BIG BMW 2011 - 12.-14.8. - 770 BMW !

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Zamčeno
nunynek

Příspěvek od nunynek » 21. 08. 2011 00:27

Lukas-e21 píše:Neznamena, ze kdyz se na BIGu nic nestalo, ze se stat nemuze. Vzpomente si na Plesnice.....

Kazdej ma jinej pohled na sraz, BIG je nejen o akci, jenze kdyz nekdo prijede jen na sobotu, ten to nepochopi. Sobota je odjakziva vyhrauena akci.

Jinak samozrejme nemuzeme nikoho nutit jezdit znovu na staz, kdyz mu to nesedlo, ale zas bych klidnil hormon s vyhazovanim ze srazu, jen protoze nekdo rekl svuj nazor.

Me uz Big nebavil loni, tak sem letos nejel, a taky se svet nezboril, proto se nezbori ani kdyz neprijede clovek kterymu to nesedlo.
máš pravdu,pokud někdo dorazí jen na chvíli,neví o co přichází..
to vyhazování,byl řečnický obrat,ať lidi co se jim tam nelíbí ani nejezdí...

tebe to ani loni nebavilo,beru to,ale nesrovnáváš to s německem,kde jsou trochu jinde... mě to bavilo i loni,ač jsem měl bahno i v uších....
Smrti se nebojím,děvka jezdí ve škodovce!

WilD

Příspěvek od WilD » 21. 08. 2011 00:36

Neříkám, ale...už tu několikrát padlo, že je to o akci...ale točí se to tu už Xtou stránku... Je pravda, že tento rok se nic nestalo, jak blízko k tomu kde bylo, netuším, velkou část soboty jsem bohužel moc nevnímal hlavní plochu... :oops: Každopádně minulej rok např. 2 crashe na spanilce a jiný ročníky si pamatuju dost né úplně košér kousků...ale je to jak řekl Booobika, to už je o nás a na nás, jak se budeme chovat a jestli se najde někdo z účastníků, kdo se i přidá ke sjednání pořádku při překročení nějaký hranice atd....

Nevím, co přesně David viděl/kdo ho tam ohrozil, ale jeho obavy zase docela chápu...ve většině případů právě to, že je nás tam spousta mladejch, co se hecujem mezi sebou a vůbec ve víru té akce to kdokoli může přepálit a když to nevezmem do extrému jako úrazy, tak tam přijel hodně vymazlenou 850kou, o kterou prostě člověk má strach...vím to sám, já s ní v pátek odpo přijel, zapíchl takticky za karavan a v neděli s ní odjel (a to jsem od leštěnka stavu tak daleko, že jsem ji ani na show&shine nestavěl)... samo to bylo tím, že jsem si přitáhl ještě ten stroj na řádění, ale nepočítám, že Davida vyvedly z míry malý burnouty na zahřívání gum před sprintem...

Akorát teda Davide, zase nemůžeš brát, že každej s 316i (jsi uvedl Ty jako příklad), kdo si to zkouší na RZ utrhnout do boku na 165kách pneu, si nějak honí triko...prostě si to chce někde beztrestně zkusit a "potrénovat"...a volná RZ mi přijde ideální příležitost... Což mi připomíná akorát snad jednu věc, že nejlíp řešená RZ po ukončení časomíry byla 2008, když se to uzavřelo a jezdilo se volně jako okruh s jední vjezdem a výjezdem... To by třeba příště nešlo? :idea:

Každopádně mi šlo původně o to, že se o tom nemá smysl handrkovat...a už vůbec ne vykazovat někoho...

Hawk, domluvil jsem, došla mi nit a už jsem zapomněl, o čem se tu točí... :twisted: :mrgreen:

EDIT: To je tak, když od psaní odbíhám...stránka postů, než to pošlu :D

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke

nunynek

Příspěvek od nunynek » 21. 08. 2011 00:56

WilD píše:Neříkám, ale...už tu několikrát padlo, že je to o akci...ale točí se to tu už Xtou stránku... Je pravda, že tento rok se nic nestalo, jak blízko k tomu kde bylo, netuším, velkou část soboty jsem bohužel moc nevnímal hlavní plochu... :oops: Každopádně minulej rok např. 2 crashe na spanilce a jiný ročníky si pamatuju dost né úplně košér kousků...ale je to jak řekl Booobika, to už je o nás a na nás, jak se budeme chovat a jestli se najde někdo z účastníků, kdo se i přidá ke sjednání pořádku při překročení nějaký hranice atd....

