BIG BMW 2011 - 12.-14.8. - 770 BMW !
Kazdej rok se najde par takovych debilu......, bohuzel.
Muzes najmout bezpecnostni agenturu, ale obavam se, ze by to byla cenova sebevrazda.
Pak uz jen zbyva to, aby si zucasneni udelali poradek sami. Je problem mu rict at se sklidni, popripade mu to pak vysvetlit rucne??? Organizatori nemuzou byt neustale vsude.
Muzes najmout bezpecnostni agenturu, ale obavam se, ze by to byla cenova sebevrazda.
Pak uz jen zbyva to, aby si zucasneni udelali poradek sami. Je problem mu rict at se sklidni, popripade mu to pak vysvetlit rucne??? Organizatori nemuzou byt neustale vsude.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
davidm535i: Příští rok si můžeš vzít tyhle vandaly na starost a po jednom je doprovodit z letiště. Uhlídat tolik lidí není sranda.
Co se bezpečnosti týče, tý si nejsem jistý ani když stojim na červenou, takže jednoduše si dělat odstup a vyhýbat se pablbům kterých tady bylo o 90% míň než na Mimoňských válkách.
Co se bezpečnosti týče, tý si nejsem jistý ani když stojim na červenou, takže jednoduše si dělat odstup a vyhýbat se pablbům kterých tady bylo o 90% míň než na Mimoňských válkách.

- davidm535i
- Kontaktovat uživatele:
ggg
Tož chlapi musim řict že srázek vydařené, jako vždy...To počasí trochu polovičaté ale taky v klidu
Bohužel sem taky letos zabil RZtu, páč sem vstal v 11 a dorazil na start se zubnim kartáčkem
Navíc sem vůbec neviděl trať, až při čtvrté jízdě sem trefil
Taky jak sem si tam sbíral ten nárazník bylo dobry...
Jó co bych za to dal, kdyby mě někdo vzbudil omezovačem ráno, ale já spal jak zabitej
Díky moc chlapi, příště zas
A když už tady o tom mluvíte, doufám že nikdo neviděl jak sem omylem zakouřil tu benzínku...

Bohužel sem taky letos zabil RZtu, páč sem vstal v 11 a dorazil na start se zubnim kartáčkem

Jó co bych za to dal, kdyby mě někdo vzbudil omezovačem ráno, ale já spal jak zabitej

Díky moc chlapi, příště zas

A když už tady o tom mluvíte, doufám že nikdo neviděl jak sem omylem zakouřil tu benzínku...

3M3 Team Olomouc
Bohyn the dumbass, Česnek the crazyass & Denda the niceass
http://www.youtube.com/user/smokenmon
318isf 318is 316i **isF-18 in progress**
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Moje slova.A kdo se bojí,uteče-jako já.Lukas-e21 píše:Kazdej rok se najde par takovych debilu......, bohuzel
Ikdyž je pravda,že při nájezdu na start sprintu jsem chtěl ohřát gumy a měl jsem zatočený volant,takže jsem tam málem trefil diváka-fakt je ten-že v koloně k nájezdu na start nemá nikdo na asfaltové ploše být...
Jinak s organizací srazu jsem spokojen a jestli někdo pičuje kvůli toaletáku,tak ten patří u mě do povinné výbavy auta...
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
Kokotů driftujících na trávě bylo letos minimum, to loni si vzpomínám minimálně na Kasnara, kterej to tam rozjížděl celej den, až ho tam někdo musel vytahovat, navíc louka tento rok nebyla tak moc mokrá a v pohodě se dalo najet/sjet z/na trávu/runway mimo lagunu u vjezdu.
Kokotů dělajících bordel, pravda, pár bylo, ale rozhodně to nebylo moc, jediný, co mě mrzí, tak že sem se nešel podívat na toho borca, co asi tak 10x denně včetně noci nahodil káru a za studena ju asi tak 5x vytočil do omezovače a pak ju zhasnul
, byl to nějakej šestivál.
BTW, kdo čeká, že se na BIGu vyspí víc jak do 8:00am, tak je dosti naivní, protože v tuhle dobu se vždycky nejde pár aktivních nedočkavců, co se prohání po letišti s hočícíma gumama, aspoň to letos bylo bez idiota, co loni jezdil brzo ráno na crossce mezi stanama
Kokotů dělajících bordel, pravda, pár bylo, ale rozhodně to nebylo moc, jediný, co mě mrzí, tak že sem se nešel podívat na toho borca, co asi tak 10x denně včetně noci nahodil káru a za studena ju asi tak 5x vytočil do omezovače a pak ju zhasnul

