BIG BMW 2011 - 12.-14.8. - 770 BMW !
moc mě láká přijet, však jsem zatim ještě Big nevynechal, ale auto je rezavý, nemám to umytý a hlavně tak nějak nemám koho naložit s sebou..a ještě nebudu moct chlastat s boobika..tak nevim!
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
Letos prvni Big brz Booobika, budes to muset prezitbudha píše:moc mě láká přijet, však jsem zatim ještě Big nevynechal, ale auto je rezavý, nemám to umytý a hlavně tak nějak nemám koho naložit s sebou..a ještě nebudu moct chlastat s boobika..tak nevim!

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
je regnutejch 197 e30 a dost z nich bude na tom se rzí podobně a unýt ho není snad problémbudha píše:moc mě láká přijet, však jsem zatim ještě Big nevynechal, ale auto je rezavý, nemám to umytý a hlavně tak nějak nemám koho naložit s sebou..a ještě nebudu moct chlastat s boobika..tak nevim!

E30 325i wait for renovation
E30 325i Mt1 maybe for rescue - fuck it, Rest In Pieces
Felicia pick-up briketa power renovation in progres
Opel vectra b daily use
E30 325i Mt1 maybe for rescue - fuck it, Rest In Pieces
Felicia pick-up briketa power renovation in progres
Opel vectra b daily use
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Lukas-e21 píše:Letos prvni Big brz Booobika, budes to muset prezitbudha píše:moc mě láká přijet, však jsem zatim ještě Big nevynechal, ale auto je rezavý, nemám to umytý a hlavně tak nějak nemám koho naložit s sebou..a ještě nebudu moct chlastat s boobika..tak nevim!

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Přesně tak! Doraž, přece nevynechášgeorgij.d píše:je regnutejch 197 e30 a dost z nich bude na tom se rzí podobně a unýt ho není snad problémbudha píše:moc mě láká přijet, však jsem zatim ještě Big nevynechal, ale auto je rezavý, nemám to umytý a hlavně tak nějak nemám koho naložit s sebou..a ještě nebudu moct chlastat s boobika..tak nevim!a z 1826 lidí se určitě někdo na chlastání najde, tak nedělěj fory a přijeď se ožrat taky
![]()

Stačí se podívat o dvě stránky dopředuTeddy píše:Kde je ten odkaz na přehled registrací?
Já zapomněl svý číslo

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Ano, neregistrovaný návštevník zaplatí na celý víkend 500,-Kč / 20EurKillme píše:přáteli z polského fóra BMW příliš rally děje a nejsou registrovány. Mohou za normálních okolností vstoupit pouze poplatek 500 kc?
Máme v úmyslu dorazit ve večerních hodinách nebo před 22, ale to niewiem .... po 22, nebo lze zadat? někoho, kdo se nám na letiště?
Areál se bude zavírat v pátek ve 24hod. Případně bude na bráně telefon, když dorazíte déle, musíte zavolat nebo projít pěšky.
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
pojed v patek, muzes se pridat k nam a budes mit zazemi u nas, jinak sem to dneska pocital a jedem cca kolona 12 autzdenko píše:takze aj moj posledny partak mi odpadol, dojde az v sobotu, a ja mam chrobaka v hlave, ci snim ist v sobotu rano alebo ci ist v piatok ale sam.

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

přesně tak, teď jsem se teprva vrátil domů z dnešní hektické fáze příprav a zítra to bude ještě větší pekloWilD píše:Já už to m***m...! Víc překážek už snad nejde...už jsem z toho věčnýho vymýšlení plánu B, C, D, E, F, ... , tak unavenej, že jsem se snad i přestal těšit...

a to někteří ještě teď flexou doupravují svá auta

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry