Podvozky JOM
Podvozky JOM
Mate s nimi nekdo zkusenosti ?! vydrzi to ? stoji to zato... ?! mam ted nabidku to koupit ale co tak koukam po foru tak se toho furt nekdo zbavuje.... ze by na tom neco bylo ? 

- MattyX
JOM je aji celkem měkkej , se sportovním podvozkem to nemá moc společnýho aspon co sem se vezl v e36 ... ta technix mam uz pres rok najeto skoro 15 000 na nem a jako za ty penize to neni uplne marný , na rychlé stlačení tlumiče je to celkem tvrdé (možná až moc a nebo ten efekt dělá profil 40 na gumě ) na plynulé stlačení to podrží pěkně v zatáčce , ale na nějaký srandičky a přehazovačky na RZ je to moc měkoučký ... za ty peníze co to stojí asi není co řešit pro někoho kdo chce vyřešit podvozek jinak než za 20tis 

Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8
Mel jsem TA-technix (sportovni kratsi tlumice) na Touru a musim rict, ze za 3690,- i s postou celkem dobry. Po 40tkm zacal tect jeden zadni tlumic. Je to kuwa tvrdy, ale drzi jak prikovanej.Kroci píše:jeste za min penez sezenes z nemecka TA-technix a ten drží Mattymu pekne
Ale uz bych to nechtel - v mem veku uz nechci vedet o kazdem kaminku na silnici.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Vasa,co jsi měl za snížení?Popraskaly mi seriovky na touru tak řeším alternativu,ale kozu z toho mít nechciVasa píše:Mel jsem TA-technix (sportovni kratsi tlumice) na Touru a musim rict, ze za 3690,- i s postou celkem dobry. Po 40tkm zacal tect jeden zadni tlumic. Je to kuwa tvrdy, ale drzi jak prikovanej.Kroci píše:jeste za min penez sezenes z nemecka TA-technix a ten drží Mattymu pekne
Ale uz bych to nechtel - v mem veku uz nechci vedet o kazdem kaminku na silnici.
pak je otazka v jaky "zatezi" ten podvozek byl, jestli tahal platak a podobne ...Vasa píše:Mel jsem TA-technix (sportovni kratsi tlumice) na Touru a musim rict, ze za 3690,- i s postou celkem dobry. Po 40tkm zacal tect jeden zadni tlumic. Je to kuwa tvrdy, ale drzi jak prikovanej.Kroci píše:jeste za min penez sezenes z nemecka TA-technix a ten drží Mattymu pekne
E30 316i M40 

Že by nadměrná zátěž na kouli-závěsu zapříčinila rychlejší únavu zadních pružin-jejich následné prasknutí?Venca píše:Jakej vliv má tahání přívěsu na tlumiče a péra?Kroci píše: pak je otazka v jaky "zatezi" ten podvozek byl, jestli tahal platak a podobne ...

- petas.kejdz
- člen E30.cz
pokud na to máš, nehledej kompromis a běž do koni...nějaké vyšší řady a nebudeš litovat. Kamarád má na e36 nejvyšší řadu co vyráběli, letos ji bude 9let, což je na sportovní podvozek kurva moc a pořád drží a dokazuje své. I když tuhostí už je na max. a jedna pružina mu min. rok praskla.
Teď tam má relativně nový Mtechnic a na léto je plně rozhodnutí zainvestovat do pružin od koni a vrátit ho zpátky. Škoda té ceny, ale ten podvozek za tu cenu skutečně přinese mnoho zábavy
Teď tam má relativně nový Mtechnic a na léto je plně rozhodnutí zainvestovat do pružin od koni a vrátit ho zpátky. Škoda té ceny, ale ten podvozek za tu cenu skutečně přinese mnoho zábavy
Vasa píše:Mel jsem TA-technix (sportovni kratsi tlumice) na Touru a musim rict, ze za 3690,- i s postou celkem dobry. Po 40tkm zacal tect jeden zadni tlumic. Je to kuwa tvrdy, ale drzi jak prikovanej.Kroci píše:jeste za min penez sezenes z nemecka TA-technix a ten drží Mattymu pekne
Kde jsi to sehnal za ty penize?

E30 323i coupe
E30 325i sedan
E30 335i coupe
E30 325i sedan
E30 335i coupe
Přidávám seUčeň píše:Vasa píše:Mel jsem TA-technix (sportovni kratsi tlumice) na Touru a musim rict, ze za 3690,- i s postou celkem dobry. Po 40tkm zacal tect jeden zadni tlumic. Je to kuwa tvrdy, ale drzi jak prikovanej.Kroci píše:jeste za min penez sezenes z nemecka TA-technix a ten drží Mattymu pekne
Kde jsi to sehnal za ty penize?Děkuji za odpověď.

Hotty E30 píše:Přidávám seUčeň píše:Vasa píše:Mel jsem TA-technix (sportovni kratsi tlumice) na Touru a musim rict, ze za 3690,- i s postou celkem dobry. Po 40tkm zacal tect jeden zadni tlumic. Je to kuwa tvrdy, ale drzi jak prikovanej.
Kde jsi to sehnal za ty penize?Děkuji za odpověď.
Také se přidávám

E36 340i under construction
E36 318ti Compact
E30 316i tour LPG pracant
-ex
E36 320i tour-ex
E30 325i coupé chrom-ex
E36 318is coupé-ex
E36 318ti Compact
E30 316i tour LPG pracant

E36 320i tour-ex
E30 325i coupé chrom-ex