A jak si to vyresil? Protoze mi tam taky teceTom.... píše:Mi teklo přes tu mřížku na přívod vzduchu k topení

Díky za tipy, kouknu na to, jen tohle jsem nějak nepochopil... no zkusím se po tom podívat a pak mi to dá asi smysl...Vasa píše:Dost casto byva ucpany (plastovy "L" prodlouzeni), najdete ho na spolujezdcovo strane v miste kolmo nad svody.
Ten prostor kde jsou sterace a topeni usti (vyteka voda) do motorove prostoru a na tom usti je plastovy nastavec 90 stupnu ktery je nakonci zplosteli. Ten byva casto zacpanej bordelem a voda neodteka.Zavarenec píše:Díky za tipy, kouknu na to, jen tohle jsem nějak nepochopil... no zkusím se po tom podívat a pak mi to dá asi smysl...Vasa píše:Dost casto byva ucpany (plastovy "L" prodlouzeni), najdete ho na spolujezdcovo strane v miste kolmo nad svody.
je tam spoj dvou plechu , byva to tam zrezle a tim zateka nad pedalama ... lepe receno proste nad palubkou .... chrstni tam vodu strc hlavu pod volant a koukej ...rallik píše:Tak problém stále nevyřešen. Zkoušel jsem sundat ten kryt, který zakrývá ventilátor topení. A i když je jasné, že to teče právě někde kolem ventilátoru nebo pod ním, tak jsem nikde nic nenašel. Musí tam být asi nějaká dirka, která neni vidět a skrz kterou to teče až do kabiny
furt ventilator ventilator .... to neni v prostoru u ventilatoru ... proto ze ventilator je ve stredu torpeda ... tohle je prostor kudy se nasava vzduch k ventialtoru . Spoj plechu ... to je jednoduche ... mas preci tu stenu o kterou je oprena pojistkovnice a ta se prece napojuje na stenu , ktera ti tvori prepazku motorovej prostor/vnitrek auta .rallik píše:Jojo je to přesně jak řikáš, teče to nad pedálama. Teď si nějak ale nevybavuju, kde je tam v tom prostoru u ventilátoru spoj dvou plechů... A popřípadě co s tim?