Organizace fajn, ale to počasí, vezl jsem sebou kola, nakonec na ně nedošlo a v rámci odlehčení věci co jsem vyndal z auta mi totálně zmokli. Ještě zklamání z RZ na kterou jsem bez helmy nemohl, na to mě nikdo neupozornil. Jinak celé jsem to prošel, jel sprinty ale bohužel tén déšt mě donutil jet domu, auto dost promoklo, celkově druhý sprint co jsem jel už byl ke konci nebezpečný, aquaplaning je potvora a přejet časomíru jsem nechtěl. Měl jsem tentokrát vzít 550i, nicméně jsem vsadil na pitomou předpověd....ALA E30 píše:Takže pořadatelum dík za fajn sraz.Je jasný že mezi vrtulema je nejlíp.Byl jsem s prckem a furt chtěl závodit.Nebyl jsem přihlášenej,ale příště asi povezem jiný kola s sebou.
TOMIK : Jelo to neskutečně !!!!!
kde se ti to stalo? to máš takový snížení?Petulka píše:taky sem ted dorazil domu a fakt mam na ty bigy stesti. loni na muj prvni to cele proprselo a letos sem v mnichove hradisti (asi 5 km pred cilem) praskl vanu, cili sme s kamosem museli o pulnoci dovalit pesky a zpatky jsem jel 230 km na lane...nicmene diky organizatorum, ze nas vpohode vpustili dovnitr i bez auta. a pristi rok do tretice to snad vyjde naplno
Fronty neskutečnýMarfyE34 píše:Když už jsme u té kritiky, tak na příští BIG BMW bych uvítal obměnu stánkařů s občerstvením za nějaké ochotnější a lépe vybavené!!! Řekl bych že ty nynější si asi nechtěli moc vydělat. Byla to teda fakt trága, ještě že do vesnice do hospody to bylo kousek!![]()
Ale stejnak to byl parádní sraz. díky za něj!
ja to tam neznam, ale jela se pres to misto i spanilka. tri retardery za sebou, dva ty plechovy, ty sem prejel a ten treti najezd s prechodem je dal, toho sem si nevsim a zacal sem to roztahovat a prask.. snizeni mam 60/50, ale najel sem na nej moc rychleChuck47 píše:kde se ti to stalo? to máš takový snížení?Petulka píše:taky sem ted dorazil domu a fakt mam na ty bigy stesti. loni na muj prvni to cele proprselo a letos sem v mnichove hradisti (asi 5 km pred cilem) praskl vanu, cili sme s kamosem museli o pulnoci dovalit pesky a zpatky jsem jel 230 km na lane...nicmene diky organizatorum, ze nas vpohode vpustili dovnitr i bez auta. a pristi rok do tretice to snad vyjde naplno
jinak sraz super, snad bude příští rok konečně pořádná opalovačka
To je kazdej rok:), nikdy neodhadnes kolik budek je treba, neb nevis kolik lidi prijedeMattyX píše:srazek mega super moc sem si to uzilporadatelum velky dik , jediny co bych vytkl bylo to , že v nedeli rano nebylo kam na zachod , bylo poněkud ehm - plno
ale benzinka to jistila
![]()