To už tu dlouho nebylo...zase bum...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 23. 10. 2004 02:18

No nemam zrovna ten pocit, ze bysme si porozumeli, ale to je jedno, neb uz me diskuse na toto tema vubec nebavi :roll:

Zkratka a jasne, jsou prasarny a prasarny. Neni dobry prekracovat limity, ale je to jen kapka proti tomu, porusovat daleko dulezitejsi veci, jako ohrozit nekoho tim ze se mu nacpu do pruhu, nebo mu nedam prednost, to je stokrat dulezitejsi, nez nejaky posrany limity.
Proto si z autoskoly pamatuju jak vidis to podstatny, lepe receno nepamatuju si to, jen to mam proste zazity.

Ende schlus, jezdi si jak chces, jenom neprekazej a davej prednost tam kde ji mas davat :wink:

Bobo

Příspěvek od Bobo » 23. 10. 2004 10:02

Jirka325 píše: Ende schlus, jezdi si jak chces, jenom neprekazej a davej prednost tam kde ji mas davat :wink:
Neměj strach, budu dál jezdit stejně. Přednosti jsem tak, kde jsem měl, dával a dávat budu, a nepřekážim :wink:
:arrow: Já neohrozuju, ty to taky nedělej - měj při tý 200 dobře otevřený oči a předvídej :wink:

-Mě tahle diskuze taky nebaví, jen si nerad nechávám nadávat. Tim nemyslim zrovna tebe.
!! Koupím krémový interiér e30 4dv, nejlépe z 6V. Pouze v perfektním stavu !! sz, 774 894 601

Obrázek

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 23. 10. 2004 10:52

Bobo píše: :arrow: Já neohrozuju, ty to taky nedělej - měj při tý 200 dobře otevřený oči a předvídej :wink:
No tak posledni: znovu upozornuji, ze nejezdim PORAD 200....byla to situace kdy jsem spechal a mel k tomu sve duvody.
Jezdit neustale 200 me a) nebavi, celkem nuda - to uz je lepsi se nekde trochu projet dverma
b) spotreba pri neustalych 200 je docela zajimava...bezne kdyz nespecham, tak jezdim kolem 140-150, coz je myslim tolerovatelne optimum :wink:

Bobo

Příspěvek od Bobo » 23. 10. 2004 11:22

Jirka325 píše:
Bobo píše: :arrow: Já neohrozuju, ty to taky nedělej - měj při tý 200 dobře otevřený oči a předvídej :wink:
No tak posledni: znovu upozornuji, ze nejezdim PORAD 200....byla to situace kdy jsem spechal a mel k tomu sve duvody.
Jezdit neustale 200 me a) nebavi, celkem nuda - to uz je lepsi se nekde trochu projet dverma
b) spotreba pri neustalych 200 je docela zajimava...bezne kdyz nespecham, tak jezdim kolem 140-150, coz je myslim tolerovatelne optimum :wink:
Dyť jo, když někdo fakt spěchá, ne z frajeřiny nebo tak, a auto ovládá, proč ne. Vícméně mi to nevadí a rychlejším uhejbám.

b)to mi přijde docela rozumný.
!! Koupím krémový interiér e30 4dv, nejlépe z 6V. Pouze v perfektním stavu !! sz, 774 894 601

Obrázek

Bobo

Příspěvek od Bobo » 23. 10. 2004 11:25

GeRoX píše:ok v pohode...beru tvoje argumenty a mas pravo si to myslet...

...ja ty kamiony moc neresim...pac v odstavnym pruhu jich moc nejezdi... :twisted: 8)
:D

Já nejsem takovej, že bych na 50 jel přesně padesát, na 130 přesně 130. Taky jezdim podle situace, podle silnice, provozu, podle auta... Tzn. že předpisy porušuju, ale snažim se co nejmíň.

Obrázek

Mao

Příspěvek od Mao » 24. 10. 2004 13:33

Bobo píše:Jirka325, GeRox: S tim, že jsou auta, který můžou jet rychlej než je limit souhlasim. Souhlasim i s tim, že nebezpečně může bejt i rychlost nižší. A souhlasim i s tim, že je blbý zaclánět v levym pruhu při 130 a řikat že mě nikdo nemůže předjet. A v žádnym případě to nedělám, rychlej jedoucím autům uhejbám. K rychlej jedoucím autům - kdybych si mohl bejt jistej tim, že to auto ovládá schopnej člověk, v podstatě by mi jeho jízda nevadila, a o to, že bych mu vjel pod kola se nebojim. Možná kvůli tomu rychlostní limity - každej nemusí bejt tak dobrej řidič jako ty :D a nemusí mít stejně tak dobrej odhad a úsudek, a přece jezdí rychle...
A k omezit/ohrozit - z autoškoly si toho zas tak moc nepamatuju, přece jde o to se vyjezdit, ne? :wink: , ale mam takovej pocit (pocit, třeba špatnej), že při přejíždění neni vysloveně zakázáno omezit. Ale zase, já to nedělám.
Prostě jsem jen psal, co se mi nelíbí. Snad jsme si to už vyjasnili.
-je na tom něco, co se vám nelíbí :?:

