Kupim diely na 325 iX ...update...
Zdravim, mam 325 ix Touring 1988/89 momentalne v stadiu renovacie a kupim veskere diely na toto auto.
Ak niekto nieco ma,budem rad,ked sa ozve.
Diely,ktore prave surne potrebujem:
vyfukove potrubie s katalizatorom a lambdou od zvodov po koncovy tlmic (aj bez katu)
predny McPherson - vodicova strana
diel c.2 a 4,alebo komplet c.1:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/T ... 4_wheel-4/
diel.c 13 a 15:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/T ... on_wiring/
A zvysok budem postupne doplnovat,lebo v tom zacinam mat gulas.
Ak niekto nieco ma,budem rad,ked sa ozve.
Diely,ktore prave surne potrebujem:
vyfukove potrubie s katalizatorom a lambdou od zvodov po koncovy tlmic (aj bez katu)
predny McPherson - vodicova strana
diel c.2 a 4,alebo komplet c.1:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/T ... 4_wheel-4/
diel.c 13 a 15:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/T ... on_wiring/
A zvysok budem postupne doplnovat,lebo v tom zacinam mat gulas.
Naposledy upravil(a) Sylver dne 06. 10. 2011 13:24, celkem upraveno 6 x.
Re: Kupim diely na 325 iX
koukni do Soukromich Zprav..
Nikto nic?
Up date vzdy na prvej strane hore v tematu.
Re: Macek by mohl mit
Diky za info.Hmm, len keby nebol tak daleko.Mc Pherson mi asi postou neposle.Alebo ano?Co ty na to Macku?mivrda píše:Macek ted nejaky dily bude mit dily-z-325ix-touring-uz-je-na-spalku-t88648.html
Ten McPherson a vejfuk v celku chapu ale proc hledas pouzite veci jako palec rozdelovace (stejne nebude dobrej kdyz bude jetej) plast kryt na rozdelovac a "nejaky" krouzky kdyz te to NOVE bude stat vsehcno cca 35 euro v bmw a za stary das mozna i s POSTOVNYM (treba dobirkou) taky 30 euro... to preci nedava smysl...
sorry za OT
sorry za OT
Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
Jasne,palec neriesim,ale nutne ho potrebujem a nemozem cakat,az sa v BMW zobudia.lucky325i píše:Ten McPherson a vejfuk v celku chapu ale proc hledas pouzite veci jako palec rozdelovace (stejne nebude dobrej kdyz bude jetej) plast kryt na rozdelovac a "nejaky" krouzky kdyz te to NOVE bude stat vsehcno cca 35 euro v bmw a za stary das mozna i s POSTOVNYM (treba dobirkou) taky 30 euro... to preci nedava smysl...
sorry za OT
Hm,neviem ako v Cechach a uz vobec nie ako v USA ale za tieto srandy je na Slovensku v BMW 35€ kur..sky malo.
A k tym kruzkom,len tie samotne stoja 25€ a to nie su len take hocijake kruzky,ale je to gumove guferko a vo vnutri ma po obvode taku malu pruzinku,ktora zabezpecuje 100% tesnost na poloosi a ver,alebo never v BMW ju nemaju.A komplet cele to predlzenie z ol. vane stoji k cca.90€. Ono na iX sa diely zhanaju velmi tazko,natoz originalne.
A bohuzial na Slovensku je to tak,ze v BMW by najradsej predavali diely len pre auta max.10 rokov stare.A to mi este povedali,ze dod.lehota je 2-4 tyzdne.Neviem,kto ma aku skusenost s BMW servismi a dealermi ale ja mam takuto.
Diky Macku.Macek píše:V BMW gufero mají, před rokem jsem ho kupoval... sežeň si nějaký transport na Slovensko a neni problém origo i neorigo díly přezemě objednat...
No vidis a mne tie kur..y stale tvrdia,ze nemaju.
Presne tak,ako som pisal,u nas,akonahle nemas novy alebo drahy model,tak na teba je...u.
Inak, vidim,ze mas uz ixo na spalkoch a predavas diely,len kua,ked Psary su tak daleko.
Ale pisal som aj s Mirkom 327ix a tiez by nieco nasiel,tak ked sa mi konecne podari vybavit si v praci dovolenku a nebude ziadna sluz.cesta, tak by som veruze aj skocil k vam do Ciech.
Zima sa uz blizi a ixo este stale nejazdi.Ma to uz deprimuje.
Zkus zavolat do Prahy Stodulek do BMW nejlepsi zkusenosti ,kdyz na SK nemaji potrebu vydelavat..
Nemeli problem poslat veci primo sem na Floridu s tim ze jsem musel postu platit predem. Takze si myslim ze na SK poslou taky. Jinak sem ti koukal na ceny tady to z prvniho odkazu nove origo bmw 15 usd a 3 usd a palec 31... coz neni malo ale bratru 49 usd cca 37euro. Pokud by jsi s tema krouzkama vydrzel a nepochodil muzu objednat tady a poslat primo na SK posta tohle by vysla cca 10 euro.
Nejlepsi na tom je ze vsehcno co od nich objednavam prijde z evropy a nebo primo z CR..
Da se rict ze jim sedi cenikovky ktere jsou i v ETK č.2.
Nejlepsi na tom je ze vsehcno co od nich objednavam prijde z evropy a nebo primo z CR..
Da se rict ze jim sedi cenikovky ktere jsou i v ETK č.2.
Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
To by slo a asi to tak aj poriesim.Ale momentalne ma najviac suri vyfukove potrubie.Svoje stare a kapanek hrdzave som vyhodil do srotu (debil) lebo som si nemyslel,ze bude taky problem to potrubie zohnat.Mohol som aspon podla stareho dat spravit nove.
Chlapi,ak to niekto ma,kludne aj so zvodmy a koncovym tlmicom,dajte vediet,alebo volajte +421903728004 - staci len prezvonit a zavolam naspat.
Chlapi,ak to niekto ma,kludne aj so zvodmy a koncovym tlmicom,dajte vediet,alebo volajte +421903728004 - staci len prezvonit a zavolam naspat.