Mám zkušenost jen s E39, ta už měla stabilizaci - rád bych se zeptal - jakou máte zkušenost v zimě s touhle károu? dá se s tim někam dojet nebo je to o vymetání pangejtů???

díky
Tomáš
Jednou jsem měl tu čest telefonovat s majitelem tohoto auta, je to solidní pán, který taha auta ze zahraniči, popravdě mi řekl, že zrovna tenhle tour je nic moc celkově, ale po domluvě muže dovest kterekoliv auto z DStukafan píše:V čem je rozdíl? narazil jsem na jednu na Bazoši - podle fotek se mi celkem líbí.. nějakých hezkých 34 už taky moc k dostání není - alespoň se to tak zdá
http://auto.bazos.cz/inzerat/10280087/B ... andsko.php
mimo jiné - co o ní soudíte podle fotek?
Díky moc za tipy
Tomáš
Aha.. tak díkyicecold píše:Jednou jsem měl tu čest telefonovat s majitelem tohoto auta, je to solidní pán, který taha auta ze zahraniči, popravdě mi řekl, že zrovna tenhle tour je nic moc celkově, ale po domluvě muže dovest kterekoliv auto z DStukafan píše:V čem je rozdíl? narazil jsem na jednu na Bazoši - podle fotek se mi celkem líbí.. nějakých hezkých 34 už taky moc k dostání není - alespoň se to tak zdá
http://auto.bazos.cz/inzerat/10280087/B ... andsko.php
mimo jiné - co o ní soudíte podle fotek?
Díky moc za tipy
Tomáš
Nějak takhleDAN píše: Můžeš si dá "kvalt" a jít sám tlačit. Slabej motor ti zdechne..
Nedělám si z nikoho prdel.MarfyE34 píše:...Jo a auto sám neroztlačuj, Dan si z tebe dělá prdel!
A taky houpání maj automaty rádi. Pěkně R, brzda a rychle D a opakovat podle potřeby, výborná věc.DAN píše:silnej automat je ve sračkách super ( 3l není silnej automat )
Můžeš si dá "kvalt" a jít sám tlačit. Slabej motor ti zdechne. Rozjezd je taky daleko lepší, lehce se to dá regulovat nohou na brzdě,...
Jo ?Semry píše:A taky houpání maj automaty rádi. Pěkně R, brzda a rychle D a opakovat podle potřeby, výborná věc.DAN píše:silnej automat je ve sračkách super ( 3l není silnej automat )
Můžeš si dá "kvalt" a jít sám tlačit. Slabej motor ti zdechne. Rozjezd je taky daleko lepší, lehce se to dá regulovat nohou na brzdě,...
ja mam rozumu jak v prdeli medu koupil sem si masinu a me ted uz 520i staci mam to na takove to prazske zvykani je v tom klidek nefouka tam a nedavno sem na dalnici vyblikaval E38 ve 210km-h z kopce no uhnul mipragdejf píše:hmm no je pravda, ze 4.0 je rozhodne lepsi verze, ono je vzdycky vic vykonu tak nak lepsi. ja si myslel, ze mi bude dvoulitr stacit a podivejte na me, chimera se taky kasal, ze uz ma rozumu dost...
jinak pokud se bojis chovani E34 v zime, tak je tady reseni. 525ix.