Jeslti to nevíš, tak ten řidičák vrať ty.. Sorry.Lukas-e21 píše:tak sem se prolouskal touhle diskusí, je vidět, že většina z Vás v nevi co zmanají jízdní vlastnosti.
Zadní náhon je uplně v poho jak v zimě tak v létě, všechno je otázka cviku a reakce, pokud sem trotl, kterej nepochopí, že když na sněhu dá plnej kotel se zadohrabem, že dostane hodiny, tak by měl vrátit řidičák a koupi si sockartu.
ja sem odjezdil s bawem už 4 zimy, a neznam nic lepšího. jezdil sem i s předohrabem, a ten ti nikdy nedá vědět co zamýšlí, prostě nezatočí a seš v řiti, zadni nahon da o sobě vědět nervoznim chovanim zadku.
jasně že iso vyhraje, pokud budou oba vozy v serii. Golf měl offrroad podvozek a na šotolině se nechyta na bawo.
bmwm3 píše:Poslouchej mě. Na zimu nemůže být zadní náho s motorem vepředu lepší než přední s motorem vpředu. Jeslti to nevíš, tak ten řidičák vrať ty.. Sorry.Lukas-e21 píše:tak sem se prolouskal touhle diskusí, je vidět, že většina z Vás v nevi co zmanají jízdní vlastnosti.
omyl blbe, nejlepší je motor vzadu pohon zadku, nejlepší trakce.
pak zadokolka a pak předohrab.
kdyyž stojíš v kopci, šlápneš na plyn :
a) vše vzadu - zabere a jede
b) klasika - trochu si hrabne a vyjede
c) vše vpředu - hrabe jak pominutta a pomalu se rojede, ale většinou nevyjede.
už kdysi bylo v automotrevue porovnani při vyjíždění kopečku - škoda 120, favorit a žigul................................... s favem couvali aby vubec vyjeli.
kolik si toho njajel s bawem v zimě???, 1 km????????????????bmwm3 píše:Poslouchej mě. Na zimu nemůže být zadní náho s motorem vepředu lepší než přední s motorem vpředu. Jeslti to nevíš, tak ten řidičák vrať ty.. Sorry.Lukas-e21 píše:tak sem se prolouskal touhle diskusí, je vidět, že většina z Vás v nevi co zmanají jízdní vlastnosti.
pokud hodlas porovnavat sirku tak to nema cenu......ta jede mizerně ui na suchu
Stejne se ho nechystam prodatJirka325 píše:No pockej krabe, to ale neni facko, to je pezotFx píše:Ma jenom modry zarovky H7, krabeA to jako nechci, ja chci skodarnu krabe, na pezota jsou taky drahy dily
E39 535i sedan