Bilsteiny, vadnost a reklamace - navod k montaži str.5
Poslyš, já toho vím spoustu o reklamacích na Bilsteinech a věř mi, že se mi nechce řešit co se komu z vás zdá, nebo nezdá, kup si Bilsteiny, namontuj podle sebe a pak semnou diskutuj proč ti začly téct, nebo proč jsou v pr....
Jestli se ti něco zdá, není podstatné, tady píšu o postupu instalace tlumičů Bilstein a praxi prodejců, kteří takovou skutečnost nesdělí a to mně nejvíce sere.
PS: Nic proti tobě Píťáku a tvému zdání !
Jestli se ti něco zdá, není podstatné, tady píšu o postupu instalace tlumičů Bilstein a praxi prodejců, kteří takovou skutečnost nesdělí a to mně nejvíce sere.
PS: Nic proti tobě Píťáku a tvému zdání !

igor: tak sme za vodou , kedze na e24 , e34 a pod sa ramena na fest tahaju az po spusteni auta na zem 

e34-tds-t67740,start,15.html
e34 525 tds, Ford Transit 2,5 td
e34 525 tds, Ford Transit 2,5 td
to utahovani po zatěži jsem kdysi slyšel myslim i od Chovance že to nikdo neděla a to by asi i davalo smysl, bez jamy ale těžce proveditelne, jen dat auto na nějake špalky nebo rampu http://new.e-conrad.cz/sada-najezdovych ... ny.k812222 

Bohužel nemám co bych ti poslal, nebo co bych vám tady oskenoval a dal k nahlédnutí, já jsem se s tím seznámil někdy před rokem, když jsem pátral po tom, proč Bilstein neuznává reklamace, respektive čím zdůvodňuje neuznanou reklamaci, skoro vždy to byla špatná montáž tak jsem si nechal vysvětlit jaká je tedy správná montáž a tohle co jsem již napsal mi s úsměvem řekli.
Tento montážní postup se mi nepodařilo písemně získat, berou to jako striktně iínterní záležitost. Jednání a můj zájem skončil jen u slibů z jejich strany, jsem dost zklamaný, je to v lidech tady v čechách.
Jo a chlapi, nepřeju si aby jste tohle někam dávali, nebo mně někde citovali, já mněl s Bilsteinem dost společného a nechci tady řešit více, než jsem osobně řekl jejím zástupcům, tohle píšu jenom proto, aby jste si nemysleli, že Bilstein stojí za hovno !
To že její zástupci v čr umí jenom slibovat a blbě kecat, je věc druhá a sem to nepatří ...
Tento montážní postup se mi nepodařilo písemně získat, berou to jako striktně iínterní záležitost. Jednání a můj zájem skončil jen u slibů z jejich strany, jsem dost zklamaný, je to v lidech tady v čechách.
Jo a chlapi, nepřeju si aby jste tohle někam dávali, nebo mně někde citovali, já mněl s Bilsteinem dost společného a nechci tady řešit více, než jsem osobně řekl jejím zástupcům, tohle píšu jenom proto, aby jste si nemysleli, že Bilstein stojí za hovno !
To že její zástupci v čr umí jenom slibovat a blbě kecat, je věc druhá a sem to nepatří ...

MnoMattyX píše:motaz tlumice ma nejakej postup jinej nez ho proste namontovat ?

kosch u nej kupoval B16 na M3 E92 ( myslim ze mu taky jeden zadni vytekl ) , ja B8 .. vse bylo v poradku , penize dostal dopredu , podvozky dodal.. ale to bylo drive.. nyni posledni rok a vice uz mrda lidi pise ze mu dali zalohy a nic.... proste ojeb..
Na jeden z Mordsessionu mi dal jako cenu do tomboly poukaz na podvozek.. vyhral jej z bmwklubu sejcek a prodal jej za 10 tyček jednomu klubakovi.. toho poslal Chovanec do haje ze mu nic neda a to jsme dostali na sraz oficialni poukaz primo od pana Chovance , ktery prijel i se zastupcem Bilstein pro ČR primo na sraz !!!!