BTW, kdo čeká, že se na BIGu vyspí víc jak do 8:00am, tak je dosti naivní, protože v tuhle dobu se vždycky nejde pár aktivních nedočkavců, co se prohání po letišti s hočícíma gumama, aspoň to letos bylo bez idiota, co loni jezdil brzo ráno na crossce mezi stanama
Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power

ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'

Suzuki Swift 1.0 98'

BMW E30 318i M10 85'

///MHD Power

-
Re: .
Nepatřím mezi ty,co hrabou na trávě a večer zkouší funkčnost omezovače,jsem starej jak kristus,kšiltovky nenosím a rozkrok mám taky tam,kde má býtdavidm535i píše:Tak presne tohle uz jsem zazil, manik neukociroval, a skoncil v poli. Nastesti divaci byli za carou vzadu. Tady by to skoncilo tak 20ti mrtvejma...Souhlasim, taky sem tam neviděl nic nebezpečného, nejvíc sem se bál při sprintech, že to někdo neukočíruje
Mozna jsem trochu nervozni, paaac mi neni osmnac a nenosim ksiltovku na stranu a rozkrok u kolen, no. Neukaznencu tam byla hromada, nekteri zoufalci hrabali i na poli (asi na asfaltu no chance)
![]()
D.

Koukám že toaleťák budí největší emoce
S nějakým gumováním mezi lidma je to těžký, ono totiž i když někdo začne gumovat na relativně volným placu, tak se tam okolo něj za chvíli seběhne dav lidí, protože každej chce mít ten nejlepší záběr a výhled na kouřící gumy, že jo
Viz.

S nějakým gumováním mezi lidma je to těžký, ono totiž i když někdo začne gumovat na relativně volným placu, tak se tam okolo něj za chvíli seběhne dav lidí, protože každej chce mít ten nejlepší záběr a výhled na kouřící gumy, že jo

Jinak Boobika ber to tak že nemá každej náturu a povahu jako ty, aby řešil když se tam někdo chová jako debil.. třeba já osobně fakt nejedu na sraz a neplatim vstupný proto, abych se tam s někym dohadoval, usměrňoval ho a jak píšeš "dělal si pořádek sám".. celkově moc nevim co se řeší, i když se Bigu každej rok najde pár dementů, tak jako na jakýkoliv jiný hromadný akci, tak mi co se týče ukázněnosti přišly všechny Bigy v klidu a bez závažnějších problémů, takže na nějakou bezpečnostní agenturu to snad zatím není. A i kdyby mělo bejt, tak zas taková finanční sebevražda by to taky nebyla..Lukas-e21 píše: Pak uz jen zbyva to, aby si zucasneni udelali poradek sami. Je problem mu rict at se sklidni, popripade mu to pak vysvetlit rucne??? Organizatori nemuzou byt neustale vsude.
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
jjj
S tím toaleťákem to je sranda, já naštěstí vydržim 3dny nesrat v pohodě, ale jinak taky v povinné výbavě...
A změňme téma...našel by se tam prosím čas mojí čtvrté jízdy na RZtě, nebo je nenávratně fuč?
A nešlo by příště dát třeba 2 povinné tréningové jízdy a pak měřené? No jo no, už mlčim a příště vstanu dřív...a nestěžujte si furt jak ste nemohli spát
A změňme téma...našel by se tam prosím čas mojí čtvrté jízdy na RZtě, nebo je nenávratně fuč?
A nešlo by příště dát třeba 2 povinné tréningové jízdy a pak měřené? No jo no, už mlčim a příště vstanu dřív...a nestěžujte si furt jak ste nemohli spát

