Ahoj kluci! Nabízím k prodeji svého mazla 325iX kombi r.v.´89. Auto je původem ze Švýcarska a koupil jsem ho od místního člena na orig. dokladech. Od ledna loňskýho roku je ofiko přihlášený na CZ dokladech, takže ekodaň zaplacena. Má světlešedou metalízu, přední okna a šíbr v lektrice, funkční klilmatizace s rok starým kondenzátorem a novou náplní, zrcátko s bodovkama, orig. rádio Bavaria C, volant m-techI. K autu ještě dodám černý strop a při rychlém jednání přidám i tempomat. Auto je na orig. kolech BBS BMW s pneu Michelin Pilot 205/55/15 vzorek cca 7-8mm a zimní na plechu s velmi dobrým vzorkem cca 9mm 195/65/14. Je to bohužel automat, ale funguje naprosto bezvadně. Nedávno jsem musel na autě udělat hlavu, čili těstnění a gufera na ventilech jsou nový, před rokem a půl jsem dával nový výfuk Eberspacher vč. nových obručí.
Auto vypadá opticky velice dobře, nicméně drobné vady má a zcela bez koroze taky není, vzhledem ke stáří, je to už prostě dědeček. Chce to vidět a svézt se. Cena je pevná 50.000,- Myslím, že je to férová cena, vzhledem k tomu, že čtyřkolek už moc není a hlavně né tak pěkných. Taky bych ho rád prodal do dobrých rukou, někomu, kdo má k těmto vozům vztah.

V případě zájmu volejte na 775 342 059
foto zde:
http://balda1.rajce.idnes.cz/325iX/