Nevím, co přesně David viděl/kdo ho tam ohrozil, ale jeho obavy zase docela chápu...ve většině případů právě to, že je nás tam spousta mladejch, co se hecujem mezi sebou a vůbec ve víru té akce to kdokoli může přepálit a když to nevezmem do extrému jako úrazy, tak tam přijel hodně vymazlenou 850kou, o kterou prostě člověk má strach...vím to sám, já s ní v pátek odpo přijel, zapíchl takticky za karavan a v neděli s ní odjel (a to jsem od leštěnka stavu tak daleko, že jsem ji ani na show&shine nestavěl)... samo to bylo tím, že jsem si přitáhl ještě ten stroj na řádění, ale nepočítám, že Davida vyvedly z míry malý burnouty na zahřívání gum před sprintem...

Akorát teda Davide, zase nemůžeš brát, že každej s 316i (jsi uvedl Ty jako příklad), kdo si to zkouší na RZ utrhnout do boku na 165kách pneu, si nějak honí triko...prostě si to chce někde beztrestně zkusit a "potrénovat"...a volná RZ mi přijde ideální příležitost... Což mi připomíná akorát snad jednu věc, že nejlíp řešená RZ po ukončení časomíry byla 2008, když se to uzavřelo a jezdilo se volně jako okruh s jední vjezdem a výjezdem... To by třeba příště nešlo? :idea:

Každopádně mi šlo původně o to, že se o tom nemá smysl handrkovat...a už vůbec ne vykazovat někoho...

Hawk, domluvil jsem, došla mi nit a už jsem zapomněl, o čem se tu točí... :twisted: :mrgreen:

EDIT: To je tak, když od psaní odbíhám...stránka postů, než to pošlu :D

ok,bylo řečeno hodně,necháme témata o bezpečnosti stranou!!!

byli incidenty na spanilce,myslim že dva roky spádky i přes budka na RZ,ale je jen na nás jak to budem řešit!!!
pomůžem pořadatelům a nějak se to vyřeší,jen ať se big nezmění v boxerský turnaj :shock:
sem tam se najde někdo kdo by to potřeboval,ale nahlásí se to a je klid.
loni i předloni se našli blbci co jezli po uzavřený dráze a ohrozili letadlo,snad z toho byl i postih,ale vše je jen na nás!!!!

co se týče pomoci lidí,vídám tam hodně ,,velkejch,svalnatejch" stačí aby ti houkli a lidi jsou jak štěňata... třeba Méďa(,ale ten už dva roky nebyl)
o je pán co budí respekt... :lol:
Smrti se nebojím,děvka jezdí ve škodovce!

georgewolfik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgewolfik » 21. 08. 2011 07:14

Max-Max píše:
nunynek píše:já jsem naprosto klidnej 8)
jen beru BIG jako svátek a trouba který má radši auta v řadě a jen koukat,ať objíždí obchoďáky a kouká se po parkovištích.... :twisted:

ty mi WILDE neřikej že blbnutí k BMW a BIGU nepatří...??!!!
jako docela odvazna slova tady pises ...kor kdyz si vzpomenu, jak si ten svuj placatej zazrak postavil na show and shine naprosto bezelstne a neuvedomil si pointu toho prostoru... david mozna ma jinej nazor, ja osobne s nim taky nesouhlasim, ale to neznamena, ze ho poslu do prdele jen proto, ze se mu nelibi system srazu.
a to já ho zase uplne s klidem bych poslal do prdele :-) jak se říká komu se to nelíbí necht si prdel políbí :-)
Obrázek
http://www.youtube.com/watch?v=HdXYsiuD0zs comntář by BOOOBIKÁÁÁÁ
www.vlk-art.cz 776 390 176

georgewolfik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgewolfik » 21. 08. 2011 07:18

Lukas-e21 píše:Neznamena, ze kdyz se na BIGu nic nestalo, ze se stat nemuze. Vzpomente si na Plesnice.....

Kazdej ma jinej pohled na sraz, BIG je nejen o akci, jenze kdyz nekdo prijede jen na sobotu, ten to nepochopi. Sobota je odjakziva vyhrauena akci.

Jinak samozrejme nemuzeme nikoho nutit jezdit znovu na staz, kdyz mu to nesedlo, ale zas bych klidnil hormon s vyhazovanim ze srazu, jen protoze nekdo rekl svuj nazor.

Me uz Big nebavil loni, tak sem letos nejel, a taky se svet nezboril, proto se nezbori ani kdyz neprijede clovek kterymu to nesedlo.
Lukyne v tvém případě to není myslím jen o tom že tě to nebavilo.... :((
Obrázek

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 21. 08. 2011 08:14

pánové - láska k BMW nás spojuje, nesmí nás rozdělovat :wink: 8)
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Semry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Semry » 21. 08. 2011 09:09

Mě třeba zaskočilo že si tam někdo burnautoval a dělal kolečka před show and shine. To bych si snad ani pokud bych to ovládal nedovolil, chybička a řada naleštěnějch bouráků je nabořená. O jedný hondě Acord nemluvě a to si to ještě natáčel. (nevim co) Ale oproti jiným akcím naprostý klid.
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla

lyon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lyon » 21. 08. 2011 09:28

nunynek píše:DC,BODIE,PEPPRE,tyhle lidi rovnou lifrujte ven,ať si jedou na války,když nechápou o čem je BIG a BMW celkově!!
Člověče, jak tak čtu tvoje příspěvky, tak jsi první aspirant na vyhazov z příštího Bigu. Začni o sobě trochu přemejšlet...

Dzitro

Příspěvek od Dzitro » 21. 08. 2011 10:24

DC píše:pánové - láska k BMW nás spojuje, nesmí nás rozdělovat :wink: 8)
:twisted: :twisted: +++ Máá pravdu tento clovek :P :) podle me to resite zbytecne, kazdej sraz je uplne jinej :) tak nevim nehrotil bych to tak :(
Tel. : 725952979

bourys

Big

Příspěvek od bourys » 21. 08. 2011 11:42

Big je jedinej sraz na kterej jezdím, dle mého s minimem machrujících kokotů, s mnoho lidma co kolečkem opravdu motat umí a hlavně s lidma kteří vědí nač maj motor pod kapotou.
Jedno jak je to auto naleštěný, jak Fikux... Když se o to bojíš, je to jen tvoje věc (dělat machra že mam V12 ... :-D )

Bigu a BMW zdar, Já jsem se bavil perfektně i když jsem jel v noci a ze svatby už teď se těším na další i kdybych měl jet až z práce!
Škoda jen, že jsem nestihl start sprintu bo jsem se moc bavil drifty na RZ.

davidm535i
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidm535i » 21. 08. 2011 13:07

@nunynek

Bacha na zilku! Do prdele na dalku se to posila snadno, to je jasny!
Je mi jasny chlapce, ze potrebujes jeste drobet dozrát :shock:

Jooo a jestli ti Webry zerou, tak je asi neco spatne, a mas to rozbity :lol:

@zavarenec
Ne to bylo na Davida co má doma cabrio V12, 8er a 6er a "závodění" mu asi nic neříká...potom tedy postrádám smysl...
Proc myslis, zavodim rad, ale musi to mit nejaky smysl. Na okruhu, byl jsem se sestkou, a hned mi bylo jasny, co jeste chybi. Ale to bylo na okruhu, a ne mezi lidma.

@smokemon
Na v12 cabriu mam rozlozeni vahy 54%/46%, takze jsem na tom uplne normalne jako ostatni

@bourys
Mit v12 je machrovani? Tomu uplne nerozumim. Stal jsem tise s osmou v rohu, a nikomu jsem nevnucoval, ze tam jsem.

D.

Dzitro

Příspěvek od Dzitro » 21. 08. 2011 13:41

hale pánove :) je mi sice 18náct, jsem mladej rypák, ale nechcete toho už nechat? Přijde mi to tu trošku zbytečné to tu takhle moc rozpatlávat :) každej stejně bude mít tu svou pravdu.. tak myslim že to je uplně ale opravdu úúúúplně jedno :)

oskarsk8
E30.cz mecenáš
Kontaktovat uživatele:

BIG

Příspěvek od oskarsk8 » 21. 08. 2011 13:45

Dzitro píše:hale pánove :) je mi sice 18náct, jsem mladej rypák, ale nechcete toho už nechat? Přijde mi to tu trošku zbytečné to tu takhle moc rozpatlávat :) každej stejně bude mít tu svou pravdu.. tak myslim že to je uplně ale opravdu úúúúplně jedno :)
NAPROSTO SOUHLASÍM
E34 520i Touring REBORN
E36 325i Drift car
E28 524TD Dědek
E28 520i
E30 319i
E36 318ti
E36 328 touring
E36 320i M-packet
MB 308 odahovka