vic asi neni co dodat k Chovancovi , ale rozhodne Bilstein jako tlumice bych nehanil... jsou to moc dobre podvozky...
Rozhdone penize dopredu smerem k panu CHovancovi neposilejte !!!!
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
jelikoz sme na e30 foru, potazmu foru starsich modelu - e30, e32, e34, e28, predpokladam ze resime otazky prave techto rad. A svete div, tyhle modely maji patrony. A nikde, opravdu nikde sem v tvem puvodnim prispevku nenasel zminku o montazni verzi tlumice, a tedy z tvych velice moudrych slov nebylo zcela jasne, co vlastne pod tim zasadne zmenenym montaznim postupem myslis. Nicmene, ted sme diky tobe chytri uz vsichni a budiz ti dana vecna slava a nehynouci svetlo poznani.Storm píše:Předpokládám, že je každému jasné, že se to patrony netýká, jasně jsem psal pohyblivé části podvozku a to si myslím, že ani u tvého auta patrona v místě závitu pohyblivá není, nebo máš něco extra ???
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
sory za tu drzost, ale je to uplna hovadina
a s tim dotahovanim v poloze na kolech je pravda jen v jednom pripade...pricne ulozeny rameno s pruchozim silentblokem...napr. E39 a dela se to kvuli nemu nikoli tlumici
u tlumice je to uplne fuk a to i v priade samostatnyho jako u vyse zminenyho modelu...jak muze asi souviset matka na cepu rizeni s tim jestli je tlumic vytazenej, co se v tom tlumici tak zvlastniho deje prosimte?
Neber to osobne ale nesnasim rady ktery dotycnej neni shopnej (a rovnou to neudela) vysvetlit po technicky strance, vypovida to o tom ze to jsou vymysly
a i kdyby ti to rek vynalezce tlumice tak to nikde nereprodukuj s takovou vervou kdyz to neumis podlozit, se taj vypsychuje padesat mladejch kluku a ostatnich kutilu, nedejboze budou radit svejm servismenum a akorat se ztrapnej

a s tim dotahovanim v poloze na kolech je pravda jen v jednom pripade...pricne ulozeny rameno s pruchozim silentblokem...napr. E39 a dela se to kvuli nemu nikoli tlumici
u tlumice je to uplne fuk a to i v priade samostatnyho jako u vyse zminenyho modelu...jak muze asi souviset matka na cepu rizeni s tim jestli je tlumic vytazenej, co se v tom tlumici tak zvlastniho deje prosimte?
Neber to osobne ale nesnasim rady ktery dotycnej neni shopnej (a rovnou to neudela) vysvetlit po technicky strance, vypovida to o tom ze to jsou vymysly
a i kdyby ti to rek vynalezce tlumice tak to nikde nereprodukuj s takovou vervou kdyz to neumis podlozit, se taj vypsychuje padesat mladejch kluku a ostatnich kutilu, nedejboze budou radit svejm servismenum a akorat se ztrapnej
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Mě nejde do hlavy jedna věc: jak může někdo neuznat reklmaci na základě špatný montáže a přitom nedodat, nebo dokonce odmítnout! dodat pokyny ke správný montáži? I když u nás je možný asi opravdu všechno 

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
Ty jsi to napsal přesně, taky jsem to nepochopil a nedopátral jsem se více informací, já jsem tady nechtěl psát o tom jak montovat na konkrétní auto a jestli je jiné staré bmw, nebo nové bmw, nebo jak to je třeba u VW.Tony píše:Mě nejde do hlavy jedna věc: jak může někdo neuznat reklmaci na základě špatný montáže a přitom nedodat, nebo dokonce odmítnout! dodat pokyny ke správný montáži? I když u nás je možný asi opravdu všechno
Celé moje psaní je o tom, že každý nadává na Bilsteiny a desítkám lidí neuznali čeští prodejci reklamaci z důvodů špatné montáže, nejsem mechanik ani odborník na konstrukci podvozků, jsem jenom nasraný uživatel, kterému vadí takový přístup.
Vám jsem napsal, jaká je správná montáž Bilsteinu podle slov jejich zástůpců a jak jsem napsal dříve, oficiální importér nemá do dnešního dne svoje stránky, takže není kam napsat, koho se zeptat.
PS: Já tady nikomu nedávám rady jak má co udělat

No ja si osobne myslim , ze pan Chovanec ani nezaslal reklamovany tlumič do Bilsteinu a cele si to vymyslel.. slibovany dokument z fabriky nikdy nedorazil... nemusim rikat ze kdyz jsem to rikal mechanikovi co ten podvozek montoval tak jen nevericne kroutil hlavou a byl ochoten to resit , ale az po precteni dokumentu z Bilsteinu.. nakonec jsme nad tim vssichni mavli rukou , nebot pres Chovance neni jedina sance dohody , natoz nahrady....Tony píše:Mě nejde do hlavy jedna věc: jak může někdo neuznat reklmaci na základě špatný montáže a přitom nedodat, nebo dokonce odmítnout! dodat pokyny ke správný montáži? I když u nás je možný asi opravdu všechno