Bilsteiny, vadnost a reklamace - navod k montaži str.5
Harezz....BMW klub i na žralocich bývá...ARMAN píše:kde jsi je objednaval?mikin88 píše:Tak teď jsem si sadu objednal. Neříkejte mi, že už je číňani kopírují. To abych se bál co mi dojde.![]()
Jinak s tou instalací má Storm pravdu, ale to je postup, který se má provádět u všech tlumičů pokud si to dobře pamatuju.
tak a badani ohledně spravne nebo nespravne instalace tlumiče je u konce, v baleni předniho tlumiče jsem našel navod k instalaci v angličtině a němčině kde se piše že všechna "gumove spojeni" se nesmi plně utahovat bez plného zatiženi(kola na zemi). OSTATNI matky(nevim co se tu mysli pod brackets) se musi bezpečně utahnout PŘED plnym zatiženim. Takže Storm měl pravdu, mr.Chovanec tedy taky.

Tenhle postup ale neni kvůli tlumičům, ale proto, aby ty gumové části nebyli překroucený nebo blbě napnutý, když je auto na kolech, a tudíž aby předčasně nešli do háje vlivem nadlimitního pnutí.ARMAN píše:tak a badani ohledně spravne nebo nespravne instalace tlumiče je u konce, v baleni předniho tlumiče jsem našel navod k instalaci v angličtině a němčině kde se piše že všechna "gumove spojeni" se nesmi plně utahovat bez plného zatiženi(kola na zemi). OSTATNI matky(nevim co se tu mysli pod brackets) se musi bezpečně utahnout PŘED plnym zatiženim. Takže Storm měl pravdu, mr.Chovanec tedy taky.
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
Armane, ty jsi mněl aspoň snahu tady něco objasnit, mněl si zájem ...
Ostatní jenom kecají a píšou, jak se co dělat má, nebo nemá, jak s každým druhým vymrdal posraný prodejce, jak je hromada reklamací, nikdo neví proč se reklamace neuznají, jak je povinný prodejce dát český návod, tohle víme všichni a nic s tím neděláme, nebo spíše z vlastní pohodlnosti, dělat nechceme.
Nadarmo se neříká, papír snese všechno, tady papír nahradil jeden topic na fóru, kde stejně nikdy nikdo z odpovědných lidí z Bilsteinu nepřijde.
S Chovancem si svoje věci vyřídím sám, má trpělivost není bezmezná, jak se říká, na hrubý pytel, hrubá záplata, ti šašci z českého bilsteinu, neumí nic jiného, že slibovat a vymýšlet píčoviny typu školící centra, kde zaměstnávají zkrachovalce a slibotechny o kterých nemají ani tušení, jak jim po české republice kurví jméno ...
Jestli na to někdo máte, něco s tím udělejte, jinak tento topic stratí smysl a bude jenom hromadou stránek, kde si lidi budou chodit postěžovat.
Ostatní jenom kecají a píšou, jak se co dělat má, nebo nemá, jak s každým druhým vymrdal posraný prodejce, jak je hromada reklamací, nikdo neví proč se reklamace neuznají, jak je povinný prodejce dát český návod, tohle víme všichni a nic s tím neděláme, nebo spíše z vlastní pohodlnosti, dělat nechceme.
Nadarmo se neříká, papír snese všechno, tady papír nahradil jeden topic na fóru, kde stejně nikdy nikdo z odpovědných lidí z Bilsteinu nepřijde.
S Chovancem si svoje věci vyřídím sám, má trpělivost není bezmezná, jak se říká, na hrubý pytel, hrubá záplata, ti šašci z českého bilsteinu, neumí nic jiného, že slibovat a vymýšlet píčoviny typu školící centra, kde zaměstnávají zkrachovalce a slibotechny o kterých nemají ani tušení, jak jim po české republice kurví jméno ...
Jestli na to někdo máte, něco s tím udělejte, jinak tento topic stratí smysl a bude jenom hromadou stránek, kde si lidi budou chodit postěžovat.

o čem tu blábolíte..? copak má tlumič na sobě něco jinýho gumovýho než prachovku a doraz?? pokud vim, tak se tyhle části nasazujou už mimo auto, takže bez zatížený a to je celý..nechápu co by se na tlumiči mělo dát jinak než normálně a tudíž správně utáhnout..?
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990