Lamborghini Gallardo
Ferrari F430 Scuderia 375kW
vacovo kabro vzdycky! dojelo po svych, jednopu pri ceste z koprivnice sme teda musel pouzit sekci bmw pomoc po republice a od boosta si pujcit klinak, kterej mimochodem do dneska na tom aute asi jezdenko píše:Slezovci sa zacinaju vyhovarat a to nevesti nic dobre! Vacovka je uz po laku, zajtra ju idem zobrat od lakosa. Dufam ze ta cervena mrdka nebude strajkovat niekde po ceste
maca píše:vacovo kabro vzdycky! dojelo po svych, jednopu pri ceste z koprivnice sme teda musel pouzit sekci bmw pomoc po republice a od boosta si pujcit klinak, kterej mimochodem do dneska na tom aute asi jezdenko píše:Slezovci sa zacinaju vyhovarat a to nevesti nic dobre! Vacovka je uz po laku, zajtra ju idem zobrat od lakosa. Dufam ze ta cervena mrdka nebude strajkovat niekde po cestejinak se tesim, vaca i nejakou tu slzu uroni, tak koukejte dovali, jinak ja dneska byl s kabrem na machaci/zatezkavaci zkouska v pohode, jen si zitra musim dat dozadu dorazy, abych neskrtal pneu o lemy s karavanema seridit svetla, ted mi to sviti jak pidlookej zizka, jinak vse cajk, uz se taky nemuzu dockat
¨Pepper píše: Ve sprintech je 5 kategorií, v RZ 2 kategorie
Která je ta pátá?lyon píše:- do 2000ccmSkipy69 píše:panove, jeste neni vsem dnum konec, do bigu je jeste casu a tricitek se muze jeste prihlasit kotel.. Ja na tam jeste nebyl a letos jedu poprvy.. Vite nekdo jak jsou presne rozdeleny sprinty podle vykonu?
- do 2500ccm
- nad 2500ccm
- mpower
http://www.bigbmw.cz/registrace/Koloděj píše:Je někde možné ještě nahlídnout do seznamu přihlášených?