Bobo píše:Jirka325, GeRox: S tim, že jsou auta, který můžou jet rychlej než je limit souhlasim. Souhlasim i s tim, že nebezpečně může bejt i rychlost nižší. A souhlasim i s tim, že je blbý zaclánět v levym pruhu při 130 a řikat že mě nikdo nemůže předjet. A v žádnym případě to nedělám, rychlej jedoucím autům uhejbám. K rychlej jedoucím autům - kdybych si mohl bejt jistej tim, že to auto ovládá schopnej člověk, v podstatě by mi jeho jízda nevadila, a o to, že bych mu vjel pod kola se nebojim. Možná kvůli tomu rychlostní limity - každej nemusí bejt tak dobrej řidič jako ty

a nemusí mít stejně tak dobrej odhad a úsudek, a přece jezdí rychle...
A k omezit/ohrozit - z autoškoly si toho zas tak moc nepamatuju, přece jde o to se vyjezdit, ne?

, ale mam takovej pocit (pocit, třeba špatnej), že při přejíždění neni vysloveně zakázáno omezit. Ale zase, já to nedělám.
Prostě jsem jen psal, co se mi nelíbí. Snad jsme si to už vyjasnili.
-je na tom něco, co se vám nelíbí

Mao

: na pohled nevypadáš jako tvrďák, kterej někomu jentak řiká debile

A ještě jednou řikám, nejsem moralizující debil. Jen jsem psal, že se mi to prostě nelíbí, chápeš?
Jo, a proč bych asi měl prodávat e30? A nechávat se vyšetřit? Týjo... na to snad nemá cenu reagovat
Jaký moje chytrý reakce se ti nelíbily, abych se jich pro příště vyvaroval?
Tvoje urážky se mě nedotýkaj a nevaděj mi. Dál už na tvoje příspěvky odpovídat nebudu, snad to oceníš.
P.S.: pěkný auto, celkem