Dostal jsem na zimu M3
Dostal jsem na zimu M3
je nádherná, černá, 1:18 od Minichampu, dala mi jí přítelkyně k narozeninám, nemůžu se vynadívat jupííííí 
member of zewl crew
Jojo, uz jsem se svezFx píše:2Lukas: DC uz nema, rekl bych, ani korunu... myslim, ze budete prijemne prekvapeni...Jen co se vrati z nakupu
No, nasel jsem korozi asi o velikosti hlavicky spendliku
A pak jednu evidentne opravovanou zalezitost...ale jinak moc pekna kastle, idealni zaklad pro zastavbu brutalitky
Ale jinak velmi pekny vozejk az na to ze se trochu stydel kdyz mu zacala vzevrubna prohlidka, tak zacaly stavkovat nektere systemy, tak DC muze zacit znova ladit od zacatku....a dokonce jedna z mala tricitek, ktera nema oba silentbloky napravy uplne v hajzlu...jen jeden decanko
Ale ma tam moc pekny ruzovoucky prouzky, tak nevim nevim co teda bude s tim Fikuxem...
jj jsem totálně znaven z dnešního cestování a ke všemu se mi vysral webhosting, takže Vám sem nedam dneska ani fotky...Fx píše:2Lukas: DC uz nema, rekl bych, ani korunu... myslim, ze budete prijemne prekvapeni...Jen co se vrati z nakupu
pardon
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
To nema chybu, ty zluty svetylka, jak maj naznacovat ze tam nejsou xenony ale zarovky....to vypada skoro jak kdyby to byla Francouzska verzeDC píše:jj jsem totálně znaven z dnešního cestování a ke všemu se mi vysral webhosting, takže Vám sem nedam dneska ani fotky...Fx píše:2Lukas: DC uz nema, rekl bych, ani korunu... myslim, ze budete prijemne prekvapeni...Jen co se vrati z nakupu
pardon
Dyt to sviti docela dobre, tak proc to v tom avataru tak podcenovat
jj díky; i v reáluFikux píše:To vypadá jako slušná woňavkacongratulation !!!
a hlavně - má samosvor
vevnitř příjemně tichá, nic nevibruje za jízdy - prostě odpovídá počtu najetých km
až udělam takový ty běžný spotřební věci, jako výměnu kapalin, tlumičů a brzd, tak to bude jak nový
a propo; růžový proužky pudou pryč určitě
Docent Chocholoušek BMW světa...
tak člověk se chce pochlubit takovym krásnym dárkem ( ruku na srdce, kolik z vás má lepší polovičku která by do něčeho takovýho investovala ty prachy ) a vy mi tady z toho uděláte slintačku nad DCho novou károuGeRoX píše:taky se divim...![]()
ale taky bych rad ve svych 28 letech anglicaka, pokud mozno bozske M3, abych nad nim mohl slintat, skakat ke stropu, budit se kazdou hodinu v noci abych zchekoval jestli mi s nim nekdo z regalu neodjel a hlavne abych to mohl sdelovat verejnosti...![]()
Ad Gerox: ale Geroxi, my přece víme že už jsi velkej pan právník tak snad to vydržíš s náma co jsme ještě trochu děti.....navíc tenhle angličák je sběratelskej kousek....
member of zewl crew
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Ja te podrzimMao píše:tak člověk se chce pochlubit takovym krásnym dárkem ( ruku na srdce, kolik z vás má lepší polovičku která by do něčeho takovýho investovala ty prachy ) a vy mi tady z toho uděláte slintačku nad DCho novou károu![]()
....
2x privesek (preci nemuze dostat paradu na klice jenom jeden mazel ze) a autinko

Naposledy upravil(a) Maranelo dne 20. 10. 2004 21:39, celkem upraveno 1 x.