ps: je to ISo
Nenapadá vás něco

na fordu nam to delalo to, ze byla praskla vlozka u pistu a kdyz se to zahralo, prokapavala voda do spalovaciho prostoru a tudy to slo pryc... jen nevim, jestli am BMW taky vlozky u pistu...Dymak píše:Připadám si jak v jinym světě - mizí mi voda z chladiče, nikde nedělá loužičku, hadice i chladič suchý, v autě mokro neni, olej vpořádku..... mě napadá snad jen špatný víčko na expanzce...
Nenapadá vás něcoMě z toho asi za chvíli hrábne
BMW nemá vložky.xhokus píše:na fordu nam to delalo to, ze byla praskla vlozka u pistu a kdyz se to zahralo, prokapavala voda do spalovaciho prostoru a tudy to slo pryc... jen nevim, jestli am BMW taky vlozky u pistu...Dymak píše:Připadám si jak v jinym světě - mizí mi voda z chladiče, nikde nedělá loužičku, hadice i chladič suchý, v autě mokro neni, olej vpořádku..... mě napadá snad jen špatný víčko na expanzce...
a nemuze se to do spalovaciho prostoru dostavat jinak? je to docela elegantni zpusob jak voda muze beze stopy zmizet... vyparit se vejfukem... ale mechci placat blbosti, takze asi nic...Venca. píše:BMW nemá vložky.
M10 a M40 určitě ne, M20 - doufám že se nepletu - taky ne.
no možný to jexhokus píše:a nemuze se to do spalovaciho prostoru dostavat jinak? je to docela elegantni zpusob jak voda muze beze stopy zmizet... vyparit se vejfukem... ale mechci placat blbosti, takze asi nic...Venca. píše:BMW nemá vložky.
M10 a M40 určitě ne, M20 - doufám že se nepletu - taky ne.
Vitejte v klubu pane kolego...unik nezaznamenan, sliz na vicku nezaznamenan (i kdyz to taky nic neznamena, po jeho otevreni po dlouhe jizde po dalnici z nej sla trosku para) no a tak se nam to pomalu uzavira a blizime se odpovedi, kterou nechceme slyset...Dymak píše:Připadám si jak v jinym světě - mizí mi voda z chladiče, nikde nedělá loužičku, hadice i chladič suchý, v autě mokro neni, olej vpořádku..... mě napadá snad jen špatný víčko na expanzce...
to se dělá, takhle strašitJirka325 píše:Vitejte v klubu pane kolego...unik nezaznamenan, sliz na vicku nezaznamenan (i kdyz to taky nic neznamena, po jeho otevreni po dlouhe jizde po dalnici z nej sla trosku para) no a tak se nam to pomalu uzavira a blizime se odpovedi, kterou nechceme slyset...Dymak píše:Připadám si jak v jinym světě - mizí mi voda z chladiče, nikde nedělá loužičku, hadice i chladič suchý, v autě mokro neni, olej vpořádku..... mě napadá snad jen špatný víčko na expanzce...