Tak uz i ja a Jirka325 jsme zmenili vozy...
Hele vy dva vtipalci, uz jste videli ve srazech co jsme kurva prosrali ? Kdyz jste me kvuli pocasi nevzbudili ? No mate dutku reditelskou a pujdete pred popravci cetu (kupuju novej kver, raze .45 tak se teste....)
Jak se tam hezky driftovalo ?
Akorat z nekterych fotek, kde se mi zda, ze jsou jina auta moc blizko za driftujicimi BMW mi nahaneji trochu strach....neb kdyby se BMW pretocilo, tak tralala hujaja a jsou v sobe...
Jak se tam hezky driftovalo ?
Akorat z nekterych fotek, kde se mi zda, ze jsou jina auta moc blizko za driftujicimi BMW mi nahaneji trochu strach....neb kdyby se BMW pretocilo, tak tralala hujaja a jsou v sobe...
no prave toho jsme Te chteli uchranitJirka325 píše: Akorat z nekterych fotek, kde se mi zda, ze jsou jina auta moc blizko za driftujicimi BMW mi nahaneji trochu strach....neb kdyby se BMW pretocilo, tak tralala hujaja a jsou v sobe...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
houbeles koroptev, ale švejk...Fx píše:A jejej, koroptev uz taky upadla do nemilosti, jo?Jirka325 píše:Nevymlouvat se parchanti....to je hrozny, sekretarky me nebudej, pomocnici mi zkratujou baterky, to je dneska hruza...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pi*u vole, jen se vymlouvá, jelikož v nekdy v osm rano mi psal smsku......takze na me se to nesvede.............b**noDC píše:houbeles koroptev, ale švejk...Fx píše:A jejej, koroptev uz taky upadla do nemilosti, jo?Jirka325 píše:Nevymlouvat se parchanti....to je hrozny, sekretarky me nebudej, pomocnici mi zkratujou baterky, to je dneska hruza...
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Night.chimera
taky jsem to poznal ja tam totiz bydlim mam benzinku za barakembmwm3 píše:Ta první fotka tý 120 je na agipce na Smíchově u Factory, že jo? Vedle je bazar, takovej malej.. Poznal jsem to podle toho Yarise Verso, ten zlatej.. Tuším dročkař, stává tam často.
a smeju se porad
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg