Plzen cabrio
Plzen cabrio
Ahoj kdo je tu z Plzne a ma e30 cabrio?? v nedeli jsem se zdravil se slecnou u pivovaru a rad bych poznal vice lidicek z okoli, dal nejakej pokec a treba nejaky foceni 

e30 Coupe 318
e30 TcBaur 323
e30 Cabrio 325
E46 320D
e30 TcBaur 323
e30 Cabrio 325
E46 320D
- lisage & tefik
Ahoj, no vidíš a já to samí cabrio potkal na lobezkej a taky mě zdravila... Akorát jsem byl zase v práci
Hele jinak o srazu vůbec neštuduj a přifrč 18.6.2011 ke starej normě v 10:00 a vyrážíme na sraz...
Jinak já s paní jedu taky určitě Cabriem, tak se přidejte
))

Jinak já s paní jedu taky určitě Cabriem, tak se přidejte

E39 528it -------- E30 335iC, Opel vectra, Opel corsa, VW polo, E36 318i, E30 318Ci, Citroen AX
- lisage & tefik
Venelin píše:Ahoj, no vidíš a já to samí cabrio potkal na lobezkej a taky mě zdravila... Akorát jsem byl zase v práciHele jinak o srazu vůbec neštuduj a přifrč 18.6.2011 ke starej normě v 10:00 a vyrážíme na sraz...
Jinak já s paní jedu taky určitě Cabriem, tak se přidejte))
Škoda, žes tam měl auto, mohls mě zastavit. To by byla zas kontrola, jak se patří

E30 325 M-tech II Coupé - Diamantschwarz
E30 324 TD M-tech II Sedan - Granitsilber
E30 316 Touring - Daytonaviolett
E30 318 Cabrio - Diamantschwarz
E34 525 TDS Touring - Arktissilber
E30 324 TD M-tech II Sedan - Granitsilber
E30 316 Touring - Daytonaviolett
E30 318 Cabrio - Diamantschwarz
E34 525 TDS Touring - Arktissilber
CrazyTony : Čuzi Tony..lepší bude,když zůstaneš někdy na víkend a přidáš se k normal ofiko srazu..Ani na něm nebude moc lidí a ten se vyhlašuje jak zprávy na národnim výboru..div ne megafonem a hovno z toho.To by ses u tej Normy se štěstím sešel tak akorát s jednim-max dvěma členama..podle toho jak kdo si to tu přečte,bude mít čas a hlavně chuť ...(žejo)
Pitrs69 : ...neřeš a doval,už si účast sliboval někdy před rokem a ještě sme tě neviděli
(..uplně jistej si nejsem-na jednom srazu bylo pár unkown lidí)
Lisage a Tefík : Dlouho ste se neukázali,tak to v sobotu nakopněte a YeAaaH k exNormě
!!!!
ALAE30 :..jo a ty se těš,protože Plzeň už se těší k tobě...
ALL co to tady čtou a maj oči (tudíž logicky vyplívá šance,že si něco přečtou) :...neXt sobotu 18.6. v 10:00, ať už máte cabrio nebo kombajn doražte pod most G. Pattona,tam na to parkoviště,jak se chodí v zimě dělat bordel..bude sraz WOW
.. 
Pitrs69 : ...neřeš a doval,už si účast sliboval někdy před rokem a ještě sme tě neviděli

Lisage a Tefík : Dlouho ste se neukázali,tak to v sobotu nakopněte a YeAaaH k exNormě

ALAE30 :..jo a ty se těš,protože Plzeň už se těší k tobě...

ALL co to tady čtou a maj oči (tudíž logicky vyplívá šance,že si něco přečtou) :...neXt sobotu 18.6. v 10:00, ať už máte cabrio nebo kombajn doražte pod most G. Pattona,tam na to parkoviště,jak se chodí v zimě dělat bordel..bude sraz WOW

To je zase výmluv ty woe
prostě když chci jet tak jedu a basta .) já si kolikrát na ty srazy i beru normálně dovolenou...
No nic, do příbramy se děsně těším a už od zejtra budu leštit cáru
Za tím pic chlapy a ať nás je zase hafec..

No nic, do příbramy se děsně těším a už od zejtra budu leštit cáru
Za tím pic chlapy a ať nás je zase hafec..
E39 528it -------- E30 335iC, Opel vectra, Opel corsa, VW polo, E36 318i, E30 318Ci, Citroen AX
- ALA E30
- člen E30.cz
Prej dovolenou.
.Bodeť,sednu a jedu nééé.Abys to neprodřel až budeš leštit.Tovížejo vemte dobrou náladu a trdáá.Já kvuli tomu vypustim arbait a fotbálek.Byl jsem to omrknout a koncem tejdne se ozvu.Asi vám přijedu naproti do Příbrami abyste se neztratili vy turisti.A jestli vás pojede málo,tak posadim manželku do touříka aby byla kolonka delší.
Váša myslel asi Chorvatsko co? 

90´- E30sedan-316i(M42) /// 88´- E30cabrio-318i(M40) /// 91´- E30touring-324td(M21) /// 99´ - E46sedan - 318i(M43) /// 03´- E46sedan-330d(M57N)
Vendelín : ..stručně a jasně,to se mi líbí
!!
Váša : ..wow,to sem ti dneska volal až do Jugošky...hmm,dobrá sranda,ale-díky za radu !! Škoda,že sme trefili zrovna dovču
!!
ALA E30 : ..jasně Alo,dej si na tom záležet,už sme z těch předchozích srazů pěkně rozmlsaný parchantí a jen tak nějakej obyčejnej program nás nezabaví
..jo a jinak bando mam nový rádio a taky už mi bude konečně fungovat po dvou letech dálka k centrálu..ale to já se na sraze ještě připomenu a pochlubim..

Váša : ..wow,to sem ti dneska volal až do Jugošky...hmm,dobrá sranda,ale-díky za radu !! Škoda,že sme trefili zrovna dovču

ALA E30 : ..jasně Alo,dej si na tom záležet,už sme z těch předchozích srazů pěkně rozmlsaný parchantí a jen tak nějakej obyčejnej program nás nezabaví

..jo a jinak bando mam nový rádio a taky už mi bude konečně fungovat po dvou letech dálka k centrálu..ale to já se na sraze ještě připomenu a pochlubim..