Okruh / letiště 18.6.2011
Okruh / letiště 18.6.2011
Nevíte někdo jestli tuto sobotu(18.6.) je nějaká akce kam bych mohl vytáhnout svojí třícu?
Ideální by byl den otevřených dveří na okruhu, či něco jako amaterCup, drifty a podobě....
Já nějak nemůžu nic najít. Máte nějakej tip?
Ideální by byl den otevřených dveří na okruhu, či něco jako amaterCup, drifty a podobě....
Já nějak nemůžu nic najít. Máte nějakej tip?
Ondra ex.M-Fahrer
18.6.2011
Ahoj, tušim, že by se měl konat sraz amer. vozu spolu se závody na 1/4 míle v Hoškovicích, tak pokud bys chtěl otestovat novou přeplňovanou třícu na sprintech. Akci pořáda myslim CHrom a plameny. Jen nevím jestli není podmínkou startu amer. povoz. Měj se.
Uz se neda vyrazit na to letiste u Mnichova Hradiste? Tam se prece dala trat "postavit"... Mam pocit, ze za 500Kc se ta navsteva dokonce dala s mistnim aeroklubem (nebo kdo to ma pronajaty) i zlegalizovat. Pocitam, ze DC bude vedet...
Sosnová, Most, Brno, Spa, Brands Hatch, Millbrook, Zolder, tbc...

V těch hoškovicích výslovně píšou, že pouze vozy americké výroby.
Postavit si dráhu na letišti a jezdit tam uplně sám, to by mě asi moc dlouho nebavilo, proto pátrám po nějaký akci kde bych měl srovnání i ostatníma.
No zjevně to vypadá, že mám smolíka
I když to vysoký mýto někdy v týdnu, by nebylo uplně špatný, to by mě asi bavilo. Jestli se někdo přidá, tak to dohodnu.
Postavit si dráhu na letišti a jezdit tam uplně sám, to by mě asi moc dlouho nebavilo, proto pátrám po nějaký akci kde bych měl srovnání i ostatníma.
No zjevně to vypadá, že mám smolíka

I když to vysoký mýto někdy v týdnu, by nebylo uplně špatný, to by mě asi bavilo. Jestli se někdo přidá, tak to dohodnu.
Ondra ex.M-Fahrer
Pomerovat rikas...?
No tak to by sis mel zajet na nejaky trackdays tady do BE. Tady ma kazdej ocas pocit, ze jezdi jak Schumacher, takze co jsou ty lidi schopny na okruhu predvadet je neuveritelny. Nekompromistni vytlacovani ze zatacek, pokusy Te vybrzdit tim, ze se zpoza Tebe zacnou cpat do zatacky, kdyz je jasny, ze bud dojde ke kolizi nebo budes muset uhnout a vzit to treba kus pres kacirek... Naprosto nesrovnatelny s poradkem, kterej panuje na trackdays v UK.
Pokud bych si ja mohl vybirat, tak dam rozhodne prednost prazdne trati. Pokud ssebou nemam team mechaniku, ktery by mi to auto po nehode zase rychle zprovoznili, tak rozhodne...
No tak to by sis mel zajet na nejaky trackdays tady do BE. Tady ma kazdej ocas pocit, ze jezdi jak Schumacher, takze co jsou ty lidi schopny na okruhu predvadet je neuveritelny. Nekompromistni vytlacovani ze zatacek, pokusy Te vybrzdit tim, ze se zpoza Tebe zacnou cpat do zatacky, kdyz je jasny, ze bud dojde ke kolizi nebo budes muset uhnout a vzit to treba kus pres kacirek... Naprosto nesrovnatelny s poradkem, kterej panuje na trackdays v UK.
Pokud bych si ja mohl vybirat, tak dam rozhodne prednost prazdne trati. Pokud ssebou nemam team mechaniku, ktery by mi to auto po nehode zase rychle zprovoznili, tak rozhodne...
Sosnová, Most, Brno, Spa, Brands Hatch, Millbrook, Zolder, tbc...

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ted v sobotu se jedou vrchy v klasterci nad ohri! http://www.triola-cup.cz/clanek/79-dulezite_upozorneni!!!
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Ondra_m : zatim někde potestuj a příští víkend přijeď do Vrchlabí. Když s tím někde švihneš, nebudeš to mít k Mrcovi daleko
http://www.edda.cz/mscrdovrchu/index.ph ... tail&id=64

http://www.edda.cz/mscrdovrchu/index.ph ... tail&id=64
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring

1.-3.7. sosna ... myslim