To už tu dlouho nebylo...zase bum...
To už tu dlouho nebylo...zase bum...
Jedu si po hlavní, odbočuju doleva na vedlejší a pán co odtud vyjížděl neviděl blinkr, myslel si že se nalepí za mě a jal se koukat na druhou stranu. Jenže když sem ho míjel tak sem si do zatáčky přibrzdil čehož on si nevšim a se svou služební Fabií to odpálil. Přímo do mě... Výsledek zadní kolo asi o 3cm posunutý dozadu... Sem zvědavej jestli to odneslo rameno, most, nebo obojí. Kolo se zdá bejt v pohodě, neháže. (No jo, tvrdý pavučiny BBS) Ach jo 

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
608 / 057 967
Mi tak připadá že čim víc to vymazluju, tim víc si to lidi pletou s píšťaličkou 
Teď si začínam uvědomovat věci jako že sem cca před měsícem měnil celej zadní most s novýma sillentblokama. Fajnová práce, už se těším jak si to zopáknu!

Teď si začínam uvědomovat věci jako že sem cca před měsícem měnil celej zadní most s novýma sillentblokama. Fajnová práce, už se těším jak si to zopáknu!

Naposledy upravil(a) Tony dne 19. 10. 2004 17:46, celkem upraveno 1 x.
608 / 057 967
608 / 057 967
Asi před měsícem jsem zažil něco podobného. Stejná situace jak popisuje Tony, dokonce taky bílá služební fóbie, ale chlápek si naštěstí na poslední chvíli všiml, že před ním je jakási větší krabice (IVECO).Zave píše:Kokoti!!!To nasere nejvic kdyz to do tebe streli nejakej debilek s fóbií...
Jinak - TO FAKT NASERE!!!

Na tom je nejhorsi jak to cloveka znechuti od vymazlovani auta...a pak jezdis ve stadiu strachu, kdy se zase najde nejakej kokot, kterej to do tebe posle a zmari vsechny investice, cas a praci...
Hodne veci se mi promitlo hlavou, kdyz jsem vcera brzdil z rychlosti cca 200 na nejakych 80, kdyz si pan kamionak na dalnici hodlal dat do kopce sprint s dalsimi dvema kamiony ve stoupani, kde byl mimo jine i stoupaci pruh. Proste standardni, nejdriv sebou naves skubne, prestoze vidi, ze ho odjizdis, pak to tam posle a pak blikne blinkrem...zjistuju ze mi soudruzi v NDR zapomneli do auta dat jeden dulezity prvek vybavy....palubni raketomet
Hodne veci se mi promitlo hlavou, kdyz jsem vcera brzdil z rychlosti cca 200 na nejakych 80, kdyz si pan kamionak na dalnici hodlal dat do kopce sprint s dalsimi dvema kamiony ve stoupani, kde byl mimo jine i stoupaci pruh. Proste standardni, nejdriv sebou naves skubne, prestoze vidi, ze ho odjizdis, pak to tam posle a pak blikne blinkrem...zjistuju ze mi soudruzi v NDR zapomneli do auta dat jeden dulezity prvek vybavy....palubni raketomet

- Night.chimera
nic proti ,ale ze 130 by se to bzdilo lip ne?Jirka325 píše:Na tom je nejhorsi jak to cloveka znechuti od vymazlovani auta...a pak jezdis ve stadiu strachu, kdy se zase najde nejakej kokot, kterej to do tebe posle a zmari vsechny investice, cas a praci...

520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
Nepochybne ano. Mas pravdu.Night.chimera píše:nic proti ,ale ze 130 by se to bzdilo lip ne?Jirka325 píše:Na tom je nejhorsi jak to cloveka znechuti od vymazlovani auta...a pak jezdis ve stadiu strachu, kdy se zase najde nejakej kokot, kterej to do tebe posle a zmari vsechny investice, cas a praci...
Nicmene jsem spechal a v levem pruhu na triproude dalnici se stoupacim pruhem ma mistr nakladak delat co ? Napovim: hovno.
Takze ja jsem prekrocil rychlost, a panacek me brutalne omezil, ohrozil a nedal prednost rychleji jedoucimu vozidlu....
nj se podivej jak velky to mas ty a jak velky onJirka325 píše:Nepochybne ano. Mas pravdu.
Nicmene jsem spechal a v levem pruhu na triproude dalnici se stoupacim pruhem ma mistr nakladak delat co ? Napovim: hovno.
Takze ja jsem prekrocil rychlost, a panacek me brutalne omezil, ohrozil a nedal prednost rychleji jedoucimu vozidlu....