Dzitro

Příspěvek od Dzitro » 21. 08. 2011 13:50

jinak se omlouvam organizatorum :( nestihl jsem dostat papiry, tak jsem nemohl jet :( hrozne me to stve... tak snad stiham pristi rocnik s iSem :p

zdenko
člen E30.cz

Příspěvek od zdenko » 21. 08. 2011 14:55

Mne sa pacilo velmi aj ked nakoniec nesli tie nase slubotechny zo slovenska a prisiel som takmer sam, proste som tam chcel ist za kazdu cenu. Big ma nesklamal a odchadzalo sa mi odtial tazko. Velke dik patri organizatorom a partii vaca, maca a spol. ktory nas zobrali pod svoje kridla a uzili si snimi skvely vikend. Dufam ze sa o rok vidime znova :wink:

maca
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maca » 21. 08. 2011 15:03

jj, vaca byl ze svyho kabra uplne odvarenej, jinak big stal za to, i kdyz je fakt, ze nekteri z nas/tim myslim severoceskou partu uz zestarli, a maji jine nazory, a jine pohledy na srazovy uzivani si, ale i tak to bylo super, byli s nama i dva kluci uplne poprve a ty jsou z toho jeste ted na vetvi, ale ty vedeli do ceho jdou :lol:prote BIG je sraz o vsem, o akci, o blbnuti i o lestenkach, kazdy si prijde na sve, je to letos jedinej ceskej sraz na kterym jsem byl a jsem spokojen na 99% takze uz ted se tesim na dalsi rocnik a preju organizatorum pevny nervy, pac v tomhle mnozstvi auto to uhlidat je uz docela nadlidskej ukol :wink: dik vsem za ucast i za relativne klidnej prubeh srazu a uz nereste hovna tipu kdo by koho kde pojel a jak se komu libi jaka lestenka a pod, proste kazdej je nejakej a proste ne kazdymu tenhle styl srazu sedi, a i clovek se vyvyji s vekem a holt i ten sraz, pamatuje jeste nekdo prvni rocnik? nebo plesnice?........to bylo komorni, tohle se uz dostava do jiny dimenze, ale kazdy je svym zpusobem jedinecny, tak to je a holt se s tim asi nic nenadela :lol:
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi :mrgreen:

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Re: ggg

Příspěvek od Kroci » 21. 08. 2011 15:44

smokenmon píše:Mimochodem kdo tam pro mě měl ty dekrovky od Fusiona? Sem to četl až doma... :oops:
já, ale nebyl jsi jedinej, kdo si pro neco neprisel ...
E30 316i M40 Obrázek

Obrázek

bourys

Big

Příspěvek od bourys » 21. 08. 2011 17:33

Machrování bylo, jak jsi psal, že jezdit nemá smysl i když by jsi nás nechal většinu za zádama.
Každopádně myslím, že i ty máš brzdy na cabriu ze stejné dílny jak já takže je občas potřebuješ, že :-)

georgewolfik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgewolfik » 21. 08. 2011 20:20

lyon píše:
nunynek píše:DC,BODIE,PEPPRE,tyhle lidi rovnou lifrujte ven,ať si jedou na války,když nechápou o čem je BIG a BMW celkově!!
Člověče, jak tak čtu tvoje příspěvky, tak jsi první aspirant na vyhazov z příštího Bigu. Začni o sobě trochu přemejšlet...
nemyslím jeho srdce tepe pro BMW!!! a prostě to více prožívá !
Obrázek

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 21. 08. 2011 20:51

maca píše: uz nereste hovna tipu kdo by koho kde pojel a jak se komu libi jaka lestenka a pod, proste kazdej je nejakej a proste ne kazdymu tenhle styl srazu sedi, a i clovek se vyvyji s vekem a holt i ten sraz, pamatuje jeste nekdo prvni rocnik? nebo plesnice?........to bylo komorni, tohle se uz dostava do jiny dimenze, ale kazdy je svym zpusobem jedinecny, tak to je a holt se s tim asi nic nenadela :lol:
Heh, pamatuju i Lanov :)
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Zamčeno