nebojte šmirgl bych na to nevzal
jak se nejlépe zbavit zbytků lepidla na karoserii?
nj ale tady na to bude bohatě stačit chemie, jen de vo to zjistit jaká...Zave píše: No kdyz vezmes smirgl č.2000 a udelas to pod vodou tak to pak krasne rozlestis brusnou pastou a nic nepoznas...Tka se daji odstranit i skrabance...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
panackovi se nece makat nejradsi by to polil a mel by vycisteny autoDC píše:nj ale tady na to bude bohatě stačit chemie, jen de vo to zjistit jaká...Zave píše: No kdyz vezmes smirgl č.2000 a udelas to pod vodou tak to pak krasne rozlestis brusnou pastou a nic nepoznas...Tka se daji odstranit i skrabance...
E+5 
no dneska jsem to zkousel benalem az az a udelal jsem predni blatnik a myslel jsem ze zdechnu...biker píše:panackovi se nece makat nejradsi by to polil a mel by vycisteny auto![]()
![]()
prace na svym aute se fakt nebojim, ale nehodlam delat iracionální věci, když vim, že to jde mnohem jednodušeji...
to bylo mysleno jako legrace, ne jako ryp, zkus tu tech. ziletku jesli ji mas, ale bacha na uhel sklonu k auticku, sem asi slepej a nece se mi hledat takze jesli by ses mohl pochlubit pro ty co zaspali jako ja, co to je presne (tva nova 30tecka)DC píše:no dneska jsem to zkousel benalem az az a udelal jsem predni blatnik a myslel jsem ze zdechnu...biker píše:panackovi se nece makat nejradsi by to polil a mel by vycisteny auto![]()
![]()
prace na svym aute se fakt nebojim, ale nehodlam delat iracionální věci, když vim, že to jde mnohem jednodušeji...
E+5 
no ziletky se bojim, mam docela hezkej lak, a kdybych si ho sám poškodil, tak bych si to šel hoditbiker píše: zkus tu tech. ziletku jesli ji mas, ale bacha na uhel sklonu k auticku, sem asi slepej a nece se mi hledat takze jesli by ses mohl pochlubit pro ty co zaspali jako ja, co to je presne (tva nova 30tecka)
apropo.
http://bmw.zpevak.net/black.htm
tohle me napadlo jako posledni moznostMaranelo píše:Tokovyhle veci cistim TOLUENEM ale pak to radeji hned umeju poradne autosamponem nebo jarem sice by to laku nic udelat nemelo a jeste nikdy neudelalo ale jistota je jistota. Krasne to to lepidlo nalepta a pak jde krasne dolu jen hadrem a nekdy i prstem
zkusim to
PS jestli mi to neco udela s lakem, taxi Tě najdu
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Hledat me nemusis spousta lidi uz asi vi kde mam hnizdoDC píše:PS jestli mi to neco udela s lakem, taxi Tě najdu![]()
Jak rikam pokazdy kdyz nezabere tech. benzin delam to toluenem a jeste mi to nikdy s lakem nic neudelalo ale pro jistotu to jeste hned po ociste umeju sampikem. No a pokud ti to s lakem neco udela asi to pan natiral stetkou
tak to vypada hezkyDC píše:no ziletky se bojim, mam docela hezkej lak, a kdybych si ho sám poškodil, tak bych si to šel hoditbiker píše: zkus tu tech. ziletku jesli ji mas, ale bacha na uhel sklonu k auticku, sem asi slepej a nece se mi hledat takze jesli by ses mohl pochlubit pro ty co zaspali jako ja, co to je presne (tva nova 30tecka)
apropo.
http://bmw.zpevak.net/black.htm
ale zuzovej pruh by byl taky dobrej
E+5 
kdyz sem na peugeotovi odstranoval zbytky po nalepkach tak to slo normalne tim lihem ale jasne ze to nebylo zpusobem namocit a setrit
hold makacka ale pak sem na to vzal takovej ten nuz na koberce ten ostrej co se vzdycky ulomi vrchni dil kdyz je tupej a tim sem to podebral a tak to slo jedna basen ale na svym aute bych tohle teda nedelal 
----------------------:)
Čus, nejlíp to jde většinou tim techničákem, líh ti z toho moc nepomůže, ten je lepší spíš na odmaštění nebo sundání nějakejch čmáranců, kdyby ti to furt nešlo, mám takovou hrůzu od 3M, ale musíš s tím natřít jen ten proužek co chceš odstranit, jinak se ti ten lak nafoukne / většinou zase splaskne, ale nejde to říct na 100pro/ kdyby sis s tim neporadil, tak dej vědět a nějak to vymyslíme.... 
E36 323i coupé