the Hell is near the Heaven...jde o to jak to zvládneš
- Ládínek
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych tyhle KOKOTY na místě střílelJirka325 píše:Na tom je nejhorsi jak to cloveka znechuti od vymazlovani auta...a pak jezdis ve stadiu strachu, kdy se zase najde nejakej kokot, kterej to do tebe posle a zmari vsechny investice, cas a praci...

Znám moc dobře tyhle situace...
325iC 92" E30 ///M-technic II cabrio Sommerwagen
325iX 89" E30 sedan Winterwagen
32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring

325iX 89" E30 sedan Winterwagen
32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring

- thomas_a_anderson
taky už jsem to párkrát zažil, jsou to sráči a zasloužili by na místě utrhnout koule aby se nemohli množit....ale existuje na ně docelá pěkná zbraň - oplať mu stejnou mincíJirka325 píše:Na tom je nejhorsi jak to cloveka znechuti od vymazlovani auta...a pak jezdis ve stadiu strachu, kdy se zase najde nejakej kokot, kterej to do tebe posle a zmari vsechny investice, cas a praci...

member of zewl crew
Re: To už tu dlouho nebylo...zase bum...
jo dybys mel auto v garazi a jezdil sockou jako ja tak se ti to nestane, akorat sem jel neska z Roznova na Borek (10km) MHD hodinu a pulTony píše:Jedu si po hlavní, odbočuju doleva na vedlejší a pán co odtud vyjížděl neviděl blinkr, myslel si že se nalepí za mě a jal se koukat na druhou stranu. Jenže když sem ho míjel tak sem si do zatáčky přibrzdil čehož on si nevšim a se svou služební Fabií to odpálil. Přímo do mě... Výsledek zadní kolo asi o 3cm posunutý dozadu... Sem zvědavej jestli to odneslo rameno, most, nebo obojí. Kolo se zdá bejt v pohodě, neháže. (No jo, tvrdý pavučiny BBS) Ach jo

dej pokoj s moralizovanim, i kdyz jedes 130 a tenm curak to tam hodi......Bobo píše:Nic proti, ale člověk jezdící 200 km/h po dálnici za volant nepatří![]()
Když nabourá a zabije se sám, je mi to upřímě jedno, z mé strany je mu to přáno. Horší je to s ohrožením ostatních
![]()
tady nejde o to kolik jiřina jel, ale o princip, že to ty čuraci kamionacky delaj furt a kdy chtěj, neřešj to, sou větší a jim se nic nestane.
ja ted zas napriklad za posledni dva dny "vybrzdil" 3 kokoty co se mi lepili na zadek, a to tak, že jsem je měl skoro na narazniku, tak sem njim pustil brzdovky, a ejhle najednou se na to vysrali. a nebylo to na dalnici
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Taxem byl na pojišťovně - mimochodem, česká-přišel sem k přepážce, hlídač mi dal do ruky sluchátko, do něj sem asi 10min. diktoval údaje, popis a vůbec všechno to co se normálně čmárá do formuláře (to sluchátko navíc hrozně řvalo) a pak sem dostal nějaký číslo se kterým sem šel za technikem - docela mě potěšilo že je to člověk z masa a kostí a ne foťák na nožičkách- nicméně ten řek že chce mít člověka až se to bude v servise rozebírat. Řekk sem mu že to budu dělat já a doma a von že prej to je fuk, ale že u toho někdo bude... Asi abych jim nepřines ukázat víc zvohybanou nápravu než je moje, či co...
A já ke všemu xmrti nesnášim když mi někdo kouká pod ruce, zvlášť když zrovna nejde všechno jako po másle. (eště že to mam nacvičený z vyměňování sillentbloků...) No jo, asi mu udělám kafe, přinesu křeslo z obejváku... A když bude kecat tak do toho křesla zavedu proud...

608 / 057 967
608 / 057 967