Tak za prví, sorry, ale jste hovada, že jste jeli 200 v tričku.. Každý, kdo jezdí v tričku na mašinách je hovado.. To je jako jezdit bez pásu v auto s bagem a izolepou mít přilepenou hlavu k volantu. A za druhý, když máš libovou kapotáž a neměříš 2,5 metru, tak ustojíš tu rychlost, ale chce to mít trochu fyz a trénink..břečka píše:No jednou mě kamoš svezl na GSX-R 600.Jel asi dvě kila (čuměl sem mu přes rameno) a i když to byl hukot dalo se to v pohodě vydržet.Oba jsme byli v tričkách.Tweety píše:Já měl Yamahu Fazer 600 rv.2003.Jel jsem na ní 210 a roztrhalo mi to rukávy na bundě.Žádná značková,vobyčejná zimní bunda,ale ať mi nikdo netvrdí,že tě to při dvou kilech nevodfoukne,jak hovno.Jezdil jsem 15minut mimo město,pořád pila a druhej den jsem nezvedl hrnek s čajem.Je to prostě nápor a autem tu motorku normálně utaháš.Nedá se to na ní vydržet dýl jak deset minut.Ale na rozjezd se o tom snad nemusí diskutovat.
Nářez
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi tady proběhlo video s Suzuki Hajabušou a ručička rychloměru se mu zarazila na 350km/h, ale podle otáčkoměru ještě zrychloval.
Když jste tady vzpomínaly odchylky tachometrů, tak proč výrobci tvrdí, že třeba Honda CBR 1300 nebo výše zmíněná Suzuki jezdí přes 300km/h.
Podle mě, jaká je napsaná max. rychlost ve velkém TP, tak to platí. Takže když jsem jel na max s mojí etou tachometrových 220km/h, tak ve skutečnosti jsem jel přibliženě 195km/h, to co má napsaná v TP.
Když jste tady vzpomínaly odchylky tachometrů, tak proč výrobci tvrdí, že třeba Honda CBR 1300 nebo výše zmíněná Suzuki jezdí přes 300km/h.
Podle mě, jaká je napsaná max. rychlost ve velkém TP, tak to platí. Takže když jsem jel na max s mojí etou tachometrových 220km/h, tak ve skutečnosti jsem jel přibliženě 195km/h, to co má napsaná v TP.
kamos ma Bandita 1200 a rika to samy dyl jak 15min to nevydrzisTweety píše:Já měl Yamahu Fazer 600 rv.2003.Jel jsem na ní 210 a roztrhalo mi to rukávy na bundě.Žádná značková,vobyčejná zimní bunda,ale ať mi nikdo netvrdí,že tě to při dvou kilech nevodfoukne,jak hovno.Jezdil jsem 15minut mimo město,pořád pila a druhej den jsem nezvedl hrnek s čajem.Je to prostě nápor a autem tu motorku normálně utaháš.Nedá se to na ní vydržet dýl jak deset minut.Ale na rozjezd se o tom snad nemusí diskutovat.
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

No zrovna jsem byl na vojně a zdrhli jsme z kasáren.Byli jsme jen v tričkách a maskáčích.Jinak bych se na to připravilTweety píše:Tak za prví, sorry, ale jste hovada, že jste jeli 200 v tričku.. Každý, kdo jezdí v tričku na mašinách je hovado.. To je jako jezdit bez pásu v auto s bagem a izolepou mít přilepenou hlavu k volantu. A za druhý, když máš libovou kapotáž a neměříš 2,5 metru, tak ustojíš tu rychlost, ale chce to mít trochu fyz a trénink..