:!: Mao :!: : na pohled nevypadáš jako tvrďák, kterej někomu jentak řiká debile :!: A ještě jednou řikám, nejsem moralizující debil. Jen jsem psal, že se mi to prostě nelíbí, chápeš?
Jo, a proč bych asi měl prodávat e30? A nechávat se vyšetřit? Týjo... na to snad nemá cenu reagovat :cry:
Jaký moje chytrý reakce se ti nelíbily, abych se jich pro příště vyvaroval? :D
Tvoje urážky se mě nedotýkaj a nevaděj mi. Dál už na tvoje příspěvky odpovídat nebudu, snad to oceníš.
P.S.: pěkný auto, celkem :wink:
Sorry, možná jsem se trochu unáhlil a normálně někomu debile neříkám ale opravdu asi nikdy nepochopím, jak můžeš někomu přát smrt, jenom proto že se ti nelíbí jak jezdí
A argument že kdo jezdí po dálnici 200 nemá za volantem co dělat mě taky nadzdvihnul......nebezpečnej není ten, kdo jezdí rychle na dálnici, ale ten, kdo nebere ohled na ostatní, protože má pocit že žádnej předpis neporušuje.....
member of zewl crew

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 24. 10. 2004 23:55

pravda je tak trochu na obou stranach
kazdej nekdo potrebuje jet rychle nebo proste chce jet rychle tak at vali kdyz nikoho jinyho neohrozuje
jenze kdyz jezdim s dodavkou ktera ma zrychleni z 0 na 100 za nikdy a potreboval sem z vedlejsi odbocit na hlavni a nebyl tam moc rozhled,pockal sem az nikde nic nejelo a rozjel sem se jenze v tom se tam vyritil cernej mercedes novy ecko kterej jel ve meste minimalne nad 100 a taky musel jit tvrde na brzdy..kdyby to neubrzdil tak je vina na moji strane..este ze ma mergl tak gut brzdy :)
takze sem ted taky tak trochu truck driver a ikdyz na ne vsichni nadavate tak verte ze oni maj tekzej zivot.. jezdi do zblbuti za par supu aby prezili a tak i ja kdyz potrebuju nekam jet a mam maly zrychleni tak obcas musim nekoho omezit jinak by to proste neslo..a kdyz se podivam do zrcatka a vidim tam nekde vzadu 2 tecky tak nepredpokladam ikdyz bych mel ze dotycnej si to sine 2 kila :roll:
ale obcas nekterym nakladakum taky rupnou nervy a pak se zacnou vybijet prave takle na ostatnich.
tatka ridi autobusy MHD v brne a taky pride z prace vzdycky celej znechucenej jaci kreteni jezdi na silnicich.. nedavno me rikal ze jeden jeho kolega se nasral kdyz mu padla na krizovatce zelena a samozrejme ve krizovatce najetej nakej blb kterej se tam nasral ikdyz nemohl bezpecne pokracovat..no tak autobusak ho z ty krizovatky odtlacil :twisted: samozrejme ale vinu pak priznali jemu.
ale tatka rikal ze si odridi 10 let bez nehodovosti cimz dostane nakej pracovni postup a pak uz se s tim taky nebude srat :lol: :lol: :twisted:
----------------------:)

