Já to žeru.

Dal jsem hlasování, prosím o seriozní přístup = blbci, vy nehlasujte ( bude málo hlasů ) hlasujte jen vy, kteří se aspoň trochu v této problematice vyznáte - ju ?

Máš pravdu, nebylo to vůbec vtipné a už se nezlob.Zavarenec píše:Tak trošku nechápu poentu tohoto tématu a oslovení v hlasovací otázce![]()
Pěkná debilita debile...
Možná závody, nějaký tajný.ARMAN píše:ani nevim za koho bych měl hlasovat... co je ten Standy Cup vubec za soutěž?ňake zavody?
Díky za názor, ale promiň - to je omáčka jak sviň - ty seš novinářj3ykobim píše:no po prvních zápasech sem medvědům nedával moc šancí, jelikož Sedinové a Kassel měli skvělou formu, ale poslední dobou se naštěstí nějak zasekli a týmově bojující Boston ukázal, proč je ve finále Stanley Cupu. Velice příjemný je i pohled na tabulku produktivity playoff, kterou vede s náskokem jednoho budu Krejčí před H. Sedinem. S brankářem Thomasem si nahlas říkají o Conn Smythe Trophy pro nejužitečnějšího hráče playoff.
Kosatky povodíme
Dík vole.Alois píše:Na hokej prdíma promiň že sem teda vůbec lezu..
![]()
Ale jsem se po dlouhé době zasmál, měl jsi to nechat tak jak to bylo nastavené, umíš člověka někdy opravdu pobavit, bez ironieAkorát ne každý se dokáže naladit na tvojí vlnu