no nic už se těším na zítřek a přivezu třešeň
Omlouvám se za některé fotky co tam jsou
To uplně chápu chlape.Kurva nebejt z druhýho konce republiky. A zrovna bylo luxus počasí,akorát někam na terásku.kouBaMW píše:pro me bohuzel zklamani z ucasti a jeste vetsi z toho ze clovek domluvi hospodu a pak tam dojde stezi tretina lidi, je mi jasne ze nemuzu nikoho nutit, ale kdyz uz je neco domluvene tak me treba blba kofola nezabije..
ono nejde ani o kofolu, ale o to to celkove malinko podporit, dyt to delaji lidi a pro lidi![]()
nevim mozna tu pisu nesmyslne blaboly, ktere nikdo nepochopi, nevim jak to popsat
No my si dali po birelku kole a po papu, ale čekali jsme, že bude nějaké menu jak bylo slibovane, ale nevákouBaMW píše:pro me bohuzel zklamani z ucasti a jeste vetsi z toho ze clovek domluvi hospodu a pak tam dojde stezi tretina lidi, je mi jasne ze nemuzu nikoho nutit, ale kdyz uz je neco domluvene tak me treba blba kofola nezabije..
ono nejde ani o kofolu, ale o to to celkove malinko podporit, dyt to delaji lidi a pro lidi![]()
nevim mozna tu pisu nesmyslne blaboly, ktere nikdo nepochopi, nevim jak to popsat
jj todle chapu , je to skoda , varili tam dobře nahodoukouBaMW píše:pro me bohuzel zklamani z ucasti a jeste vetsi z toho ze clovek domluvi hospodu a pak tam dojde stezi tretina lidi, je mi jasne ze nemuzu nikoho nutit, ale kdyz uz je neco domluvene tak me treba blba kofola nezabije..
me to zklamalo taky...nevim na vsemine vic placu vetsi pohoda...nevim radsi sem jel domukouBaMW píše:pro me bohuzel zklamani z ucasti a jeste vetsi z toho ze clovek domluvi hospodu a pak tam dojde stezi tretina lidi, je mi jasne ze nemuzu nikoho nutit, ale kdyz uz je neco domluvene tak me treba blba kofola nezabije..