3M3 Team Olomouc
- davidm535i
- Kontaktovat uživatele:
Mno, pomineme-li fakt, ze paleni gumy je zabava pro malomocny, tak veta typu:
Byl jsem tam jen v sobotu asi dve hodiny kolem poledne, a to mi stacilo (puke) abych si udelal obrazek.
Jak rikam, az se nekomu neco stane, tak je utrum, a bohuzel to pak odnese poradatel.
Byl jsem v nedeli na srazu v Nemecku, pohoda klidek tabacek. Auta srovnany do lajny, hloucky v klidu diskutujicich ucastniku, grilovani, no proste parada. Zadnej debil si tam nehonil ego v 316i palenim gumy nebo podobnejma eskapadama.
No, holt jina zem, jiny mrav
David
je sama o sobe spatne. Protoze jak nekdo zacne delat neco nekde, kde to delat nema, tak to pak holt vypada tak jak to vypada. Od ceho tam byly sakra vyhrazeny prostory pro podobny hovadiny? Asi pro srandu kralikum, ne? Jestli tohle lidi nechapete...S nějakým gumováním mezi lidma je to těžký, ono totiž i když někdo začne gumovat na relativně volným placu, tak se tam okolo něj za chvíli seběhne dav lidí, protože každej chce mít ten nejlepší záběr a výhled na kouřící gumy, že jo
Byl jsem tam jen v sobotu asi dve hodiny kolem poledne, a to mi stacilo (puke) abych si udelal obrazek.
Jak rikam, az se nekomu neco stane, tak je utrum, a bohuzel to pak odnese poradatel.
Byl jsem v nedeli na srazu v Nemecku, pohoda klidek tabacek. Auta srovnany do lajny, hloucky v klidu diskutujicich ucastniku, grilovani, no proste parada. Zadnej debil si tam nehonil ego v 316i palenim gumy nebo podobnejma eskapadama.
No, holt jina zem, jiny mrav

David
- oskarsk8
- E30.cz mecenáš
- Kontaktovat uživatele:
sraz
Nevim co bylo špatnýho natom že jsem tam pálil gumy když jsem to dělal v prostoru tomu určném. Lidi jsem spíše musel odhánět od auta aby se jim něco nestalo. Malomocný opravdu nejsem. Každýho baví něco jinýho
E34 520i Touring REBORN
E36 325i Drift car
E28 524TD Dědek
E28 520i
E30 319i
E36 318ti
E36 328 touring
E36 320i M-packet
MB 308 odahovka
E36 325i Drift car
E28 524TD Dědek
E28 520i
E30 319i
E36 318ti
E36 328 touring
E36 320i M-packet
MB 308 odahovka
Samozřejmě myšleno s nadsázkou, to snad poznal každejdavidm535i píše:Mno, pomineme-li fakt, ze paleni gumy je zabava pro malomocny, tak veta typu:
je sama o sobe spatne.S nějakým gumováním mezi lidma je to těžký, ono totiž i když někdo začne gumovat na relativně volným placu, tak se tam okolo něj za chvíli seběhne dav lidí, protože každej chce mít ten nejlepší záběr a výhled na kouřící gumy, že jo

Jinak že mají Němci na srazu seřazený auta v lajně (ostatně šikování do řad jim šlo vždycky, to maj v genech

e28 525i, e83 X3
taky nemám kšiltovku nakřivo, a rozkrok mám dokonce taky tam kde 80% populace i když jsem si tím obdobím asi jako každý prošel, ale řekl bych, že je to přesně tohle co dělá Big tak jedinečnou akcí - akcí kde se stále něco děje, já jsem mladej člověk, takže mě nebaví srazy typu "německo", kde sedí každej frajer na své nadupané káře, na ksichtě má tmavý brýle, v držce žvýkačku a arogantní výraz, baví mě sraz kde se něco děje, kde bude někdo blbnout (v mezích a v prostoru kterej je na to udělanej), kde bude někdo gumovat, kde se budou jezdit sprinty, RZ atd. to je podle mě to co odlišuje bmw akce od jiných značek a také proto jsem zastánce bmw a na jinej sraz bych nejspíše ani nejel, protože chodit kolem nenastartovaných aut můžu někde na výstavišti nebo v obchodě s auty...a vím jediné, že příští rok na big opět pojedu pokud bude, pojedu tam moc rád, pojedu tam klidně i autobusem jestli nebude čím, s kým, jak..a pojedu tam právě proto že je to jeden z mála posledních "nepózerských" srazů... amen
jinak oskarsk8 fandil jsem ti ,ale ten motor musel dostat hrozně naprdel,hlava mi to nebere že to všechno vydržel
jinak oskarsk8 fandil jsem ti ,ale ten motor musel dostat hrozně naprdel,hlava mi to nebere že to všechno vydržel
Zas to nachvilku jezdí....
330d
330d
- davidm535i
- Kontaktovat uživatele:
Netusim, jaky ma vyznam spalit sjetou 175ku gumu, nedelali tohle borci na srazech VW? Pokud jsem borec, a chci ukazat ze na to mam (jak financne tak vykonove), tak tam nasadim 255 Michelin Pilot Sport, a dej se vule bozi. Jinak to jaksi postrada smysl, ze?Nevim co bylo špatnýho natom že jsem tam pálil gumy když jsem to dělal v prostoru tomu určném. Lidi jsem spíše musel odhánět od auta aby se jim něco nestalo. Malomocný opravdu nejsem. Každýho baví něco jinýho
D.
význam to má...protože většina lidí je tu kolem 20 let....a v tu chvíli koukám aspon já na michelin pilot sport 255 jako na modlu, které jako "chudý" student zatím težko dosáhnu, a určitě tu nebudu sám, navíc myslím že tu nikdo nechce ukazovat že na to má, jen chce pobavit dav, zviditelnit se, já osobně třeba mám obrovský respekt k lidem kteří jezdili RZ a zkoušeli tam jezdit bokem, i když jim to některým nešlo tak to zkoušeli, a zkoušeli to stále pořád a pořád dokud se to: a) nenaučili (ta lepší varianta) b) neodpálili nějakým způsobem auto...davidm535i píše:Netusim, jaky ma vyznam spalit sjetou 175ku gumu, nedelali tohle borci na srazech VW? Pokud jsem borec, a chci ukazat ze na to mam (jak financne tak vykonove), tak tam nasadim 255 Michelin Pilot Sport, a dej se vule bozi. Jinak to jaksi postrada smysl, ze?Nevim co bylo špatnýho natom že jsem tam pálil gumy když jsem to dělal v prostoru tomu určném. Lidi jsem spíše musel odhánět od auta aby se jim něco nestalo. Malomocný opravdu nejsem. Každýho baví něco jinýho
D.
Zas to nachvilku jezdí....
330d
330d
máš pravdu RZty jsou mazecpan.Stach píše:význam to má...protože většina lidí je tu kolem 20 let....a v tu chvíli koukám aspon já na michelin pilot sport 255 jako na modlu, které jako "chudý" student zatím težko dosáhnu, a určitě tu nebudu sám, navíc myslím že tu nikdo nechce ukazovat že na to má, jen chce pobavit dav, zviditelnit se, já osobně třeba mám obrovský respekt k lidem kteří jezdili RZ a zkoušeli tam jezdit bokem, i když jim to některým nešlo tak to zkoušeli, a zkoušeli to stále pořád a pořád dokud se to: a) nenaučili (ta lepší varianta) b) neodpálili nějakým způsobem auto...davidm535i píše:Netusim, jaky ma vyznam spalit sjetou 175ku gumu, nedelali tohle borci na srazech VW? Pokud jsem borec, a chci ukazat ze na to mam (jak financne tak vykonove), tak tam nasadim 255 Michelin Pilot Sport, a dej se vule bozi. Jinak to jaksi postrada smysl, ze?Nevim co bylo špatnýho natom že jsem tam pálil gumy když jsem to dělal v prostoru tomu určném. Lidi jsem spíše musel odhánět od auta aby se jim něco nestalo. Malomocný opravdu nejsem. Každýho baví něco jinýho
D.

Tel. : 725952979
- oskarsk8
- E30.cz mecenáš
- Kontaktovat uživatele:
sraz
motor to přežil bez újmy akorát to odnesla převodovka. Pályl jsem gumi firestone 195/65 R15 protože byly zadarmo. Motor dostal ový olej a ševelí si dále. Jel jsem si srez užít a taky jsem tak učinil. Pokud jsem někoho ohrozil nebo mu fyzicky ublížil tak semmoc omlouvám.
E34 520i Touring REBORN
E36 325i Drift car
E28 524TD Dědek
E28 520i
E30 319i
E36 318ti
E36 328 touring
E36 320i M-packet
MB 308 odahovka
E36 325i Drift car
E28 524TD Dědek
E28 520i
E30 319i
E36 318ti
E36 328 touring
E36 320i M-packet
MB 308 odahovka
Ahoj Davide.davidm535i píše: Byl jsem v nedeli na srazu v Nemecku, pohoda klidek tabacek. Auta srovnany do lajny, hloucky v klidu diskutujicich ucastniku, grilovani, no proste parada. Zadnej debil si tam nehonil ego v 316i palenim gumy nebo podobnejma eskapadama.
No, holt jina zem, jiny mrav![]()
David
Tohle co píšeš je tak trochu pravda, ale měl by sis uvědomit že BIG je sraz koncipovaný do akce ne jenom na čumění. BIG je vyhlášený hlavně díky tomu, že si tady lidi mužou do syta užívat na rychlostní zkoušce, na sprintech a koneckonců i na driftování (pokud to umí). Takže tak to taky zůstane a měnit na tom nic nebudeme. Klasických srazů typu "zaparkovat a celý den čumět" je podle mě všude až až .... a jsou nezáživné

PS. jinak s tebou souhlasím, bezpečnosti není nikdy dost ... ale tvůj pohled je trochu přehnaný
Měj se , Petr
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring