jak se nejlépe zbavit zbytků lepidla na karoserii?
jak se nejlépe zbavit zbytků lepidla na karoserii?
potřeboval bych drobnou radu - včera jsem odlepil růžové proužky z auta, ale na karoserii ještě zbylo lepidlo z těch proužků
normálně bych použil spray Label-off přímo pro tento účel, ale nevím, jestli by neměl škodlivý vliv na lak...
máte někdo vhodné doporučení?
díky
normálně bych použil spray Label-off přímo pro tento účel, ale nevím, jestli by neměl škodlivý vliv na lak...
díky
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: jak se nejlépe zbavit zbytků lepidla na karoserii?
Prečo si si odstranil poznavacie znamenia?DC píše:potřeboval bych drobnou radu - včera jsem odlepil růžové proužky z auta, ale na karoserii ještě zbylo lepidlo z těch proužků
díky
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
to bylo asi poznávací znamení předchozího majitele, ale moje fakt né...Max-Max píše:Prečo si si odstranil poznavacie znamenia?DC píše:potřeboval bych drobnou radu - včera jsem odlepil růžové proužky z auta, ale na karoserii ještě zbylo lepidlo z těch proužků
díky![]()
![]()
tímto se omlouvám všem, které jsem zklamal...
ale prosím zdržte se off-topiců a spíš mi sem hoďte nějakou radu...
Voda s Jarem ti to vyřeší 
Naposledy upravil(a) Fikux dne 22. 10. 2004 09:45, celkem upraveno 1 x.
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
...technickej benzín..kámošoj jsme taky sundavali stupidní proužky,který si tam nalepil stupid minulej majitel(světle červený na černým autěDC píše:potřeboval bych drobnou radu - včera jsem odlepil růžové proužky z auta, ale na karoserii ještě zbylo lepidlo z těch proužků
díky
- gusto318is
Na toto existuje špeciálny prípravok, je to taký malý gumový kužeľ . Nasádza sa do vŕtačky. Lepidlá typu chemoprén s tým idú dolu zaručene bez poškodenia laku, používajú to v profi lakovniach. Pokiaľ viem, má to v ponuke napr. Wurth. Videl som to v akcii, funkčnosť 100%. 
ex-E30 2,5i 24V Coupe Driftcar - 204 PS
(OO=[][]=OO)
BMW 328i E36 Touring
(OO=[][]=OO)
BMW 328i E36 Touring
tak první poznatky: benálem šly stopy po růžovym pásku i oboustraný samolepící pásky (byly tam vzádu nežádoucí nápisy ABS a injection) dolu perfektně, ale pod tim byl ještě jeden prožek a jeho lepidlo benálem jde jen obtížně, takže ještě zkusím líh 
And: bohužel nejsem technicky vzdělán, pardon...
And: bohužel nejsem technicky vzdělán, pardon...
A neni spray na cisteni brzd nahodou neco podobnyho, jako je technickej benzin? Kdyz jsem tim cistil motor, tvarilo se to dost podobneHanis píše:Asi jo, protože když jsem se snažil odstranit oboustranou lepící pásku tak jsem si lihem ani neškrt. Pak jsem vzal spray na čištění brzd a byla dole hned. Dědečka pozdravuj asi byl fakt kouzelnej, ale měl jsis přát něce lepšího než flašku lihu
E39 535i sedan