Pravý zadní podběh - krytka, nádržka
Pravý zadní podběh - krytka, nádržka
Může mi prosím někdo poradit vzájemnou polohu těchto dvou dílu u chromáka. Pokud by bylo i co to, co je vzájemně spojuje + spojení menšího dílu s podběhem, byl bych radši.

325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
Díky, ale tohle mi právě bohužo nestačí. Vím, že to tam takhle patří koukal jsem na to na svým plastákovi, ten má ale na ten plast speciální výběžek, kde to drží u toho lemu dole. To tam ale chrom nemá, místo toho se tam musí dát ten malej plíšek, ale nějak vůbec nemůžu přijít jak to tam patří.
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
Vytahuju starý téma...tentokrát jde o uchycení toho plastového krytu ve vrcní části a expansní nádobky(viz fotka od Stanyho). Jdou šrouby přímo do podběhu (třeba podobně jako u předních plastových podběhů šroub-pouzdro) nebo tam má být nějaký plechový držák apod. do kterého se to montuje? Bohužel u mě zřejmě zapracovala koroze a z realoem jsem nic nevyčetl...Díky za rady.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Stanyho foto:Golfik píše:Vytahuju starý téma...tentokrát jde o uchycení toho plastového krytu ve vrcní části a expansní nádobky(viz fotka od Stanyho). Jdou šrouby přímo do podběhu (třeba podobně jako u předních plastových podběhů šroub-pouzdro) nebo tam má být nějaký plechový držák apod. do kterého se to montuje? Bohužel u mě zřejmě zapracovala koroze a z realoem jsem nic nevyčetl...Díky za rady.
nahore drzi v nadrze, ta pak v drzaku z kastle
dole pri kastli - pomocnej drzacek trcici z roury privodu paliva do nadrze
dole k blatniku - drzak z kastle
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
nadobka vepredu ve smeru jizdy drzi v drzaku z kastle (nelze zakoupit, je to soucast karoserie) a vzadu zboku drzi na sroubku.Golfik píše:Díky...takže jedním šroubem plast i nádobka? To znamená že ten držák mám uhnilej...nevíš (nebo kdokoliv jinej) jestli je to např v realoem jako samostatný karosářský díl?
krytka nadrzky se upevni do dirky v plastu trcicim z nadrzky
Přesně můj problém...je zajmavý že jinak je podběh úplně ok. Budu muset okoukat originál a vyrobit nebo vyřezat z jiného auta...škoda že neexistuje asi originální karosářský díl.Venca píše:Jelikož jsem úchyt měl dost prorezlej, vyrobil jsem novej a chytil ho do kastle šroubama.Golfik píše:Díky...takže jedním šroubem plast i nádobka? To znamená že ten držák mám uhnilej...nevíš (nebo kdokoliv jinej) jestli je to např v realoem jako samostatný karosářský díl?