co vy na to? + názory na životnost automobilů BMW?
km dle VIN nezjistis. BMW nemaji mezi sebou propojene servisy, aby jsi to mohl zjistit jako napr. u skodovky.Jech píše:Kde se nechá zjistit km dle VIN? (asi v BMW že, ale kam se obrátit? ).
z čehož jde udělat obrat o prvních pár letech auta a nájezdu.ale co jsem teď nechával z VIN zjišťovat km, tak: tato E39 měla po roce najeto 70tis km
Se mi nezdá, jako k milionu jich bude minimum, pochybuju že by to drželo, poctivejch aut ubývá, ale pokud někdo dobře servisoval a jezdil dálky.... Tyhle nájezdy příslušej obvykle jiné třídě než je 5er.swaczynad píše:zdravím, dnes jsme se s kolegou byli kouknout na auto... poohlíží se po nějaké E39 v 3,0d... ta dnešní vypadala jako průměrná před FL 5er... takový normální stav jak z venku tak ze vnitř... na budíkách nějakých 250tis km a diagnostika ukázala:
Částečně zjistíš. Po co jsem zaslechl, tak po napojení auta v autor. servisu na diagnostiku se uploaduji data na nějakej worldwide server a pak je to vidět všude. Prý ale pouze pokud se to napojí na diag.Syrup píše:km dle VIN nezjistis. BMW nemaji mezi sebou propojene servisy, aby jsi to mohl zjistit jako napr. u skodovky.Jech píše:Kde se nechá zjistit km dle VIN? (asi v BMW že, ale kam se obrátit? ).
auto celkem cestovatelZavarenec píše:Částečně zjistíš. Po co jsem zaslechl, tak po napojení auta v autor. servisu na diagnostiku se uploaduji data na nějakej worldwide server a pak je to vidět všude. Prý ale pouze pokud se to napojí na diag.Syrup píše:km dle VIN nezjistis. BMW nemaji mezi sebou propojene servisy, aby jsi to mohl zjistit jako napr. u skodovky.Jech píše:Kde se nechá zjistit km dle VIN? (asi v BMW že, ale kam se obrátit? ).
Kdysy jsem takto sháněl e39 a jeden místní člen mi dle VIN po telefonu ochotně poradil a zjistil, kde a kdy bylo auto na servise. Kupříkladu u jedné e39 původem z DE, když byly záznamy z července Itálie, o týden později Řecko... Za dva měsíce už byla v čechách na čistopisu...to o tom autě taky něco prozradí
jo, treba scania nebo daf sou typicky zastupci tyhle tridySemry píše:Se mi nezdá, jako k milionu jich bude minimum, pochybuju že by to drželo, poctivejch aut ubývá, ale pokud někdo dobře servisoval a jezdil dálky.... Tyhle nájezdy příslušej obvykle jiné třídě než je 5er.swaczynad píše:zdravím, dnes jsme se s kolegou byli kouknout na auto...
ani to uz neplati...zazil som scaniu 2004ka na 17000 vylatela ojnica, 2008 dafy zrali olej ako besne (sofer bral na 5tyzdnovy turnus 17 litrov oleja na doliatie) a podobne...same sracky dnes...pragdejf píše: jo, treba scania nebo daf sou typicky zastupci tyhle tridy![]()