jj ten byl mocnejSkipy69 píše:za mě taky palec nahorupro mě zatím první BIG a povedený. organizace v pohodě.. a počasí? to prostě neovlivníme.. takže zase za rok
![]()
P.S. zatím na BIGBMW.CZ výsledky ještě nejsou..chce to nejspíš čas..
jo a ten starej vožralej týpek v těch zvonáčích k nám přišel v sobotu odpoledne ke grilu, hodil na něj indiánský voko (sotva jedno oko pootevřený) , pak se podíval na mě a pravil: "Co řikáš na párky?" málo měl vypitej mozek![]()
zdarec
Já jsem si ani nevšimnul, že si tam vůbec byl.WilD píše:Za mě super, organizátorům dík a respekt, že to takhle zvládli. Speciální poděkování pak patří DCmu, který Amálkou zachránil mou účast a šanci na uzmutí pohárku
A jak tak koukám na dosavadní fotky, tak 8mu jsem schoval velice úspěšně...
kategorie E46 nebyla ani loniL.N.07 píše:Rozdělení kategorií bylo fakt nějaké divné i ve sprintech![]()
![]()
![]()
Mezi M byli ne M a kategorie E46 vůbec nebyla v Show and Shine
davidm535i píše:Ahoj,
musim rict, ze pro mne to hooodne velky zklamani, ne kvuli pocasi, ktery stalo za prd, ale kvuli totalni neukaznenosti zucastnenych.
Vubec se nedivim, ze se pak stavaj na techto akcich urazy nebo umrti.
Blbecky, co za kazdou cenu turujou motor do omezovace mezi divakama a snazi se delat burnout, bych vyhodil okamzite. Polskej soudruh s e36 "turbo" vrakem byl zarny priklad! Ale takovych tam bylo vic...
Organizatori to asi meli tezky, a rozdelit auta podle typu asi nebylo bohuzel mozny, skoda...
David
ps: mel jsem to udelat jako ostatni, auto hodit na parkoviste pred, zaplatit 50kc za vstup, a pak za hodinu vypadnout...
Souhlasim, taky sem tam neviděl nic nebezpečného, nejvíc sem se bál při sprintech, že to někdo neukočíruje na vodě a rozjede mě ve stanu. Prý nějaký polák dělal bordel při spanilce, ale byl sem na začátku kolony....tak jsem o to také přišelOndřej Švec píše:davidm535i píše:Ahoj,
musim rict, ze pro mne to hooodne velky zklamani, ne kvuli pocasi, ktery stalo za prd, ale kvuli totalni neukaznenosti zucastnenych.
Vubec se nedivim, ze se pak stavaj na techto akcich urazy nebo umrti.
Blbecky, co za kazdou cenu turujou motor do omezovace mezi divakama a snazi se delat burnout, bych vyhodil okamzite. Polskej soudruh s e36 "turbo" vrakem byl zarny priklad! Ale takovych tam bylo vic...
Organizatori to asi meli tezky, a rozdelit auta podle typu asi nebylo bohuzel mozny, skoda...
David
ps: mel jsem to udelat jako ostatni, auto hodit na parkoviste pred, zaplatit 50kc za vstup, a pak za hodinu vypadnout...
Tak já musím trochu nesouhlasit. I když je jasný,že mezi 770ti auty se najdou ,,exoti,, tak já prožil celý srázek v klídku a pohodě. Parkovali jsme na trávě skoro až na konci a žádný problém po celé tři dny. Možná jsme měli jen štěstí na lidi okolo sebe,ale loni to bylo taky v pohodě,tak nevím
Tak presne tohle uz jsem zazil, manik neukociroval, a skoncil v poli. Nastesti divaci byli za carou vzadu. Tady by to skoncilo tak 20ti mrtvejma...Souhlasim, taky sem tam neviděl nic nebezpečného, nejvíc sem se bál při sprintech, že to někdo neukočíruje