Amigo- nepřihlášen

To je řečí

Příspěvek od Amigo- nepřihlášen » 25. 10. 2004 08:02

hehe už se tu všichni strašně rozepisujete, kvůli takovejm hovadum, který za to nestojí( tím myslim ty mamrdy v kamionech), sral bych na to teda ze svýho pohledu určitě, páč zase sem si nikdá neskusil z jejich pohledu, mesej bejt taky celkem slušně nasraný, když teda nesměj do toho levýho kua a před nima se hrabe Avie 50 zadýmená jak Poldofka v letech svý největší slávy. Tím je neobhajuju, páč i tak je jich většina bezohlednejch sráčů :evil: , ale chci jen říct, jestli má cenu to dál rozmazávat :roll: sme prostě v čechách a tak musíme dávat kua pozor no, nejde jenom vo kamiony, to bysme se mohli příště dovadovat vo tom, že sme třeba jedinej stát Evropy, kde sou kanáli jak zrovna kopáče napadlo kdekoliv na silnici a ne jak všude u patníků chodníku(no to mi jen tak napadlo, páč si v sobotu kámik urval kolo, páč nikdo z toho kanálu uprostřed silnice ukrad víko). Žijeme holt v čechách kde stojí všechno za hovno takže i povaha lidí v kamionech, který svou prací jenom honěj prašule jak všichni. :twisted:

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Re: To je řečí

Příspěvek od Uli_d » 25. 10. 2004 09:41

Amigo- nepřihlášen píše:hehe už se tu všichni strašně rozepisujete, kvůli takovejm hovadum, který za to nestojí( tím myslim ty mamrdy v kamionech), sral bych na to teda ze svýho pohledu určitě, páč zase sem si nikdá neskusil z jejich pohledu, mesej bejt taky celkem slušně nasraný, když teda nesměj do toho levýho kua a před nima se hrabe Avie 50 zadýmená jak Poldofka v letech svý největší slávy. Tím je neobhajuju, páč i tak je jich většina bezohlednejch sráčů :evil: , ale chci jen říct, jestli má cenu to dál rozmazávat :roll: sme prostě v čechách a tak musíme dávat kua pozor no, nejde jenom vo kamiony, to bysme se mohli příště dovadovat vo tom, že sme třeba jedinej stát Evropy, kde sou kanáli jak zrovna kopáče napadlo kdekoliv na silnici a ne jak všude u patníků chodníku(no to mi jen tak napadlo, páč si v sobotu kámik urval kolo, páč nikdo z toho kanálu uprostřed silnice ukrad víko). Žijeme holt v čechách kde stojí všechno za hovno takže i povaha lidí v kamionech, který svou prací jenom honěj prašule jak všichni. :twisted:
Amen

Bobo

Příspěvek od Bobo » 25. 10. 2004 17:45

V žádným případě snad nejde napsat že co kamioňák, to vůl. To je fakt silný. :oops:

Mao: přeju to víc jemu, než 4 lidem v autě který sestřelí když nezvládne situaci... A jak můžu? Prostě můžu. Taky mi to, pro mě za mě, klidně přej :wink:

And: Taky bych rěkl :wink:

Obrázek

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 26. 10. 2004 04:22

Jenze pan nevidi dve tecky, kdyz ma druhyho pana sinouciho si to dve kila za sebou par metru...navic dle toho, jak rychle se ty tecky blizej by zkuseny ridic dokazal poznat, ze se blizej docela rychle....rekneme si to na rovinu, pan se do toho zrcatka vubec nekoukal, nebot to tam napral a pak teprv bliknul blinkrem, jen tak aby se nereklo...
Kdyby mu aspon prekazela chudinkovi malymu ta Avie jedouci 50....ta fakt na dalnici nesmi, ze....no jenomze kdyz to udela, aby predjel kamionaka, kterej jede o 2 kmh min nez on....

No nic, co ja se budu rozcilovat. To proste nema cenu rozebirat. :roll:

Raon

Příspěvek od Raon » 26. 10. 2004 08:32

V tomhle ma Jirka pravdu (ne jen v tomhle) NEOMEZIT a NEOHROZIT - kdyby se timhle lidi ridily tak by se dala zrusit rada uplne zbytecnych omezeni, a pak asi este neprecenovat schopnosti svoje i vozu a mame tu plynulou a bezpecnou jizdu pro pomaly i pro rychly - jenze my musime kazdou situaci presne popsat v zakonech a pak je z toho takovej bordel, ze vetsinou plati lidi co ridit umi a ty kokoti co jezdi na dalnici v levym 80 sou za slusny jezdce a kdyz takovyho kokota vyblikas tak si este mysli, neco o nebezpecnejch a agresivnich ridicich a stejne neuhne.. Ale vsechnu spinu bych nehazel na nakldaky este se vam nikomu nestalo aby vam to samy udelala Sade 120, Favo nebo jinej plevel s kloboucnikem za volantem - aze takovy sou schopny v tom levym zustat treba snad celou Jizni spojku a to ikdyz mu zapnes postupne blinkr dalkovy a este klakson
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28, Obrázek535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

Odpovědět