je to nemilé, ale po všech těch letech, co tu vychvaluju svoje rádio, jak hezky sedí do 30cy a jak hraje, nastala závada:
-rádio má odklápěcí panel (manuálně, bez el.), když panel nandám, rádio se zapne, displej svítí, ALE nefungujou jakákoliv tlačítka ba dokonce ani přijímač IR ovladače (ten je v panelu)..jediný co fachá je kolečko volume...
-takže dám tomu cédo, spustí se od začátku, mohu korigovat hlasitost, ale nelze přepínat, vypínat, nastavovat EQ, nebo zapnout tuner..
-po rozborce panelu nic nezjištěno, žádnej studeňák, špína nebo oxidace. vše je jak nové, tlačítka jsou mikrospínače osazený na plošňáku. v panelu je pak mikroprocesor, kterej to všechno zřejmě řídí a jelikož displej zobrazuje, tak část funkcí běhá..
Otázka: je někdo schopnej mě pomoc? nějaká zkušenost s fundovaným odborníkem přes autorádia??
to rádio prostě mám rád a přijde mi, že je to zvláštní závada, která musí mít důvod...jedná se o Pioneer deh P5800MP
toto: http://www.pioneer.eu/uk/products/archi ... index.html
oprava autorádia.??
oprava autorádia.??
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
Čekni google, v Praze je určitě oficiální servis Pioneeru, když ho nenajdeš na googlu, zběhni do známého kamenného obchodu přes audio sestavy a voni mají své opravné střediska. Poptej se, kde ho najdeš a ve středisku se dohodni, ad se na to podívaj, kde je problém a v případě, že oprava bude levnější, než celé nové rádio, že ho necháš spravit